Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 694
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Открих още един чаровник, фен на Незабравима..

Този фен много влюбен в Газелка,я как и се облизва  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Хубавелко има бая стръвна конкуренция  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 406
  • Русе

Той беше на път, да ти кажа! И глей кво стана:
Значи отива той на летището

ама се оказа, че поради мъглата полета е отменен. Много се ядоса, начи!

... и реши да отпраши с яхтата

...да, ама някой паркирал пред него и нема излизане от залива. Пак много се ядоса...

...и направо бесен подпали мерджака

... обаче на границата се оказа, че му е изтекла визата и сега го запряха...

... та сега се видях в чудо, адвокати да търся. Кесарче, помагай мила, това е в твойта област!

Е, това е то, иска момчето да дойде, ама непрекъснато все пречки излизат. amiiii  Абе, дали не прихващам от тия садисти, сценаристите?  ooooh!
Бобо, по-добре се справяш със сценария от мен! smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 407
Боб, то се е видяло, че ние пак ще спасяваме положението. Ами да се вземем в ръце и да тръгваме към следствието...

# 408
  • София

... та сега се видях в чудо, адвокати да търся. Кесарче, помагай мила, това е в твойта област!

И на мен тук ми изглежда, 4е Харун търка пейките в следствието!Подкрепям предложението Кесара да поеме защитата, защото адвокатът му не ми изглежда много читав!И може да е 4овек на Бату!
Това не е от нашия филм. Прочетох, че май е от Клетва!  newsm78 И там горкия са го натопили някакви гадняри. Ама си права, не можем да разчитаме на техни адвокати.  Naughty Кесарчето да го поема, за да сме спокойни!  hahaha hahaha hahaha

# 409
  • Русе
Бобо, стихчето ми и Еда може да го прочете! И да престане да се съмнява! А да грабва

бухалката,  в жартиера - пистолета и да маа наред!
Лелеееееееее, Вени!  smile3555 Много войнствено, бе мила! То стихчетото ти е толкова нежно, по й отива на Газелка да награби Хубевелко и да го скъса от любов, та да го питам аз ще го държат ли крачетата да ходи по кейовете да се разправя с разни Еджета и сие. Crossing Arms
P.S. Знам коя ти е любимата снимка и не случайно постнах точно нея! Чувствай се поздравена!  smile3503
Разбира се, Бобо! Еда първо мятка Харун на спалнята, взема му силицата, после става , издухва кичур от челото, награбва арсеала и тръгва на вендета! hahaha hahaha hahaha
А Харун и Яамур приготвят вечеря за мама!

# 410
Диди88, поздравления за стихчето!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 411
# 412
  • София
...
Този фен много влюбен в Газелка,я как и се облизва  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Хубавелко има бая стръвна конкуренция  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Рекси, имаше едно време една детска игра - когато кажеш с някого едновременно едно и също, който пръв реагира, докосва другия и казва "Пу, теб да бият"!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 413
Бобо, стихчето ми и Еда може да го прочете! И да престане да се съмнява! А да грабва

Лелеееееееее, Вени!  smile3555 Много войнствено, бе мила! То стихчетото ти е толкова нежно, по й отива на Газелка да награби Хубевелко и да го скъса от любов, та да го питам аз ще го държат ли крачетата да ходи по кейовете да се разправя с разни Еджета и сие. Crossing Arms
P.S. Знам коя ти е любимата снимка и не случайно постнах точно нея! Чувствай се поздравена!  smile3503
Разбира се, Бобо! Еда първо мятка Харун на спалнята, взема му силицата, после става , издухва кичур от челото, награбва арсеала и тръгва на вендета! hahaha hahaha hahaha
newsm09 newsm09 newsm09

# 414

Ами Рекси, стига толкова се е конкурирал с мечки и пудели..

# 415
Браво, Диди!  newsm10 smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Много е свежарско!
Речено, сторено! Ей го иде, тичай да отвориш!

Тичам,тичам...но първо трябва специална подготовка:
   food002 ще му приготвя палачинки
    Coffee   ще му сваря едно чудно кафенце
 за да бъде доволен младежа  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart та и аз доволна да остана  Laughing

# 416
  • Русе
Ето Серхан на екрана се появява
и в мигом всичко друго се забравя!
Магия ли е някаква това-
на едно място толкова много красота.
Магнетичен и чаровен,с осанка на Бог
изгубваш се в  този поглед дълбок.
Пленителната му усмивка опиянява
ехх...и неприлични мисли ти навява.
Де да можеше да го прегърна,
поне веднъж в Йозлем да се превърна.
В силното му тяло нежно ще се сгуша
и в мигом любовта му ще отпуша.
Отново Серхан на екрана се появява
и погледът ми пак се замъглява.
Целия изпивам го с очи,
а сърцето ми тупти ли ,тупти!

Йе,Диди88,прекрасно стихче! smile3501 smile3501 smile3501 Ти май си писала и за мен?! hahaha smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 417
  • София

Вени,май си попрекалила с екшъните  smile3555 smile3555 Това ми прозвуча много мръснишки,едни такива мисли в главицата ми  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 418
  • София
...
Рекси, имаше едно време една детска игра - когато кажеш с някого едновременно едно и също, който пръв реагира, докосва другия и казва "Пу, теб да бият"!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако Хубавелко ме бие,предавам се сама,даже няма да се дърпам,ще има "Бий ме,обичам те"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 419
  • София

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Вече си я представям Едичка в пълно бойно снаряжение, същинска Амазонка, след като е отвяла плявата на Харунски и след жеста с кичура /много ми хареса/....в действие

Общи условия

Активация на акаунт