Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 663
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Божеее при комшиите се коментира новина от последните минути-Еда и Харун се оженвали #Crazy, ама кога newsm78 и дали може да им се вярва въобще Peace
Е, те пък откриха Америка! Ще се оженят, ами! То, това е ясно! Въпросът е кога?  hahaha hahaha hahaha

# 496

Е поне ще гледаме и тези сладури тази вечер и по леко ще преглътнем гадостите Hug Hug Hug

Диди, много далече това Лас Вегас, ама щом ще има сватба сме съгласни на всичко smile3508 smile3503

нищо че е далече,за любовта граници няма!пък и харун какъвто е бързак и със скоростта на светлината подготвя какви ли не романтични изненади,ще е стигнал до вегас за няма и час  Laughing

# 497
Момичета, ето и снимка от купона по случай 1 год. Незабравима...Ей, страхотни мацки сте  Wink

Мокси поръчай ми една торта и на мен нищо ,че съм на диета ще си я хапна с удоволствие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Еееееее.........що само една брюнетка  newsm78 и трите дедо попе  Peace

# 498
Здравейте отново.Какви са тези красоти пак,станах  #Crazy #Crazy
Рекси,Ади страхотни фотосесии  bouquet  bouquet
Ади,благодаря за чудесната рецепта за новогодишно щастие  bouquet  bouquet
Поздравления за Диди и Тарабас и за техните страхотни стихове smile3501 smile3525 newsm51
За царицата на гифчетата  smile3525 smile3525
Гледам Серхан имал проблеми с идването си в България,но вие сте му намерили адвокат и сте подсигурили превоз за нас.
 Ради,благодаря за новината,да не би някой да са видели като снимат някоя следваща серия /както с летището/ със сватба на двамата? newsm78 Дано да е така.
 Вени разбрах,че и на теб ти хареса тази песен и затова реших да ви поздравя с нея.

http://www.youtube.com/watch?v=NmfKWzwjnRo

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 18:25 от dorital

# 499

Привет момичета , радвам се да ви заваря в прекрасното очакване на филма, аз днес имам малки проблеми с ел.захранването, но ето пак съм тук - Благодаря на всички ви за уникалните хрумки, стихове, снимки и коментари - страхотно въображение - моите адмирации  - и се моля тока да не ми направи гаф на филма - за вас    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 500
  • София

Е поне ще гледаме и тези сладури тази вечер и по леко ще преглътнем гадостите Hug Hug Hug

Диди, много далече това Лас Вегас, ама щом ще има сватба сме съгласни на всичко smile3508 smile3503

нищо че е далече,за любовта граници няма!пък и харун какъвто е бързак и със скоростта на светлината подготвя какви ли не романтични изненади,ще е стигнал до вегас за няма и час  Laughing
Айде, нема нужда чак до лас Вегас да се таралянкат. Да дойдат тука, набързо ще ги оженим, пък и от навляци ще ги пазим! Я, какви сме оправни и бойни!  newsm62 newsm62 newsm62

# 501
По поръчка на Вени:

10-те желателни сценария за края на Бату:
1. Мелда го отвежда в болницата, той изпада в безсъзнание от кръвозагубата, тя подкупва доктора и той го скопява – Бату се събужда без „Достойнство” и пак припада от ужас. Идва в съзнание и се опитва да обясни, че една мацка е уредила да му отрежат достойнството. Доктора, за да се прикрие го обявява за луд и вкарват Бату в психото. Там остава до края на дните си, защото никой не вярва на историята му;
2. Мелда отива при Харун – разказва му всичко, Харунчо пали моторетката, отива в болницата, пребива Бату….останалото се повтаря…
3. Ниса разбира, че е тровена от Бату, спира хапчетата, отива да търси сметка на Мелда, че Бату не се е прибрал, Мелда й разказва всичко, Ниса също й признава, че Бату е изнасилил и нея, после отиват в болницата, като Ниса е взела бухалката. Пребиват Бату…останалото се повтаря…
4. Ниса се прави, че си пие хапчетата, наема детектив, за да разбере къде е бил Бату, той се връща със снимков материал и Ниса отива в болницата с бухалката….останалото се повтаря….
… и така до 10 като краят винаги е същия!  hahaha hahaha hahaha hahaha

ох,заболя ме стомаха от смях с твойте сценарии smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 502

# 503
  • Русе
По поръчка на Вени:

10-те желателни сценария за края на Бату:
1. Мелда го отвежда в болницата, той изпада в безсъзнание от кръвозагубата, тя подкупва доктора и той го скопява – Бату се събужда без „Достойнство” и пак припада от ужас. Идва в съзнание и се опитва да обясни, че една мацка е уредила да му отрежат достойнството. Доктора, за да се прикрие го обявява за луд и вкарват Бату в психото. Там остава до края на дните си, защото никой не вярва на историята му;
2. Мелда отива при Харун – разказва му всичко, Харунчо пали моторетката, отива в болницата, пребива Бату….останалото се повтаря…
3. Ниса разбира, че е тровена от Бату, спира хапчетата, отива да търси сметка на Мелда, че Бату не се е прибрал, Мелда й разказва всичко, Ниса също й признава, че Бату е изнасилил и нея, после отиват в болницата, като Ниса е взела бухалката. Пребиват Бату…останалото се повтаря…
4. Ниса се прави, че си пие хапчетата, наема детектив, за да разбере къде е бил Бату, той се връща със снимков материал и Ниса отива в болницата с бухалката….останалото се повтаря….
… и така до 10 като краят винаги е същия!  hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Ох, Бобо, милост!  newsm62 newsm62 newsm62 Казваш - стига са го били мъжете! Дайте го в ръцете на жените! Joy Joy Joy

# 504

Адииии...........с тази фотосесия S класа  направо ме отстреля като  newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57

# 505

Айде, нема нужда чак до лас Вегас да се таралянкат. Да дойдат тука, набързо ще ги оженим, пък и от навляци ще ги пазим! Я, какви сме оправни и бойни!  newsm62 newsm62 newsm62
 дообре!нека тук дойдат.хем по-близо,хем както казваш сме по оправни!и венчавка ще им направим,с почерпка,ще си имат достатъчно свидетели и шаферки и кумове,пък и накрая меден месец ще им скалъпим.

# 506
  • София
Мацки, аз изчезвам за малко! bye Вие се забавлявайте  lalalala, ама да не вземете да включите турбото   typeuu и после да ви търся в нова тема smile3529
Яваш, момичата!  hahaha hahaha hahaha

# 507
Тази вечер пак ще гледам така
Нетърпелива да дойде време за сериала

# 508
  • Русе
Дори, благодаря за поздрава! newsm51 newsm51 newsm51 Hug Hug Hug  love001  love001  love001 Грабна ме мелодията и това си е!
Ади, стискам ти палци да нямаш проблеми с тока! Peace

Днес Председателят дали ще се появи?! И Кометка?! newsm78 newsm78 newsm78

# 509

Общи условия

Активация на акаунт