Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 723
  • 753
  •   2
Отговори
# 210
  • София

Тази снимка нещо не ми се връзва!.. newsm78 newsm78
Газелка по голо рамо, а Хубавелко са го натоварили с поло... Laughing Laughing
Само Бганьо да плакне очи, а ние..? Laughing Laughing Laughing Не е честно!

нали ? нямат срам , да го карат да крие това тяло произведение на изкуството  newsm62 newsm62
Не, бе мацки! Не е с поло човека. С фланелка е, ама така си е турил ръчичката! То, не че и тя не му е излишна!  newsm03

# 211
# 212
искам да благодаря на всички,че правите тази тема страхотна smile3525 ,но за съжаление трябва да ви оставям.мога да ви пожелая лека нощ и приятно обсъждане на наште любимци

# 213
След 24 часа по това време... Crazy

# 214
Поздравявам целия форум и Моксито за новата тема с любимия ми клип!

http://www.youtube.com/watch?v=paCuekcwqcM&feature=related

По повод юбилея  про4етох няколко страници стари  мои постове! Изправи ми се косата!Не мога да се позная! Едни размисли, едни страсти! Това аз ли съм или някой друг!

# 215
  • Варна

нали ? нямат срам , да го карат да крие това тяло произведение на изкуството  newsm62 newsm62
Не, бе мацки! Не е с поло човека. С фланелка е, ама така си е турил ръчичката! То, не че и тя не му е излишна!  newsm03
Бобо фланелка , поло все там скъпа навлечен е , не му ли е топло ?  newsm62 newsm62

# 216
И от мен честит юбилей на всички!

Настроението е страхотно отново. Чета и се смея, а мъжа ми казва, че съм се побъркала по този филм. Да стоя всяка вечер до посред нощ, на другия ден на работа с кокошките. Даже малката ми дъщеря вече знае, че в сряда си ляга сама, защото е деня на мама за сериала. Между другото и тя го гледаше по Нова, а сега и го разказвам сутринта в четвъртък. ЯВНО всички тук сме от една болест болни. Така че  утре да се публикува рецептата с илачите - ЗА ОБЩО ПОЛЗВАНЕ.
Алекс, глей сега! Рецептата за болестта Незабравима е непрекъснато гледане на епизодите отново и отново до пълното втръсване. Илачът е приложен върху група болни от един форум и досега няма признаци за излекуване. Но, не се отчайвай - експериментът продължава!  hahaha hahaha hahaha hahaha
P.S. Ако питаш за хрема и кашлица виж препоръчаното от Шегувка, Каламитси, Вени, други! И там опитите продължават, но с един доброволец - тоест върху мен! Страничните ефекти ще ги докладвам своевременно!  hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532

Хапче-серийка, хапче-серийка, хапче-серийка.. Grinning Grinning Grinning Три пъти на ден
А в сряда е денонощно, на система сме.. hahaha hahaha hahaha

# 217
искам да благодаря на всички,че правите тази тема страхотна smile3525 ,но за съжаление трябва да ви оставям.мога да ви пожелая лека нощ и приятно обсъждане на наште любимци

Темата е заразна нали ? Как да изспусне човек такива мигове  Hug Heart Eyes

# 218
  • София
Така сега да си призная нещо защо чувствам днес такова празнично настроение ами сигурно е за това ,че аз започнах да гледам филма от трета серия която се излъчваше на 11.01 .но това изобщо не ми попречи да съм тотално филмирана от всякъде и една година да живея незабравимо а като прибавя и тази великолепна и незабравима компания как да не се чувстваш на седмото небе от щастие  Hug Heart Eyes И аз като Фокси отначало бях гост на темата ама един ден си рекох :

Марийке бързо регистрация направи
и в тоз прекрасен форум се потопи
не губи ни ден ни час
бързо действай със замах
почвай да чатиш през час
Така да разтушиш  душа в тез тежки времена
 Тука рее се душата и витае в небесата
 чувстваш се на гребена на вълната
окрилен и ощастливен от съдбата ,
че попаднал си във място
където усмивката ти винаги е  на лицето
и топлина запълва ти сърцето.

Мили мои незабравимки благодаря ви от сърце затова невероятно ,прекрасно и незабравимо виртуално приятелство   newsm51 newsm51 newsm51 И за личните ми запознанства с част от форума .Благодаря ви приятели мои. txtloves txtloves txtloves

Марийче, всички сме така! Hug Кой по-рано кой по-късно е без значение. Ама като сме се вкарали веднъж в джаза...няма мърдане!  hahaha hahaha hahaha Добре, че сме си еднакво лудички, та си се разбираме прекрасно!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 219

Бобо фланелка , поло все там скъпа навлечен е , не му ли е топло ?  newsm62 newsm62

Абе и аз това си мислех! Да скочиме да му го съблечем, а ??? hahaha hahaha

Или пък му е паднал имунитета от тези трици и зеленища.. Laughing Laughing Laughing Laughing

# 220

По повод юбилея  про4етох няколко страници стари  мои постове! Изправи ми се косата!Не мога да се позная! Едни размисли, едни страсти! Това аз ли съм или някой друг!

Каламитси благодаря за поздрава .  bouquetСтрахотен клип на Роси със страхотна музика и перфектната игра на Серхан Яваш го прави незабравим  Hug Peace

# 221
  • София
welcome и от мен. Забавлявай се! И лека нощ! Hug

# 222
# 223
  • Варна

Каламитси благодаря за поздрава .  bouquetСтрахотен клип на Роси със страхотна музика и перфектната игра на Серхан Яваш го прави незабравим  Hug Peace
+1

# 224

Общи условия

Активация на акаунт