Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 11

• 37 735
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Момичета благодаря Ви за съветите и подкрепата Hug  bouquet
Днеска си направих този тест BBтест, и бе отрицателен, така че, започвам да пия Дуфастон от днеска, поне да предизвикам цикала и да съм спокойна за бъдещите упражнения за бебе  Blush
Пак и ако е имало нещо то подобре вместо да имам претиснения след това плода дали е на ред заради грипа и антибиотиците, само да се е махнало. Но живи и здрави продължаваме напред  smile3503

# 376
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да той Господ си знае работата.След толкова лекарства дето си ги изпила ама то откъде да познае човек кога е станала работата. newsm78 Аз се разминах със 2 упсарина заради мускулна треска.

# 377
zdraveite moji da vi se stori mnogo sme6no ni ve4e neznam kakvo da pravia zakasniava mi ve4e s 8 dni  napravih si test i se okaza otricatelen neznam na kakvo se dalji dali imam kista ili da ne se doveriavam na testovete neznam za pravi pat mi e neznam kakvo da pravia nikoga dosega ne mi e zakasniavalo mnogo 6te sam vi blagodarna ako mi otgovorite  Cry Sad pisna mi da si skubia kostite

-----------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 20:44 от AnMary

# 378
Отиди на лекар.

# 379
zdraveite moji da vi se stori mnogo sme6no ni ve4e neznam kakvo da pravia zakasniava mi ve4e s 8 dni  napravih si test i se okaza otricatelen neznam na kakvo se dalji dali imam kista ili da ne se doveriavam na testovete neznam za pravi pat mi e neznam kakvo da pravia nikoga dosega ne mi e zakasniavalo mnogo 6te sam vi blagodarna ako mi otgovorite  Cry Sad pisna mi da si skubia kostite

За най сигурно можеш един кръвен тест да си пуснеш

Успех и дано резултата да е това, което желаеш  Peace

# 380
Здравейте,интересувам се дали някой е раждал в Света София и какви документи се искат за там?

# 381
  • София
4erneva, търсете инфо в подфорум Здравни заведения, специалисти

# 382
  • Варна
Здравейте момичета, малко съм притеснена, от няколко дена насам /даже и повече/ имам дискомфорт в носа, редовно го промивам със стеримар /не смея да използвам капки за нос Confused/ по принцип нямам зелени сополи- бистри са, но току що като се изсекнах от едната ноздра се появи кръвчица. Да не съм го разранила нещо, ако може да получа съвет ще съм благодарна   bouquet

# 383
sisi83, в книгата ми за бременни пише, че кръвотечения от носа са често срещани и са си направо нормални по време на бременност. Мен пък почнаха да ми кървят венците. Спокойно.  Hug

# 384
Здравейте,интересувам се дали някой е раждал в Света София и какви документи се искат за там?
А има и тема за болницата и то няколко даже Wink

# 385
sisi83, и аз имам по малко кръв в носа доста често. Съвсем нормално е.

# 386
  • Варна
Писка Лиска ,kilimiotlista, благодаря ви момичета, а бил ли ви е запушен носа? Имоите венци почнаха да кървят Confused

# 387
Аз имах такава хрема в 8-9 г.с., че не можех да дишам през носа (бях настинала + силна кашлица). После и кръв ми тече 2-3 пъти. Не се шашкай.

# 388
Писка Лиска ,kilimiotlista, благодаря ви момичета, а бил ли ви е запушен носа? Имоите венци почнаха да кървят Confused
За венците- и моите кървят  Sad Close Аз по принцип си имам проблеми с венците, но сега е ужасно... Обаче намерих донякъде облекчение- 2х1 витамин С+ Лакалут. Подобри се чувствително положението.

# 389
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
При мен в началото повече кървяха.В последните няколко дни е много добре положението-без.Преди беше доста обилно.

Общи условия

Активация на акаунт