Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 676
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Момичета, много интересно!

1.По програма дават Незабравима от 22.00 !
2.Сцените с изнасилването били премахнати поради етичност!

Ама ние много се филмирахме с това изнасилване,в онази статия говореха че са снимали 8 часа,но всичко,не само изнасилването,нали все пак вечеряха,говориха си,Бату пали свещи един час  hahaha hahaha hahaha hahaha А и в днешния епизод трябва да има още сцени във вилата  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
А къде пише,че Незабравима е от 22.00 newsm78 newsm78 newsm78
Съседите са го поместили, аз си го краднах!

# 481
  • София

Язък само дето 8 часа са снимали как се боричкат Мецана и Пудела!  smile3555 Ами като не им се е струвало етично, хич да не бяха го планирали! И без да го видя ми дойде в повече!  Crossing Arms

# 482
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1265520155537&comments

Някой иска ли да си припомни старото начало на сериала,с поразяващата музика на Кърач?
уникална музика!т.к на мъжлето ми му идва в повече,не гледам незабравима в 8,но имаме договорка поне за интрото  да сме на диема фемили  hahaha hahaha hahaha

# 483
  • Русе
тръгват ли ви каналите момичета?на мен само 5ия от 1ва страница  newsm78
http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

Този за сега върви!

# 484
  • София

Ама ние много се филмирахме с това изнасилване,в онази статия говореха че са снимали 8 часа,но всичко,не само изнасилването,нали все пак вечеряха,говориха си,Бату пали свещи един час  hahaha hahaha hahaha hahaha А и в днешния епизод трябва да има още сцени във вилата  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
  hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy Joy Сташна си

# 485
тръгват ли ви каналите момичета?на мен само 5ия от 1ва страница  newsm78
http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

Този за сега върви!
да,и на мен този само тръгва.но на него май няма фрагмент след края.

# 486
  • Русе

hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy Joy Сташна си
Правя каквото мога! bowuu Я си представи, че изпуснем епизода?! Що вайкане ще се чуе...! newsm09

# 487
Божеее при комшиите се коментира новина от последните минути-Еда и Харун се оженвали #Crazy, ама кога newsm78 и дали може да им се вярва въобще Peace

# 488
  • Русе
Божеее при комшиите се коментира новина от последните минути-Еда и Харун се оженвали #Crazy, ама кога newsm78 и дали може да им се вярва въобще Peace
Да не са надничали в нашия форум и да са попаднали на снимките от съня?! hahaha
А може това да е и тяхно желание, аз нямам нищо против да гледам сватба! smile3508
Щур купон, мяткане по спални, страстни погледи, обещаващи "обгрижване"! "Гладна Уинона, сватба сънува!" hahaha

# 489
# 490
чудесна новина! истина или не и ние само за този момент копнеем!пък  и кой знае,те би трябвало да са малко по напред с информацията,при тях снимат.може да е изтекла информация от вътршен човек и да снимат сватба!!!нека си помечтаем и ние  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes даже се сетих и за сценарий за бърза и неочаквана женитба:на харун ми писва от мрънкането на еда "едже това,едже онова".затова я качва на първия самолет за щатите,отиват във вегас и ...сватбаааа!!!

# 491
Да не са надничали в нашия форум и да са попаднали на снимките от съня?! hahaha
А може това да е и тяхно желание, аз нямам нищо против да гледам сватба! smile3508
Щур купон, мяткане по спални, страстни погледи, обещаващи "обгрижване"! "Гладна Уинона, сватба сънува!" hahaha
newsm47 newsm47 newsm47 Дано Вени дано  newsm17

# 492
  • София
По поръчка на Вени:

10-те желателни сценария за края на Бату:
1. Мелда го отвежда в болницата, той изпада в безсъзнание от кръвозагубата, тя подкупва доктора и той го скопява – Бату се събужда без „Достойнство” и пак припада от ужас. Идва в съзнание и се опитва да обясни, че една мацка е уредила да му отрежат достойнството. Доктора, за да се прикрие го обявява за луд и вкарват Бату в психото. Там остава до края на дните си, защото никой не вярва на историята му;
2. Мелда отива при Харун – разказва му всичко, Харунчо пали моторетката, отива в болницата, пребива Бату….останалото се повтаря…
3. Ниса разбира, че е тровена от Бату, спира хапчетата, отива да търси сметка на Мелда, че Бату не се е прибрал, Мелда й разказва всичко, Ниса също й признава, че Бату е изнасилил и нея, после отиват в болницата, като Ниса е взела бухалката. Пребиват Бату…останалото се повтаря…
4. Ниса се прави, че си пие хапчетата, наема детектив, за да разбере къде е бил Бату, той се връща със снимков материал и Ниса отива в болницата с бухалката….останалото се повтаря….
… и така до 10 като краят винаги е същия!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 493
Е поне ще гледаме и тези сладури тази вечер и по леко ще преглътнем гадостите Hug Hug Hug

Диди, много далече това Лас Вегас, ама щом ще има сватба сме съгласни на всичко smile3508 smile3503

# 494
По поръчка на Вени:

10-те желателни сценария за края на Бату:
1. Мелда го отвежда в болницата, той изпада в безсъзнание от кръвозагубата, тя подкупва доктора и той го скопява – Бату се събужда без „Достойнство” и пак припада от ужас. Идва в съзнание и се опитва да обясни, че една мацка е уредила да му отрежат достойнството. Доктора, за да се прикрие го обявява за луд и вкарват Бату в психото. Там остава до края на дните си, защото никой не вярва на историята му;
2. Мелда отива при Харун – разказва му всичко, Харунчо пали моторетката, отива в болницата, пребива Бату….останалото се повтаря…
3. Ниса разбира, че е тровена от Бату, спира хапчетата, отива да търси сметка на Мелда, че Бату не се е прибрал, Мелда й разказва всичко, Ниса също й признава, че Бату е изнасилил и нея, после отиват в болницата, като Ниса е взела бухалката. Пребиват Бату…останалото се повтаря…
4. Ниса се прави, че си пие хапчетата, наема детектив, за да разбере къде е бил Бату, той се връща със снимков материал и Ниса отива в болницата с бухалката….останалото се повтаря….
… и така до 10 като краят винаги е същия!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Скицооо, smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт