Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 717
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Момичета, ето и снимка от купона по случай 1 год. Незабравима...Ей, страхотни мацки сте  Wink

Защо сте бе мила а ти къде си?

Аз съм фотографа...   love001

А туй църното девойче съм аз  hahaha hahaha hahaha Нек'ви въпроси, молим  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Гърла и 3/4 си, Тарабас! newsm53 newsm03 newsm03 newsm03 Той Серхан си пада по църните...Знаеш,ти, знаеш?! hahaha

# 451
  • София
Момичета, ето и снимка от купона по случай 1 год. Незабравима...Ей, страхотни мацки сте  Wink

Защо сте бе мила а ти къде си?

Аз съм фотографа...   love001

А туй църното девойче съм аз  hahaha hahaha hahaha Нек'ви въпроси, молим  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ах, ти хитрушо! Щото знаеш, че Серханчо не харесва блондинки като мене и веднага се намърда! Ама то не се знае, човек си мени вкусовете!  newsm03

# 452
поздрави за всички в темата творци и прочиеееее  Hug Hug Hug
http://www.youtube.com/watch?v=hvMyTTlCoLI
Ей Дежавю,  bowuu за хубавият поздрав, ама голяма си скица значи.  hahaha Какво е това прочиеееееее  newsm78 клинци, пирони, макарони, вериги за трактори, кукички за въдици, глисти за кукичките, дъвки за балони, чалъми за начинаещи, машина за мачкане на шашкъни,...... и прочиееееееееее newsm78
Пиши по-спокойно, че ще си избързаш късмета де .  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 453
  • София
Комшийте и те почнаха като нас да броят часовете до началото на филма, ама се престараха чак и в минути! Като че ли пък някога е почвал навреме  Crossing Arms
Ох, дано този смях и закачки вчера и днес да са на добро и да не ни ги изкарат през носа!  Praynig

# 454
  • Стара Загора
Много сте лоши, бе девойчета! Когато имам най-много тетрадки за проверяване, тогава вие най-много се забавлявате и аз чета все като "закъсняла циганка за пазар" и не мога да се включвам. Искам да поздравя Вени, Диди и Тарабас за прекрасните стихове, както и Розичка за чудесния диалог между нашите любимци!  newsm51 newsm51 newsm51
Рекси, вдигаш настроението на макс с тия фотоси, благодаря ти! Здраво си заредила картечницата.

Ей, тази Едже, много доматеста физиономия има, нали? Или само на мен така ми се струва?

Гонят ме от компютъра, сори!

# 455
  • София
Лелееееееее, какво гадно предположение извади някакъв комшийски фен, че Мелда щяла да се самоубие?  newsm78 Глупости! Хич не вярвам, няма начин!  Naughty

# 456
Ох, олекна ми. Щом вий мъ аресвате, значи работата е ясна.  Laughing
А "Скука" се казва тъй да се каже нашата жилищна кооперация, а не скука както е в действително значение.
Комшийте и те почнаха като нас да броят часовете до началото на филма, ама се престараха чак и в минути! Като че ли пък някога е почвал навреме  Crossing Arms
Ох, дано този смях и закачки вчера и днес да са на добро и да не ни ги изкарат през носа!  Praynig
Ще са на добро Бобо. Няма как да е иначе.

# 457
Лелееееееее, какво гадно предположение извади някакъв комшийски фен, че Мелда щяла да се самоубие?  newsm78 Глупости! Хич не вярвам, няма начин!  Naughty
Ей, ама що дириш ти у комшийте  newsm78 Връщай се тука, стига им се връзва на глупотийте.
Мелдището тъй лесно няма да съ здаде.  #2gunfire

# 458
поздрави за всички в темата творци и прочиеееее  Hug Hug Hug
http://www.youtube.com/watch?v=hvMyTTlCoLI
Ей Дежавю,  bowuu за хубавият поздрав, ама голяма си скица значи.  hahaha Какво е това прочиеееееее  newsm78 клинци, пирони, макарони, вериги за трактори, кукички за въдици, глисти за кукичките, дъвки за балони, чалъми за начинаещи, машина за мачкане на шашкъни,...... и прочиееееееееее newsm78
Пиши по-спокойно, че ще си избързаш късмета де .  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
Шефке аз отдавна съм прелетна птица тука и затова. АА късмета не си го давам на никой Stop
И понеже ви чета подиагонал че немога всичко. Вие сте фурии та затова прочиее д ане пропусна някой да ми се сърди

# 459
# 460
  • София
Лелееееееее, какво гадно предположение извади някакъв комшийски фен, че Мелда щяла да се самоубие?  newsm78 Глупости! Хич не вярвам, няма начин!  Naughty
Ей, ама що дириш ти у комшийте  newsm78 Връщай се тука, стига им се връзва на глупотийте.
Мелдището тъй лесно няма да съ здаде.  #2gunfire
Ходя да фана некоя и друга клюка кат една кака Сийка  search , Ама ей, на на кви глупости попадам.  Crossing Arms И аз се кълна в кака Меца, ще удържи фронта тя, ами що не му гръмна "достойнството" на тоя психар, пък нека си живее!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 461
# 462
  • София
Ей, ама що дириш ти у комшийте  newsm78 Връщай се тука, стига им се връзва на глупотийте.
Мелдището тъй лесно няма да съ здаде.  #2gunfire
Ходя да фана некоя и друга клюка кат една кака Сийка  search , Ама ей, на на кви глупости попадам.  Crossing Arms И аз се кълна в кака Меца, ще удържи фронта тя, ами що не му гръмна "достойнството" на тоя психар, пък нека си живее#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Как ще живее  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 сега ако е и забременяла от тоя психопат  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ще я видя-даваше акъл на Еда,пък сега и на Ферда да правели аборт  ooooh! ooooh! ooooh!,сега да видим като й дойде до главата толкова ли лесно се взема такова решение Thinking Thinking Thinking. Но все пак не заслужаваше чак това-да стане жертва на изнасилване

# 463
  • Русе
Лелееееееее, какво гадно предположение извади някакъв комшийски фен, че Мелда щяла да се самоубие?  newsm78 Глупости! Хич не вярвам, няма начин!  Naughty
Ей, ама що дириш ти у комшийте  newsm78 Връщай се тука, стига им се връзва на глупотийте.
Мелдището тъй лесно няма да съ здаде.  #2gunfire
Ходя да фана некоя и друга клюка кат една кака Сийка  search , Ама ей, на на кви глупости попадам.  Crossing Arms И аз се кълна в кака Меца, ще удържи фронта тя, ами що не му гръмна "достойнството" на тоя психар, пък нека си живее!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Леле, Бобо, колко си коравосърдечна! И на некролога му да пише "Живя и умря без "достойнство"!

# 464

Ей, тази Едже, много доматеста физиономия има, нали? Или само на мен така ми се струва?

Гонят ме от компютъра, сори!
и доматеста,и прасешка...и с тези малки очички и някак си подути бузи.не само еджето,а и актрисата не бива  newsm11 newsm11 newsm11 още когато я гледах в перла  не я харесвах.а и има ужасен тембър,адски дразнещ!

Общи условия

Активация на акаунт