Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 22

• 58 074
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Чак на мен ми замириса на парфюм Embarassed
smile3532 smile3532 изляха близо 200 грама парфюм. А нашия се усети кой е бил и се кефи hahaha

той според мен се кефи на всяка фуста, която му обърне внимание.
неговата хубост направо си е проклятие за жените в този филм.
всички си загубват ума, а той иска точно забранената играчка.

обаче филмът е много качестван.
актьорите са доби,
абе харесва ми.
и аз да се впиша Simple Smile
Къванч Татлату доста е израснал като актьор - има душа в този филм.
че в Перла ролята му не беше кой знае какво. тук е доста по-трудна и той се справя добре.

# 601
# 602
Малката пак сложи ревнивата физиономия - тя ревнува всички от всичко.

# 603
# 604
Момичета,я кажете какъв беше парфюма че не можах да видя  Laughing

В такива шишета продават сироп за кашлица или някое квалитетно пищовче с алкохол Mr. Green

марка CADE

# 605
# 606
# 607
ТАЗИ ВЕЧЕР МНОГО МЕ ИЗКЕФИ КАК МАЙКА И ДЪЩЕРЯ СИ ПИЛЯТ НЕРВИЧКИТЕ  gydi

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 21:32 от Slawena

# 608

dterziiska newsm10

МНОГО СА ХУБАВИ

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 21:40 от Slawena

# 609
  И аз да се включа-всъщност това е афтършейв и е доста скъп за такъв.Обаче ме изкефи женската солидарност между Нихал и Бихтер- и двете го ревнуват и хайде без него,което е й най-правилното. Бихтер беше права да го критикува за Нихал/макар че я използва като параван/,както и Мадмоазел,обаче той нали си е егоист пак ще направи  каквото си знае и пак си затваря очите пред истината.Признавам си,че и Бихтер не стои никак мирна,но в нея определено я няма обиграността ,а по-скоро припряност,желание и копнеж. Как използва и Елиф,направо ужас. Дали Бихтер го привлича,защото е забранена територия или наистина има нещо-още е рано да се каже.
  Oбразът на Бехлюл е много поучителен-той показва какво се крие зад едно красиво лице и външност,че тя подвежда и че човекът е важен,а не сините му очи  Wink /не че той не е разтапящ/

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 21:21 от charovnica

# 610
1957rumi, anastasiq1, angel4eto^^, Ani4ka__, charovnica, cuca-vasko, danilaleva, dora_st, Eldo, fairy_bg, GalinaB., julieta23, Kami73, KeNiA, limonka_971, meribo, mp3lp3, nelly_79, Slawena, vania1954, yonnytoo.gen103, _Sylvie_ (+ 6 Скрит/и) и 35 Гости преглежда(т) тази тема.

# 611
  • Missouri ,USA
slawena,едно голямо благодаря,не само,че ме провокира с тези въпроси,върху които размишлявах Hug
радвам се,че на някои от вас са допаднали тези мисли-gospojata snejka usmivkata20,a с други сме на една вълна,изказана по различен начин Laughing
slawena,сценарият е много добър,клипа,с който ни зарадва-превъзходен-и аз тази любов харесвам,
Момичета,знаете ли,ние се  чудим на любов между брат и сестра,но моите съседи в БГ,преди много години ,го преживяха този филм -брат и сестра се ожениха-момичето е осиновено,през пубертета разбира това,майката се жени за мъж с голямо момче и стана една-разбуни духовете на старото общество,но сега са щастливи) Laughing
А за килограмите на Киво да не се притесняваме-отиваме отбора и го почваме поред на домовата книга,както казва gospojata-фитнес ,пилатес, каланетика и друго,кой ,каквото може,ще си влезе във форма newsm78
Липсвате ми много,много,различни,буйни ,но истински и мислещи txtloves

# 612
  Аз ще продължа да гледам,за да си изкажа мнението коя любов предпочитам,само знам,че за една истинска връзка е нужно всичко- и страст,и ревност,и свобода,и уважение,и подкрепяне ,и разбиране,и споделяне,и съпреживяване ,и взаимопощ и още може би много неща, но от първите две по малко,като подправка,а не като основа.А може би най-много и преди всичко е нужна искрена и всеотдайна любов.

# 613
1957rumi  и на мен ми хареса това което си написала Hug

А Киво от утре е на диета почваме го със Snejka, а после който се вреди...  animal085  animal037
Все пак когато започват снимките на Перла той е само на 21г,за мен агънце-сукалче, а тук вече е възмажал-младо кочле Grinning

# 614
1957rumi  и на мен ми хареса това което си написала Hug

А Киво от утре е на диета почваме го със Snejka, а после който се вреди...  animal085  animal037
Все пак когато започват снимките на Перла той е само на 21г,за мен агънце-сукалче, а тук вече е възмажал-младо кочле Grinning
  Кочле,искрено ме разсмя,благодаря ти, Grinning

Общи условия

Активация на акаунт