Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 26 001
  • 753
  •   2
Отговори
# 285

Добро утро, Незабравими!
Днес е сряда, най-хубавият ден от седмицата!
Желая ви хубав и усмихнат ден!

# 286
Добро утро и лек ден! Hug Hug Hug

# 287
Добро утро и от мен ! Сряда !
Желая ви прекрасен ден !  Hug Hug Hug
До довечера, незабравима дружина !

# 288
Добро утро и от мен ,приятели!Днес е сряда-нашият дългоочакван ден!Лек ден от мен!:)   

# 289
# 290
  • Русе

Добро утро, семейство Незабравимо!  bouquet

Хайде на кафе! Party

# 291
# 292
  • Русе
Като ви видя с 12 страници напред, така галопирам в прочитането,че лещата ще ми изкочи! hahaha
Имаме нов член в групата-Фокси! welcome Участвай с каквото можеш и най-главното, забавлявай се! smile3521
Поздравления за стихчетата на Боб и Мария! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

И накрая, благодаря на всички ,които са харесали стихчето ми! На тези, които не са, пак благодаря! Hug Hug Hug Защото всички сте изключителни! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 293
  • Варна
Добър ден и от мен щуро второ семейство  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз захванах тръстиката рано-рано, че нали днес се работи до обяд-да мога да я поорежа. Да не остава много за петък ( нали утре е почивен ден за гражданите на Унутулмазия). Желая на всички ползотворен и усмихнат ден. До довечера newsm44 newsm44 newsm44

# 294
Добро утро компания незабравима.Днес е дългоочакваната с нетърпение сряда.Желая ви лек ден за да сте бодри довечера.Който още не е пил кафе да си сипва.

Гледам имаме си ново попълнение.Фокси добре дошла welcome welcome
Мария поздравления за прекрасното стихче,и аз като тебе първо четях но магията която създават тези невероятни хора ме грабна и се включих и аз. smile3525 smile3525
 Рекси,направи  ме разногледа #Crazy #Crazy с твойте прекрасни фотосесии.Продължавай в същия дух,че да си плакнем очите smile3525 newsm51 newsm51
Розичке, срахотни "Харун" и "Еда"  smile3501 smile3525 smile3525

# 295

Сряда е! Как е настроентието, приятели?
Снощи голям купон е станал отново - невероятни стихове прочетох, стари и нови снимки, клипчета, които от сутринта ме заредиха с настроение и имаме ново попълнения в редиците. Всички тук са добре дошли!  Hug

Една снимка за добро настроение през целият ден.

И един страхотен клип на Мария Бумбарова:
http://www.youtube.com/watch?v=ABLlrxN8Qeg

# 296
Здравейте незабравима компания  Hug Heart Eyes Лек и успешен ден. Hug Днес нали знаете работния ден до кога е  Naughty Много не работете а повечко си починете да има сили за вечерта за луда веселба / Дано и сценаристите са на същото мнение newsm78 ,че   ooooh!/

# 297
Добро утро, на всички! Hug Hug Hug
Желая ви един прекрасен ден- сряда! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298
# 299

Общи условия

Активация на акаунт