Отговори
# 570
brilliant,мъж ти е прав ,ама защо свеки не се премести в малкия апартамент   newsm78

момичета какви са тези сметки какво е това чудо. В сайта на м-тел може да видите подробна справка за всеки един номер на който сте звъняли, колко мин. сте говорили и колко ви струва това Peace

Къде може да се види това? Досега рових и не намерих  Rolling Eyes

Отиваш на частни клиенти, е- фактура ,но ти трябва регистрация. аз имам и проверих всички месеци,ама мога ли да помня от преди 5 месеца .и телефоните са си така,всички са ми познати,ама минутите - те там удрят.имам познат,който работи там и ми беше казвал,че те надцакват така: даден номер,който често набираш  и уж си звънял , а ти реално не си.
ама и да гледам и да не гледам все тая

# 571
sweet maniche, след твоя пост спрях да давам оризова каша.
Уж чета всичко, а това съм го пропуснал Sad А и аз мислях по натам да започна с оризова каша.....сега ще търся защото явно сте коментирали, че има проблем някакъв...
brilliant, давам го сутрин (по принцип пише да се дава между хранения, т.е. не непосредствено преди да яде, а някъде посредата между две хранения), дава се в лъжичка с вода...може би и с кърма не е проблем, но с вода си е по-лесно.

# 572
  • София
на който не му стига акъла пише в три отделни поста...

Мъниче, педитата казват, че на около 5 месеца бебковците преминават от 6 на 5 хранения. Не знам дали е вярно и дали важи за всички бебета, но щом тй е спокоен, няма смисъл да се кахъриш. Ако се притесняваш за кърмата, изцеждай я. Моята калпазанка все още суче на около 2:30 - 3 часа.

gala, дълго е за обяснение. Тя е родена в този апартамент, целият и живот е минал там. По време на войната е паднала бомба, почти напълно е изгорял, после са го възстановили и т.н. и т.н. Свекър ми почина преди година и половина, тя остана сама, а той и беше най-доброто приятелче и тя много страда. Като отидем при нея поне ще сме и дружинка, а ако се разменим тя пак ще е сама. Иначе, двата апартамента са на 3 преки един от друг, просто нашия е на тиха улица и аз много си го харесвам, а нейният е огромен, но е точно на 5-те кьошета... #Crazy

# 573
  • София
vesy, няма проблем с оризовата каша, просто нашия случай е малко по-особен. Александра е с рефлукс. В този случай се препоръчва хранене или дохранване с АМ, които се самосгъстяват в стомаха и възпрепятстват лесното повръщане. На нас ни предписаха Фризо Вом. След това, обаче, ни откриха АБКМ, което изключва приема на сгъстяващи млека, т. к. всички АМ се правят от краве мляко. За да намалим повръщането и да сгъстим храната, алерголожката и гастроентероложката ми препоръчаха да слагам по 1 мерителна лъжичка безмлечна оризова каша в АМ-то или в шишето с кърмата. А Мъничто каза, че това има обратен ефект, т.к. храната се задържала по-дълго време в стомаха и пречи на рефлукса. Това е.

# 574
vesy_evi, е точно това ми е мисълта на мен...в Холандия не са и чували за Вигантол, а в България толкова го хвалят. Щом казваш, че и в Германия не го дават вече ми става съвсем странно. Май само в България и други Източноевропейски страни се използва. Явно вносителите са си направили доста добра реклама.

# 575
  • Пловдив
vesy_evi и аз мисля да започна захранването с оризова каша Simple Smile
Това, което коментирахме с  brilliant беше, че понеже малчовците ни са с рефлукс, не се препоръчва сгъстяването на млякото (както са и препоръчали на нея) Peace
И така и така сме захванали въпроса - от къде се купува оризово брашно Embarassed Embarassed Embarassed

Айде лека от мен, към 01:30 ще съм пак на линия, докато цедя поредната доза за фризера Laughing

p.s. писали сме заедно с brilliant

# 576
  • София
аз караконджулствам, за да изцедя още веднъж, че нямам за утре, а не ми се дава това гадно АМ с разградените белтъци, което мирише ужасно.
Мъниче, обикновено оризово брашно продават в диетичните магазини, но то трябва да се вари. Иначе продават готови оризови каши млечни и безмлечни на Милупа, на Нестле и т.н. Аз купих на Милупа Био оризова безмлечна каша от Пикадили.

# 577
Мамита  Hug Hug Hug Hug
Писна ми от лекцииии  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Не съм си погледнала детенцето вече дни наред  Sad
Alximika стискам палци да е фалшива тревогата ти,защото и аз бях така миналия месец,но да си призная ми настръхна косата при мисълта за породени деца  Confused Хем внимаваме много и особено мъжЪ,че дупе да му е яко ако се появи толкова скоро още един мъник  Mr. Green
Отивам да се трупясам,че такова безсъние и с малкия не съм имала  Crossing Arms
Другата седмица ще съм на линия,като мине лекциите  Peace
Пазете се и да цункате малчовците   bouquet

# 578
  • София
gala, дълго е за обяснение. Тя е родена в този апартамент, целият и живот е минал там. По време на войната е паднала бомба, почти напълно е изгорял, после са го възстановили и т.н. и т.н. Свекър ми почина преди година и половина, тя остана сама, а той и беше най-доброто приятелче и тя много страда. Като отидем при нея поне ще сме и дружинка, а ако се разменим тя пак ще е сама. Иначе, двата апартамента са на 3 преки един от друг, просто нашия е на тиха улица и аз много си го харесвам, а нейният е огромен, но е точно на 5-те кьошета... #Crazy
Еми за мен не е честно от страна на свекито ти   Crossing Arms .А ти милата ,сега  и това.За мен две домакини под един покрив не виреят  Naughty .Колкото и да са ви добри отношенията ,трябва да се въоражиш с огромно търпение.

Другото което ме учуди е че са ви препоръчали АМ пред кърма.Йоанка също е с рефлукс ,но АМ дори от спецялния само й влошава положението.

# 579
За безумните изпълнения - днес исках да ви оплача, колко съм зле. Та значи, сутринта влизам да се къпя и тръгвам да си бръсна подмишниците (колкото и грозно да звучи) и гледам - хванала съм си четката за зъби вместо жилета, нито да се смея, нито да плача. Отделно като къпах малката лудетина тази вечер за малко да го изкъпя с моя душ-гел, добре че се усетих навреме.   Tired Tired Tired Tired Това ставане всяка нощ по няколко пъти вече ме побърква, не се чувствам човек  Tired Tired Tired Това на майка кърмачка, трябва нобелова награда да и се даде ( не че е кой знае какво, ама поне малко респект, и ние сме Хора)

Лека нощ на всички!

# 580
Не знам за две домакинии под един покрив ама аз с майка ми и баща ми с удоволствие бих живяла. Егати кефа !!! Такава помощ ми е, че думи нямам. От толкова отдавна живея отделно от тях, че би трябвало да си пречим ама е точно обратното. Даже и мъжа ми като беше тук много му беше хубаво. Отсега ми е мъчно, че скоро си тръгвам...

# 581
За безумните изпълнения - днес исках да ви оплача, колко съм зле. Та значи, сутринта влизам да се къпя и тръгвам да си бръсна подмишниците (колкото и грозно да звучи) и гледам - хванала съм си четката за зъби вместо жилета, нито да се смея, нито да плача.
hahaha Хахахахахах, е това ме разби! Joy Joy Joy
Ей момичета, тотално изперкахме всички.
brilliant , аз не разбрах защо ще ходите при свекърва ти всъщност. Явно не чета както трябва. Във вас ли ще правите ремонт или при нея?
alximika, к`во става? Направи ли си тест?

# 582
brilliant , аз не разбрах защо ще ходите при свекърва ти всъщност. Явно не чета както трябва. Във вас ли ще правите ремонт или при нея?

Ех, то русо, русо и все не разбрало!  ooooh!

Joy  Joy  Joy

# 583

Ех, то русо, русо и все не разбрало!  ooooh!

Joy  Joy  Joy
newsm47  hahaha

# 584
Аааа, сега пак прочетох. Е добре де, ама защо трябва да се местите там?

Общи условия

Активация на акаунт