МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! №15

• 26 842
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Аз от сутринта съм го започнала тоя пост и чак сега остана време да довърша  ooooh! , ама половината работи, дето мислех да ги пиша, ги забравих  Blush

Честит имен ден на всички, които вчера и днес празнуват! Да са живи и здрави и да им се слави името!   bouquet  bouquet  bouquet

Честити нови зъбчета!  Heart Eyes Ние още си нямаме ни едно  Whistling

ANNI_M,  Sad голямо парти е направила малката  

За спането - моята фея спи или 2 пъти по 15 минути или 1 път по 1 час и половина Joy Ама повечето дни е с първия режим  ooooh! Mr. Green Вечер много рядко заспива преди 21.30ч  Peace

За храненето - нашия режим в общи линии е такъв:
10.30-11.00ч - плодово пюре с овесени ядки / или само банан  
13.30ч - зеленчуково или месно пюре
16.00ч - кърма
18.30ч - безмлечна каша /тази седмица сме на рожкови Wink/ с плодово пюре
21.00ч - кърма
24.00 - 01.00ч - кърма
04.00ч - кърма
7.30ч - кърма
Понякога се кърмим и в промеждутъците между горезброените хранения, както дойде Mr. Green Хапва си и по някое парченце хляб, когато ме види да ям аз  Mr. Green

Силвенце, радвам се, че не е нещо сериозно, само дето се притесняваше  Hug Значи ще се озъбва яко, Мирко, а?  Heart Eyes

Вени, Спири, Хубавелка, я идвайте насам да си починете и да си полекувате бъбреците  Wink Hug Вени, дано се разминеш без болница този път  Praynig

Айде лека  и мека от мен  Hug

# 211
добро утро!

Андрейко ми е с разстройство и се събудих още в 5.00, защото се наака - а дребното си спеше Mr. Green сега си играеме Crazy какво сте давали при разстройство? ентерол, хидрасек,смекта?

# 212
 Добро утро!!
   Натали няма за тебе почивка  Confused сега пък разстройство. От всички които си изброила съм давала на Явор.Ентерола е за обезводняване.Аз и преди съм писала,но пак да кажа-капсули Линекс за регулиране на чревната флора са много добри.Таня имаше разстройство на 5 месеца някъде като беше и само с тези капсули се оправи Peace
  Дано нощес да е имало по малко бясни бебета Praynig

# 213
Пак четох по диагонал.

Пак болнички, УФ!  Sad Бързо да се оправите!

Наталка, по-добре звънкай на педи да ти каже какъв да е режима, но според мен днес да го оставиш само на кърма няма да е зле. Иначе аз съм давала с баткото Ентерол и Хидрасек (може и да се разтворят заедно). Но ще имаш проблем, ако детето отказва да пие вода, така че - кърма! Peace

На новоозъбилите се - честити бели зъбки. Да излизат всички бързо и безпроблемно!

АЗ ОБАЧЕ НЕ ПОЛУЧИХ ОТГОВОР ЗА СЛИНГОВЕТЕ - МОГА ЛИ ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ КЪМ ПОРЪЧКАТА? Имам отчаяна нужда от такъв. Имам Dee-Dee, но не ми е много удобен.

# 214
Добро утро!

Честит Имен Ден на всички именяци днес!

Почерпете се и за моята сестричка и пожеланието ми към нея е да са живи и здрави и това им влизане в болницата да е последно (от събота са в болницата с бронхиолит)
    party023 morning newsm67
И сега да ви се оплача от нашите комшии - всяка сутрин в 7 започват да чукат и да блъскат нещо по стените , и имам чувството , че е нарочно с някакво желязо и стържат и блъскат и нямат спирка просто.Няма събота няма неделя за тях #2gunfire #2gunfire #2gunfire
За режима за хранене - ние сме на 4 хранения
8-9 мляко или попарка или каквото се сетя за закуска, но предимно мляко
13-13.30 - обяд - пак кавото му измисля- месно ,безмесно
17-18 предимно каша
21 - мляко
През нощите нямаме хранения, ноимаме поне едно леко събуждане с писък , давам малко вода и заспива.Предполагам, че тези среднощни писъци са от очакваните зъбета.
Хайде момичета лек и спокоен ден.Тук е една мъгла и за сега ми проваля плановете за излизане- дано се вдигне към обед  Peace

# 215
  • Sofia
Момичета, аз не мога да сколасам да се включа подобаващо, но да известя че:

КЪМ 13Ч. С ДУДУНСКИ ЩЕ СМЕ В ЮЖНИЯ НА ВХОДА НА НИШАВА

# 216
Хайде да почерпя днес Борисчо има месечинка..

Бързо оздравяване на всички болнички. Praynig
Андрейко, да се оправя бързо Praynig

Честит празник на всички празнуващи днес Hug Heart Eyes

# 217
Нели, честита ви месечинка!
Весел празник на именици и месечинковци!

# 218
  • Русе
Честита месечинка на Борисчо! Hug
Честит празник на именниците! Hug(а сега с колко н-та беше Crazy)
Явно цокащите са долу-горе,като нас.И аз да не се претиснявам. Hug
Мен Кардамчо тази нощ не само кърмата ми изцока ,ами и мозъка.Зомбясъла съм.Пих едно кафе,нищо не стана сега пия второ. Crazy
Тук вън е такава мъгла,ама няма намерение да се вдигне.Бойко ще го изпращам пак на детски център,вкъщи ще издивее. ooooh!

# 219
Честита месечинка на Борисчо! Heart Eyes

Честит имен ден на празнуващите днес!!!  bouquet

На всички болни - бързо оздравяване - Кали, Вени, Ивон..  HugНати, Андрейко след дълга серия запечен сега пък се разхлаби  Confused

Силве, много се зарадвах да прочета, че при Мирко все пак всичко се оказа от зъби. Отдъхни сега и дано нямаш повече притеснения  Heart Eyes

Ние също сме в отбора на болните - от събота сме на АБ и затова и поизчезнах. Вече Алюшата е значително по-добре, та днес ще ходем на контролен. дано поне педката каже да пием АБ само 5 дни  ooooh!

Нашият режим тъкмо малко се беше регулирал и сега с болестта отново минахме и на нощни хранения, но сърце не ми дава да я лъжа с вода, особено сега, когато кърменето би трябвало да й помага да оздравява  ooooh!

# 220
  • Под кленовите дървета
Привет и от нас Simple Smile
Ние сме с втори зъб Simple Smile
Elche включвам те на изчакване, защото не знам колко плат има в чувала, който избрахме.

# 221
  • гр. София
Силвенце, тези зъбки, дано бързо избият и безболезнено, за сметка на притеснението ти и само с това да се разминете Peace
Наталник, незнам как имаш сили- ден почивка няма за теб  Praynig
Честита месечинка на чаровният Бориско! Да радва мама и тати, и да е усмихнато и щастливо детенце  Hug Честита месечинка и на всички други бебоци!
Честит имен ден на всички!

Ох, и много болнички има- то от това болно време какво друго.  Sick Бързо да оздравявате!
Нашата баба и тя болна, милата само страни от нас и се е изолирала в нейната стая, чак гадно ми става, че не може да гушне Викиту. Дано бързо оздравее майчицата ми Praynig
Ние днес ще ходиме пак на разходка, ще заведа Вики в градината да видя колежките, но няма да влизаме вътре, че много грип, ужас!
Happiness , добре си преценила да не лъжеш с вода Алито сега  newsm10 Нека си хапва милата, да се закрепи бързо Hug
Честито второ зъбче и тук на Ники!

# 222
Туфитури, Илейна + Кристи, Радунка, Мимак, Десска, Марая, Анни М и Буни, бързо на отчет кой кога и къде му е удобно да си вземе ОРАЖЕЛА Wink Който не може лично - адресче Simple Smile

Айде папкаме и отиваме към парка Simple Smile

# 223
Здравейте момичета ,
Ради вече има 3-то зъбче снощи изби дано и другия пробие скоро и да не се мъчи малчо вече ,че да си почине и майчицата му  Mr. Green
Честито на всички имащи повод за празник днес   bouquetда сте живи и здрави и много усмихнати

# 224
  • София
Славче, може ли да кажеш в кой квартал си или къде ти е удобно на теб, да видим дали мога да дойда тази седмица?
Да питам как давате на бебоците корички хляб, мен ме е страх от задавяне и нещо не смея?

Общи условия

Активация на акаунт