Отговори
# 285
  • Русе/Germany
На мен вече ми е смешна!
Хей хора имам чувството че моя бебо прави точно като човечето от аватара ми Joy Joy Joy
Аз май ще имам голям проблем със седите над нас Sad Голямо лопане голямо нещо, това дете не спира да реве и да се дере Sad Имам чувството че хваща един стол и бяга през целия апартамент Sad Ужас е чак ме събужда с ревовете си #Cussing out

# 286
Снежи, не си сама Mr. Green
Мойто диваненце само си мести гърба от ляво или от дясно и ме натиска с краката в обратната посока (ама как го обясних само) и имам чуството, че ще ми избуши тумбака  Whistling
А иначе и мойто комшийче във Варна е същото, всяка вечер е една лудница докато заспи, а сутрин като става за градина, все едно артилерията се е настанила под спалнята ми #Crazy

# 287
Почакайте и ще видите какво ви чака и вас... Whistling

# 288
  • Русе/Germany
Ми не знам да ти кажа, аз все съм имала съседи с деца но това е ужасно. Проблема е че детето като се дере майката и бащата крещят и става една мама мия.

# 289
Хейй Мим 07 честита рожбичка! Да ви е жива и здрава! Много бързо да се възстановява! И аз ще серадвам да споделиш как е минало раждането.
Снежи по въпроса с боцкането и аз днес усетих точно такова боцкане, след като излязох да се поразходя и то ниско долу, както и ти си го описала. досега не съм усещала такова нещо, но и по-бързичко вървях от друг път.

За малиновите листа отначало се бях притеснила, че няма лесно да ги намеря, но се сетих за една дрогерия тук във Варна, където има абсолютно всичко. Обадих се и ми потвърдиха, че има. Били около 1 лв, така че Тотони и Софи, може ако ви пращат нещо друго от бг да помолите от тук да ви пратят, че са доста по-евтини.

Вчера бяхме на преглед-даже два. Първия беше ЖК. Дадоха ми последния болничен. Направиха ми всички възможни изследвания, включително микробиология и антитела. Кръвното беше като при първата ми консултация- отлично. Смъкнала съм 1 кг.-как е станал този номер, идея нямам. Бебо е добре- измери го 2400. Питах я за околоплодните води и плацентата и ми каза, че плацентата е добре, а водите малко били намалели, но това било нормално за този период вече.
Няколко часа по-късно усетих подмокряне......и айде на друг преглед при доктора, при който смятам да раждам. Направихме тест- отрицателен за щастие    не са били води, а по-воднисто течение. Погледна ме на видеозон и каза, че всичко е наред , бебока го измери 2200. И въпреки фалишивата тревога, каза че било по-хубаво че съм отишла! Дори и за тях било някой път трудно да установят ако текат водите.

И едно въпросче, с извинение, тк вече сте го обсъждали, но вече забравих точно какво преставлява обменната карта, т е какво пише на нея, защото моята лекарка ми даде  един лист, на който пише Направление за приемане на бременна, а тя ми каза че това било обменната карта, а всъщност не е ли направлението?

Прекалих с писането, ама така е като ви изпускам за ден два.

# 290
При нас отдолу е една дебела италианка с много кротко дете, пу пу, да не са му уруки.
Ама предишните наематели бяха с 2 диванета, сега като идват на гости, знам, че са там.
Мен лично деца не ме дразнят, ама преди имахме една наркоманка на горния етаж - е това не се търпеше.

# 291
Хихиих, много обичам така да ме "плашат"  Mr. Green
До дете си е всичко. Преди имахме съседи с близнаци - е на тия деца не им се чуваха гласовете, а това новото сега може цяла детска градина да надвика Tired

Anji_86, на мен не са ми издавали, но по информацият която имам тази карта се попълва от лекаря който ти е следил бременоста. В нея се пишат лични данни и резултати от изследвания, развитие на плода и др. подобни. Тя служи за обмяна на информация между лекаря и здравното заведение в което ще раждаш

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 19:27 от Fantasy_Girl

# 292
Ааа,не плаша никого.  Mr. Green Казвам ви само,да не се заричате и да не се чудите много,че не знаете какво дете ще ви се падне...Навремето моята дружка ми разправяше,как преди да роди гледала как една майка влачи пищящо и тръшкащо дете по улициата и си викала"Таз пък така ли не може да го укроти" Като роди,дали заради тях,дали от детето,ама вярвайте ми няма такъв звяр.На 4години е ,едва сега започна да се очовечва.То не бяха тръшканици,въргаляния,скубене на коси,блъскане и .....абе ужас...Та тя си викаше,хубаво и се чудих аз,ама гледай кво ми е на мене.Направо и се чудих на силите и нервите,с които го издържаше.Признавам си,ако беше моето така,щеше да е ошамарено..И при все,че моето от сравнително кротките,има дни в които ме изкарва извън кожата ми...Така че отстрани изглежда едно,ама да не се окаже,че утре нашите съседи пишат за нас,колко са ни ужасни децата... Mr. Green

# 293
Ей,момичета,докато свърша нещо след обяд и хоп много изписано,но и щъркелска новина.

МИМ,честита ви радост!Стискаме палци малката Йоанна бързо да се възстановява и скоро да се прибере у дома!Дръж ни в течение  Praynig Praynig Praynig

welcome на 2-те нови мами!

# 294
Признавам си,ако беше моето така,щеше да е ошамарено..И при все,че моето от сравнително кротките,има дни в които ме изкарва извън кожата ми...Така че отстрани изглежда едно,ама да не се окаже,че утре нашите съседи пишат за нас,колко са ни ужасни децата... Mr. Green
Права си, то никой не е застрахован, но честно казано ако съм на мястото на майка му на комшийчето що шамари да е изяло... щом чак хазаите й се скараха смятай за кво иде реч.
Тя всъщност майката не може да се оправя с него де, баща му като си е в България ако знаеш колко е кротък  Innocent като кресне "Ивооо" и аз заставам мирно у дома  Mr. Green

# 295
Бърборанки, привет!

Нашата среща в Токуда беше много приятна, побъбрихме си сладкото, сладко!

Иначе ние вече си имаме дата - 1 февруари ( ако устискаме до тогава!!!), но вярвам, че бебонка ще е разумна и няма да напира.
Расте добре, но пак си е седмица назад. Това не било притеснително, но малко не ми се нрави. Все пак няма да го мисля- каквото, такова.

След седмица сме пак в Токуда за проследяване на тонове.  Контракциите, които имам, били абсолютно нормални. Това е от нас...

Мим, честита дъщеричка - много хубаво име! Да е здрава и щастлива, а На тебе- бързо възстановяване!

# 296
Фентъзи, благодаря за отговора. Моя документ е нещо такова- лист с данни за мен- резултати от изследвания. Чудех се, защото очаквах върху него да пише Обменна карта, а не Направление за приемане на беременна, но явно това е картата.

Хепи мама- страхотна новина- имате си дата вече- имате още 20 дена да си растете, така че не се притеснявай!

# 297
  • София
Мим, честита ти принцеса Йоанна (имам пресантиман към името, нали ми е адашка)- да ти е жива и здрава- всичко ще се нареди Hug

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 20:06 от joana_an

# 298
  • Русе/Germany
happy-mamma Браво за датата Simple Smile Ще има цял отбор бременни със стиснати палчета Simple Smile
Аз може ли още един тъп въпрос newsm78 Мога ли по някакъв начин да резбера за какви изследвания са ми точно направленията newsm78 По номер или нещо друго? Имам 3 направления та поне да знам какво ще ми правят утре!

# 299
Някъде трябва да пише МКБ и цифра! Пиши и ще ти кажа какви изследвания ще ти правят ! 

Общи условия

Активация на акаунт