Отговори
# 645
  • София
Amidala честит рожден ден, да си ми жива и здрава и най-хубавата мама   bouquet

# 646
Честит рожден ден на Амидала!
Да получиш най-хубавия подарък на 26.01!   bouquet

Лори, добре завърнала се!

kremka78 и на мен ми слагат система за 15 мин., ама вече го предпочитам пред хапчетата. Дали да се тъпчеш с неща, който (уж) съдържат желязо - ти сама си реши. Ако ти се яде - яж, ако не - недей.
Водорасли не съм пробвала, ама чух супер отзиви, но тук няма такива. Бих пробвала, ако намеря.

Шишета купих 2 на Авент - пластмаса. Ако трябва ще купя и други - стъклени. Марка не мога да кажа.

# 647
Добър ден коремчета.Признавам си от сутринта не съм Ви чела след малко се връчам да чета.Да дам отчет:Нещата не са хич розови.Тонове-добре,контракции колкото искаш! Sad Много ми е паднал корема,бебето много ниско долу,плацента 2-ра степен/каза че не била чак трета/.Резултати от микробиологията-не са се изчистили на пълно гъбите пак глобули да слагам писна ми вече! CryИзписа ми 3х2 Магнерот,3х1 Ношпа,също  така ми каза да не си пипам много корема защото матката била много чувствителна и пипането допринасяло за контракциите.
Ще лежа пък да видим до къде ще го докарам.

# 648
Водораслите ги давахме на малкия ми син за оправяне на имунната система след 5-те ангини и съм много доволна.

happy-mamma от каква възраст му ги давахте и някой изписа ли ги, доза?
аз искам да давам на Стефан за засилване на имунната система, но не знам към кого да се обърна  newsm78 другото, което четох е за кравешката коластра, че комбинацията е много добра, но не съм му давала още прясно мляко..

antoniast стискам палци да се позадържат нещата!

# 649
Честит Рожден Ден на Амидала! АКо ми позволиш бих искала да ти пожелая много здраве, семейно щастие и много лични успехи!  Най-вече леко раждане!  newsm53

И разбира се на рожден ден със специални поздрави  -  

http://vbox7.com/play:787ec385

http://vbox7.com/play:010f76cb

http://vbox7.com/play:02125473
Специално за теб, мила ! Желая ти много усмивки и да не забравя : желания подарък!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 14:26 от lasi123

# 650
беба- на мен ми ги изписа моята хомеопат мога да ти дам координати , тя е от София. И аз съм много доволна пия доста неща от Аквасорс, верно малко бъркат в джоба, но си струва!

# 651
беба- на мен ми ги изписа моята хомеопат мога да ти дам координати , тя е от София. И аз съм много доволна пия доста неща от Аквасорс, верно малко бъркат в джоба, но си струва!

а с деца занимава ли се?

# 652
Амидалка,честит рожден ден! baloniПожелавам ти всичко пожелателно и леко раждане!
Момичета имам 2 въпроса:
Имам уред за готвене на пара,мога ли да го ползвам за изваряване на шишетата?Ползвала съм го 2 пъти и така си стои.Някоя мама май беше споменала за нещо такова!
Урината ми е с по-тъмен цвят.При вас така ли е?Като съм правила изследвания,забравих кое беше леко увеличено,но доки каза,че нищо няма да пия и че при бременност било нормално.

# 653
Беба, изписа ни ги един лекар, който се занимава и с ирисова диагностика. Познавам обаче и човека, който ги е "докарал" в България и тай много ми ги препоръча, та оттогава нямам никакви съмнения в изключителността им. Синът ми беше  на 7-8 години и пиеше по едно на ден. Коластра също пиеше, а им даваме и досега през зимата за около месец. Вече почти не боледуват, а ако се разболеят, минава за ден - два без проблеми. Антибиотици не са пили от години. Praynig

НО сега се замислих, че не е зле и аз да си взема малко, че след секциото заради кръвозагуба много ми падаше хемоглобина.

Румилка, не съм сигурна, че е същото с уреда за готвене на пара. А за урината - повече вода трябва, за да е светла и бистра.

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 14:56 от happy-mamma

# 654
Пупинки, благодаря ви много за пожеланията за пореден път, много сте милички  Hug

Аз понеже също бях в супер дилема относно шишетата и марките и накрая взех кажи речи на всяка марка по едно - Авент, Нук, Томи Типи, и едно стъкленко на някаква евтина марка, май на Дисни...и в движение ще преценя кои са ми по-удобни...ама много се надявам до къъъъсно да не ми рябват шишета  Wink

Иначе аз знаете ли какво се присетих и не сме го обсъждали до сега май - нали бебешките шишета и джунджурии се мият с някакво веро за детски съдове специално, ама преди или след стерилизация... newsm78 И там също ли ще се лутаме в гора от марки, аз знам само на Бочко, че има такова веро, дали е сполучливо, моля мамите да се изкажат по въпроса  Hug

# 655
Пупинки, благодаря ви много за пожеланията за пореден път, много сте милички  Hug

Иначе аз знаете ли какво се присетих и не сме го обсъждали до сега май - нали бебешките шишета и джунджурии се мият с някакво веро за детски съдове специално, ама преди или след стерилизация... newsm78 И там също ли ще се лутаме в гора от марки, аз знам само на Бочко, че има такова веро, дали е сполучливо, моля мамите да се изкажат по въпроса  Hug

Първо, Честит рожден Ден и от мен.С най-добри пожелания.
Мият се с бебешкото веро преди стерилизация.Веднага след това ползване.Аз ползвах веро Бочко и сега ще е така.Той моя стерилизатор си седеше в микровълновата, аз след всяко хранене веднага измивах шишето и го слагах в уреда, стерилизирах  и там си седеше до следващото хранене.Предният път ползвах шишета на др.Браун, сега си купих на Томи Типи.

# 656
  • софия
Аз съм мила шишета и тн, с обикновенно веро (с което си мия съдвете), но изплаквам много старателно и после в стерилизатора....

И нас ни дойде ред за пране.... трябва следобяд да освободя място... ама къде ли ... незнам.... иначе реших да не купувам чаршафи... имам си от каката няколко комплекта, ще карам с тях Simple Smile

И мноооогоооо розови дрешки имам... за отдолу (бодита) и за в къщи мисля да си ги ползвам, накупила съм малко нови, чакам и една поръчка.... мисля, че с дрехите съм готова... остават ми и на мен шишета, май споменах, аз ще си ползвам АВЕНТ, даже тук до нас е представителството, та тези дни ще мина и там да оставя малко пари и съм.. биби, с малката ползвах Нук, ама сега незнам каква да купя... сигурно и тя ще е АВЕНТ, поне да не обикалям , от едно място всичко Simple Smile

за Арниката само да кажа, че преди раждането смисъл няма да се пие...и аз ще пия, но след операцията Simple Smile

# 657
  • София
Минавам да дам отчет. Значи тонове - добри, плацента - 3-та степен  Sad . Питах проблем ли му е на бебето, док каза щом всичко с тоновете е добре, значи не. Казах му за течението и другия път ще ми вземем МКБ за мое спокойствие. Имам едни последни кръв и урина и утре отива да ги дам. Взех си и документите за раждането. Сега остава да си оправя багажа за болницата и ще се чувствам мааалко по-спокойна. Та така общо взето това е!
За пръв чувам за препарат на Бочко, но аз лично съм доволна от техните неща и ако намеря ще си купя.
antoniast , спокойно. Всичко ше бъде наред. Почивай си и не се натоварвай с притеснения. Вече си накрая и няма страшно.  Hug
happy-mamma , може и да си писала някога, но не съм видяла - колко са големи батковците? Simple Smile

# 658
Минавам да дам отчет. Значи тонове - добри, плацента - 3-та степен  Sad . Питах проблем ли му е на бебето, док каза щом всичко с тоновете е добре, значи не. Казах му за течението и другия път ще ми вземем МКБ за мое спокойствие. Имам едни последни кръв и урина и утре отива да ги дам. Взех си и документите за раждането. Сега остава да си оправя багажа за болницата и ще се чувствам мааалко по-спокойна. Та така общо взето това е!
За пръв чувам за препарат на Бочко, но аз лично съм доволна от техните неща и ако намеря ще си купя.
antoniast , спокойно. Всичко ше бъде наред. Почивай си и не се натоварвай с притеснения. Вече си накрая и няма страшно.  Hug
[b]happy-mamma [/b], може и да си писала някога, но не съм видяла - колко са големи батковците? Simple Smile

Големи са доста - на 12 и на 14 години. Браво за хубавата новина!

Антониа, повече почивка и ще се регулират нещата. Аз съм от 6 месец с конракции, но успях да стигна до 9-ти. Само трябва "активна" почивка - т.е. повече лежиш и по-малко щъкаш.

За препаратите - видях аз, че се продават разни, дори предлагаха един на НУК в амазон и ако правя поръчка ще си взема от него. Иначе Бочко, ама не съм го виждала по магазините, а само онлайн.

# 659
  • София
Големи са си, тъкмо ще я пазят девойката  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт