Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 712
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе

Това ще гледаме тази вечер, Яамур ще каже "мамо" на Еда!

# 466
  • София
Лелееееееее, какво гадно предположение извади някакъв комшийски фен, че Мелда щяла да се самоубие?  newsm78 Глупости! Хич не вярвам, няма начин!  Naughty
Ей, ама що дириш ти у комшийте  newsm78 Връщай се тука, стига им се връзва на глупотийте.
Мелдището тъй лесно няма да съ здаде.  #2gunfire
Ходя да фана некоя и друга клюка кат една кака Сийка  search , Ама ей, на на кви глупости попадам.  Crossing Arms И аз се кълна в кака Меца, ще удържи фронта тя, ами що не му гръмна "достойнството" на тоя психар, пък нека си живее!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Леле, Бобо, колко си коравосърдечна! И на некролога му да пише "Живя и умря без "достойнство"!

Ами поне и в буквален и в преносен смисъл все ще си е вярно! Това е единственото заслужено наказание за него, ненормалник!  Crossing Arms Ей, много му набрах!  smile3515

# 467
  • Русе
Лелееееееее, какво гадно предположение извади някакъв комшийски фен, че Мелда щяла да се самоубие?  newsm78 Глупости! Хич не вярвам, няма начин!  Naughty
Ей, ама що дириш ти у комшийте  newsm78 Връщай се тука, стига им се връзва на глупотийте.
Ходя да фана некоя и друга клюка кат една кака Сийка  search , Ама ей, на на кви глупости попадам.  Crossing Arms И аз се кълна в кака Меца, ще удържи фронта тя, ами що не му гръмна "достойнството" на тоя психар, пък нека си живее!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Леле, Бобо, колко си коравосърдечна! И на некролога му да пише "Живя и умря без "достойнство"!

Ами поне и в буквален и в преносен смисъл все ще си е вярно! Това е единственото заслужено наказание за него, ненормалник!  Crossing Arms Ей, много му набрах!  smile3515
Няма съфорумка, която да не му е набрала! Я, му спретни 10-ина сценария за финал, на Бату! smile3503

# 468

Ей, тази Едже, много доматеста физиономия има, нали? Или само на мен така ми се струва?

Гонят ме от компютъра, сори!
и доматеста,и прасешка...и с тези малки очички и някак си подути бузи.не само еджето,а и актрисата не бива  newsm11 newsm11 newsm11 още когато я гледах в перла  не я харесвах.а и има ужасен тембър,адски дразнещ!
И аз съм на същото мнение-най-слабата актьорска игра в сериала-само онази гадна усмивчица на кея я докара горе долу до сега.Аз вече съм изказвала мнение за актрисата и за да не се повтарям ще кажа само-издиша отвсякъде ooooh!

# 469
  • София
Лелееееееее, какво гадно предположение извади някакъв комшийски фен, че Мелда щяла да се самоубие?  newsm78 Глупости! Хич не вярвам, няма начин!  Naughty
Ей, ама що дириш ти у комшийте  newsm78 Връщай се тука, стига им се връзва на глупотийте.
Мелдището тъй лесно няма да съ здаде.  #2gunfire
Ходя да фана некоя и друга клюка кат една кака Сийка  search , Ама ей, на на кви глупости попадам.  Crossing Arms И аз се кълна в кака Меца, ще удържи фронта тя, ами що не му гръмна "достойнството" на тоя психар, пък нека си живее#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Как ще живее  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 сега ако е и забременяла от тоя психопат  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ще я видя-даваше акъл на Еда,пък сега и на Ферда да правели аборт  ooooh! ooooh! ooooh!,сега да видим като й дойде до главата толкова ли лесно се взема такова решение Thinking Thinking Thinking. Но все пак не заслужаваше чак това-да стане жертва на изнасилване
Да живее, ама като жив труп - е, те това искам да видя!  Crossing Arms Само да не забременее Меца, че ужас просто!  ooooh! И не си много права, тя в началото най-много жалеше Еда за бебето. Тапета Ферда се беше запенила за морала! Лелееееееееее, кво ми става, бе! Май пак почнах да жаля Мецана?  newsm78 Като изгледам гадните серии по Диема ще ми мине !  hahaha hahaha hahaha

# 470
  • София

Няма съфорумка, която да не му е набрала! Я, му спретни 10-ина сценария за финал, на Бату! smile3503
Дето викат в оная тъпа реклама за Пълна лудница - Доооообре!  hahaha hahaha hahaha

# 471
  • София

Ей, тази Едже, много доматеста физиономия има, нали? Или само на мен така ми се струва?

Гонят ме от компютъра, сори!
и доматеста,и прасешка...и с тези малки очички и някак си подути бузи.не само еджето,а и актрисата не бива  newsm11 newsm11 newsm11 още когато я гледах в перла  не я харесвах.а и има ужасен тембър,адски дразнещ!
И аз съм на същото мнение-най-слабата актьорска игра в сериала-само онази гадна усмивчица на кея я докара горе долу до сега.Аз вече съм изказвала мнение за актрисата и за да не се повтарям ще кажа само-издиша отвсякъде ooooh!
newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 А дикцията и е ужасна,трябва ми преводач да и схвана какво говори  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 Незнам дали и нея я дублират,ама направо се изправям на нокти като трябва да я слушам  #2gunfire #2gunfire

# 472

newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 А дикцията и е ужасна,трябва ми преводач да и схвана какво говори  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 Незнам дали и нея я дублират,ама направо се изправям на нокти като трябва да я слушам  #2gunfire #2gunfire
Рекси, не я дублират слънце, ама де да бяха, че така е ужас ooooh!на интервюто като я чух, с нейния глас си е и в сериала Peace

# 473
  • София
Да живее, ама като жив труп - е, те това искам да видя!  Crossing Arms Само да не забременее Меца, че ужас просто!  ooooh! И не си много права, тя в началото най-много жалеше Еда за бебето. Тапета Ферда се беше запенила за морала! Лелееееееееее, кво ми става, бе! Май пак почнах да жаля Мецана?  newsm78 Като изгледам гадните серии по Диема ще ми мине !  hahaha hahaha hahaha
Да бе жалеше я,затова и би шамар като разбра че е бременна и я убеждаваше че аборта е най-доброто решение-хем ще се отърве от греха,хем няма да почерня честта им   smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 Тя затова и толкова даваше зор да намери тоя Хаккъ,за да му държи сметка за това че е опетнил семейната им чест  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 474
  • Русе
Момичета, много интересно!

1.По програма дават Незабравима от 22.00 !
2.Сцените с изнасилването били премахнати поради етичност!

# 475
  • София
Да бе жалеше я,затова и би шамар като разбра че е бременна и я убеждаваше че аборта е най-доброто решение-хем ще се отърве от греха,хем няма да почерня честта им   smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 Тя затова и толкова даваше зор да намери тоя Хаккъ,за да му държи сметка за това че е опетнил семейната им чест  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ох, права си, ама с това изнасилване много ми дожаля за нея!   Weary

# 476
  • София

Ама ние много се филмирахме с това изнасилване,в онази статия говореха че са снимали 8 часа,но всичко,не само изнасилването,нали все пак вечеряха,говориха си,Бату пали свещи един час  hahaha hahaha hahaha hahaha А и в днешния епизод трябва да има още сцени във вилата  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
А къде пише,че Незабравима е от 22.00 newsm78 newsm78 newsm78

# 477
  • Русе
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1265520155537&comments

Някой иска ли да си припомни старото начало на сериала,с поразяващата музика на Кърач?

# 478

Вени, информацията им е от тук, но незнам колко е достоверна-в сайта на АТВ часа е 22,45 newsm78

http://televizyongazetesi.com/bu-aksam-televizyonda-ne-var-%2812 … rsamba%29_6_32613

# 479
тръгват ли ви каналите момичета?на мен само 5ия от 1ва страница  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт