Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 705
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Голяма красота, голам талант, голямо нещо се лее в тази празнична тема! Благодаря ви, момичета, че правите денят ми по-ведър! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Разправям му аз на батко ви Серханчо, какви талантливи, умни, красиви, забавни и невероятни дами има за фенки при нас, а той не ми вярва, ама като му прочетох последното стихче на Вени и той направо онемя

Боб,
според мен тук Серхан вече се замисля дали да не хване първия полет за България. Да си спретне една среща с Бг мамите..  hahaha
Той беше на път, да ти кажа! И глей кво стана:
Значи отива той на летището

ама се оказа, че поради мъглата полета е отменен. Много се ядоса, начи!

... и реши да отпраши с яхтата

...да, ама някой паркирал пред него и нема излизане от залива. Пак много се ядоса...

...и направо бесен подпали мерджака

... обаче на границата се оказа, че му е изтекла визата и сега го запряха...

... та сега се видях в чудо, адвокати да търся. Кесарче, помагай мила, това е в твойта област!

Е, това е то, иска момчето да дойде, ама непрекъснато все пречки излизат. amiiii  Абе, дали не прихващам от тия садисти, сценаристите?  ooooh!

# 391
  • София
Вени,страхотно стихотворение! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Мокси,прекрасни оформления!
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

За снимките!  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521
Розичке, ти си наред сега да ни пуснеш мърдащите картинки!  smile3508
Кажи само какво точно искаш,че те много станаха.  hahaha Hug
Както казва цигането " Квото дадеш, бате"  hahaha hahaha hahaha

# 392
Не знам, но вторият сезон като цяло ми се струва по-ка4ествен от миналия! Вярно,4е драмата е по-голяма,по-тежък  за гледане, но  като 4е ли актьорите израснаха пред о4ите ни.И имаш усещането, 4е  играят не  за публиката, а за собствено удоволствие!Толкова съвършенна и синхронизирана е играта им, 4е на моменти изглежда 4ак нереална. Все едно не е филм!
В първия сезон сцените бяха изпипани, за сметка на диалозите - повтаряха се и на моменти даже дразнеха. Във втори сезон срещам повече гафове, но диалозите са силни.
Актьорите играят еднакво силно , нямам забележка. Мое мнение.
Сега като гледам едновременно сериите от миналия и новия сезон, правя сравнение!
Има израстване, по-зряла игра, по-уверено присъствие. Може да е и заради това, 4е единият сезон има ка4ествата на романти4на драма, а този ми се струва доста по-сериозен, заради присъствието на Ямур и проблемите около нея!A и нещо трябва да се пише по темата!

# 393
  • София
Бобо, стихчето ми и Еда може да го прочете! И да престане да се съмнява! А да грабва

бухалката,  в жартиера - пистолета и да маа наред!
Лелеееееееее, Вени!  smile3555 Много войнствено, бе мила! То стихчетото ти е толкова нежно, по й отива на Газелка да награби Хубевелко и да го скъса от любов, та да го питам аз ще го държат ли крачетата да ходи по кейовете да се разправя с разни Еджета и сие. Crossing Arms
P.S. Знам коя ти е любимата снимка и не случайно постнах точно нея! Чувствай се поздравена!  smile3503

# 394
# 395
# 396
  • София

Какво нещо са аналогиите - не ви ли се струва, че майка и дъщеря правят едни и същи муцунки, когато се закачат с Хубавелко, а той реагира по един и същи начин, уж ядосано, а с толкова любов? Или аз вече откачам на тая тема? newsm78

# 397
Ето Серхан на екрана се появява
и в мигом всичко друго се забравя!
Магия ли е някаква това-
на едно място толкова много красота.
Магнетичен и чаровен,с осанка на Бог
изгубваш се в  този поглед дълбок.
Пленителната му усмивка опиянява
ехх...и неприлични мисли ти навява.
Де да можеше да го прегърна,
поне веднъж в Йозлем да се превърна.
В силното му тяло нежно ще се сгуша
и в мигом любовта му ще отпуша.
Отново Серхан на екрана се появява
и погледът ми пак се замъглява.
Целия изпивам го с очи,
а сърцето ми тупти ли ,тупти!

# 398
Здравейте мили незабравимки и незабравковци

ОХх Бобо умори ма днеска да знаиш.  hahaha hahaha hahaha hahaha

А няма ли снимка където с поглед да ни кани ние да идем, щм той не може? :hahaha;

# 399
  • София
Магия ли е някаква това-
Целия изпивам го с очи,

Браво, Диди!  newsm10 smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Много е свежарско!
Речено, сторено! Ей го иде, тичай да отвориш!

# 400
Открих още един чаровник, фен на Незабравима..

# 401
  • София
Здравейте мили незабравимки и незабравковци

ОХх Бобо умори ма днеска да знаиш.  hahaha hahaha hahaha hahaha

А няма ли снимка където с поглед да ни кани ние да идем, щм той не може? :hahaha;
Ами, чакай да видим!  newsm78 Тая става ли? От тоя по-подканящ поглед, здраве му кажи! Дет се вика за нула време ще стъкмим куфарите и газ  newsm49  car003 newsm01 bye travel motor hahaha hahaha hahaha

# 402
Магия ли е някаква това-
Целия изпивам го с очи,

newsm51 smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501

# 403

... та сега се видях в чудо, адвокати да търся. Кесарче, помагай мила, това е в твойта област!

И на мен тук ми изглежда, 4е Харун търка пейките в следствието!Подкрепям предложението Кесара да поеме защитата, защото адвокатът му не ми изглежда много читав!И може да е 4овек на Бату!

# 404
  • София
Открих още един чаровник, фен на Незабравима..

Този май е по-фен на Едичка  newsm78 Я, как старателно я облизва!  smile3506 Харунски ще види чок зор с такъв конкурент! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт