Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 820
  • 753
  •   2
Отговори
# 690
И Manpla ми липсва от доста време,дано е добре   bouquet
На балкона е тази мацка, спотайва се!

# 691
  • София
Рекси, отвори на братчеда
.
Тези цветя са за твоята безкрайна отзивчивост - обеща и преведе песента, а и тая вечер съм абсЕлютно сигурна, че пак ще се смилиш над бедните души  Praynig
Ооо, и за прекрасните фотосесии от вчера , та до сега  bowuu

Пкутиева, вече си записана. Очаквай включване и съжалявам за тая вечер  Hug

Бобо, какво значи това "ще разказвате"  newsm78 Ти къде ще бъдеш  newsm78 newsm78, то тогава филма няма да го дават, т.е. няма да е сряда, а събота и неделя. Я преразгледай  #Crazy и разкритикувай мнението си  Praynig

Кометке, снощи отговорих на един въпрос защо те няма и съм доволна, че съм отговорила правилно. Ама мнооооооооооого се радвам да те видя Hug Обичам те галактическа принцесо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Щом е за братчеда,веднага отварям вратата,ма много сладък той  Hug Hug

# 692
  • София
и Розичка и Кесарчето липсват newsm78
Ааааа много неизвинени отсъствия тази вечер! Thinking

# 693
Бобо  вярно Манпла не се е мяркала скоро . Thinking Дано всичко е окей при нея  Praynig сигурно има много работа и няма време  ThinkingВ този ред на мисли тя и г-жа Броненосец скоро не е писала . Thinking

# 694
  • Русе

Я,да ви постна всеобщ любимец!
Тоз младеж ако ми падне... единственото оръжие, което бих искала да имам в ръцете си е една машинка за бръснене...  smile3553Представете си колко материал ще излезе - цял пуловер на Мелдичка! knit
Точно! newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501

# 695
Кометке радвам се че си тук ! Heart Eyes
Тарабас да не заспиш? luvbed txtloves
Ир, страхотна компания сте! Тук се забавлявам на воля!

# 696
Охоооо, Шефке, много успешна рекламка на Плевен, сложи и още красоти, има ги във вашия град. newsm10 Много го харесвам. А и ТВ звезда си имате от там...
bowuu Слънце! Не е реклама - поканата е абсолютно сериозна и бих желала да не се подмине като поредният майтап. Ако някой мисли като мен да ми пише на ЛС.
А относно звездата - тя не е една. Ма то Слави, ма то Ани Цолова, ма то Петър Корумбашев /депутат  Shocked/, ма то жената на Китаеца , ма то Стоян Георгиев /от репортерите/, и още, и още. Ти само ела. Цената е горе-долу като тая , дето Бай Ганьо е написал до Истамбул, но поне задграничен паспорт не ти трябва.

# 697
каламитси я мернах при първото преброяване. няма начин да не е на първи ред на балкона  Peace

кометка, бганьо, радвам се, че и вие сте на линия. Hug Hug

# 698
  • Русе
Приятно и безпроблемно гледане на епизода на всички ! Hug

# 699
и Розичка и Кесарчето липсват newsm78
Ааааа много неизвинени отсъствия тази вечер! Thinking
Ще дойдат, спокойно! Сигурно  имат нещо спешно! Ще си затворим очите, даже и закъснения не е нужно да им пишем, после как ще ги извиняваме?

# 700
Бобо  вярно Манпла не се е мяркала скоро . Thinking Дано всичко е окей при нея  Praynig сигурно има много работа и няма време  ThinkingВ този ред на мисли тя и г-жа Броненосец скоро не е писала . Thinking
Мария дано г-жа Броненосец се появи  и дано на тази серия не плачем много! Praynig

# 701
  • Русе
allisas73, ani06, anithos, aq-11, bganio, BoBoYana, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, danidorina, danitoo12, ddd_7, didi 69, didi88, dorital, eliadn, foksi, galin4eto, galka50, gatita, ina67, ioanna_g, ioji, IR65, Isis, karpatiq, kometka76, lilana 60, magistra, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, marmalon, mipsy., Miss Nina, moxito, nezabravimka, niki_to, pantovka11, peca_br, pkutieva, r0z0wka, reksi, reni6, rezi-1974, samoti, Svetlasim, TONETO, tsvetyik, twin4, unutulmaz80, valdes60, valia86, valqqq, vesela Simple Smile, winona, zlatnaribka, Лиди (+ 6 Скрит/и) и 70 Гости преглежда(т) тази тема.

133

# 702
  • София
ето още един линк  за резерва, ако не тръгват другите 

http://www.facebook.com/livetvizle?v=app_7146470109

# 703
Охоооо, Шефке, много успешна рекламка на Плевен, сложи и още красоти, има ги във вашия град. newsm10 Много го харесвам. А и ТВ звезда си имате от там...
bowuu Слънце! Не е реклама - поканата е абсолютно сериозна и бих желала да не се подмине като поредният майтап. Ако някой мисли като мен да ми пише на ЛС.
А относно звездата - тя не е една. Ма то Слави, ма то Ани Цолова, ма то Петър Корумбашев /депутат  Shocked/, ма то жената на Китаеца , ма то Стоян Георгиев /от репортерите/, и още, и още. Ти само ела. Цената е горе-долу като тая , дето Бай Ганьо е написал до Истамбул, но поне задграничен паспорт не ти трябва.
Хммм, Thinking Шефке, благодаря за поканата, Peace ще го обмисля по-обстойно... Hug

# 704
Приятно и безпроблемно гледане на епизода на всички ! Hug
И на теб Вени!  love001

Общи условия

Активация на акаунт