Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 723
  • 753
  •   2
Отговори
# 330

Лицето от снимките по-горе е направо размазващо!

# 331

Вени,
вярвам,че във всеки от нас живее "Надеждата",  до сетния ни дъх!
Благодаря ти, страхотен стих!

# 332
Поздравления и от мен на празнуващите Имения си ден- Тана, Таня и Татяна! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Вдъхновена от хубавите клипове тук, споделям нещо ново от мен. Дано ви хареса! Simple Smile

Надежда

Надеждата живее във сърцето,
дали е малка или ярко свети
и в отчаянието път намира,
последна гасне, в сетен дъх умира.

Надеждата окови не признава,
през болка, мъка, сълзи преминава,
раздирана, с коси развети, боса,
една надежда свята всеки носи.
Вени браво ! smile3501 newsm51 smile3525  love001
Честит имен ден на празнуващите! smile3525

# 333
Не знам, но вторият сезон като цяло ми се струва по-ка4ествен от миналия! Вярно,4е драмата е по-голяма,по-тежък  за гледане, но  като 4е ли актьорите израснаха пред о4ите ни.И имаш усещането, 4е  играят не  за публиката, а за собствено удоволствие!Толкова съвършенна и синхронизирана е играта им, 4е на моменти изглежда 4ак нереална. Все едно не е филм!

# 334
Не знам, но вторият сезон като цяло ми се струва по-ка4ествен от миналия! Вярно,4е драмата е по-голяма,по-тежък  за гледане, но  като 4е ли актьорите израснаха пред о4ите ни.И имаш усещането, 4е  играят не  за публиката, а за собствено удоволствие!Толкова съвършенна и синхронизирана е играта им, 4е на моменти изглежда 4ак нереална. Все едно не е филм!

Така е ! Превъзходна игра, нямаш усещането , че гледаш филм.
Страхотни са !!! Най-вече Серхан и Йозлем  малката чаровница, сякаш играят себе си !

# 335
Специално за Алиса! Да се надъха за дове4ера!
http://www.youtube.com/watch?v=Q89l1mF1-s0

# 336
# 337
Специално за Алиса! Да се надъха за дове4ера!
http://www.youtube.com/watch?v=Q89l1mF1-s0

Е, дами! Каквото и да пишете, S класата е видна отвсякъде!Възражения????

# 338
Дами, гледам тоя клип и си мисля, 4е ситуацията с целувката на Едже и сцената, когато Арас държи насила ръката на Еда всъщност са еднакви по смисъл! Нежелани и неочаквани жестове  на близост! Но какво направи Харун в слу4ая – пред о4ите на Арас повле4е Еда след себе си и  я нацелува!  Остави я без дъх и мисъл в главата за някой друг.
Сега Еда трябва да направи същото – да хвърли  снимката  в морето, да при4ака Харун и да му вземе силиците!Да, ама не!

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 13:30 от kalamitsi

# 339
  • Русе
Момичета, радвам се ,че ви е харесало стихчето ми! Благодаря ви!  love001 txtloves

Пригласяте ли се за маратона тази вечер? Нали съм Пъгавелка, изтичах за соленки, направих

плодова салата за V-ти полк/поканени сте всички/, стек кърпички за сълзи и нос, шоколадови

бонбони + блистер Валидол! Останалото е готово от вчера. hahaha

# 340
  • Русе
Моксито, много са хубави оформленията на стихчетата ми! newsm09  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves
Вълшебница си! Hug Hug Hug

# 341
БЛАГОДАРЯ,НО НА BLOGSPOT НЕ Е ДОСТЪПЕН ПОРАДИ ПРОБЛЕМ С АВТОРСКИТЕ ПРАВА,А НА ВТОРИЯ СЪЩО НЕ ГО НАМИРАМ.АКО ГО ИМА НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ТОЗИ 65 ЕПИЗОД МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ КЪДЕ ДА ГО ГЛЕДАМ Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 342
# 343
  • Русе
В първия сезон сцените бяха изпипани, за сметка на диалозите - повтаряха се и на моменти даже дразнеха. Във втори сезон срещам повече гафове, но диалозите са силни.
Актьорите играят еднакво силно , нямам забележка. Мое мнение.

# 344
  • Русе
БЛАГОДАРЯ,НО НА BLOGSPOT НЕ Е ДОСТЪПЕН ПОРАДИ ПРОБЛЕМ С АВТОРСКИТЕ ПРАВА,А НА ВТОРИЯ СЪЩО НЕ ГО НАМИРАМ.АКО ГО ИМА НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ТОЗИ 65 ЕПИЗОД МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ КЪДЕ ДА ГО ГЛЕДАМ Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
http://www.youtube.com/user/unutulmaztv?blend=1&ob=4

Мая1964, в дясно с ролчето си намираш частите и гледаш.

Общи условия

Активация на акаунт