Хайде, идвай вече, чакано ЯНУАРСКО човече! - тема 27

• 29 566
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Здравейте януарски майчета,влизам като щъркелче.
Днес в 21,15 мама nina_tita,роди бебе Константин,красивия младеж е висок 51см и тежи 3900гр,да и е жив и здрав и много да я радва.
Мама и бебе са много добре и ви поздравяват,родила е за 1час и 15мин

# 151
  • София, Лагера
Калифорния, nina_tita, честитоооо!  Party  Heart Eyes

Софиянки, на някой да му се пие кафе утре в The Mall?

Поздрав за всички... http://www.youtube.com/watch?v=xsJaNT2DR3c
нещо ми е сантиментално и се пренесох в Африка...   Kissing Heart

# 152
Браво на nina_tita. Докато пише, че заминава и родила. Да й е живо и здраво бебчето и все така лесно и безпроблемно му тече живота и занапред.   bouquet

# 153
Здравейте януарски майчета,влизам като щъркелче.
Днес в 21,15 мама nina_tita,роди бебе Константин,красивия младеж е висок 51см и тежи 3900гр,да и е жив и здрав и много да я радва.
Мама и бебе са много добре и ви поздравяват,родила е за 1час и 15мин
Изпревари ме. Mr. Green
Да са живи и здрави Нина и големия и Константин! Heart Eyes
Стиснатите палци подействаха!....на който му се ражда да дойде да пие кафе с мен-гаранция до вечерта е родил Mr. Green
Честит момък и на Калифорния!  bouquet
................
 Party Party Party PartyТапата ми започна да падааааа !!!!:party: Party Party Party Party

# 154
Kal, nina, честити ви мъжленца, браво, момичета!!   bouquet

Eleniaaa, хайде, мацко, давай!

Ноеми, мммерсаж за поздрава, страхотна е Рокиа  Hug

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 22:03 от careener

# 155
  • Бургас
elenia  Hug,извинявай!Пожелавам ти леко раждане.
Изчезвам вече,на всички ви пожелавам здрави бебчета,на момичетата които са все още 2в1,леко раждане и прекрасни ,пухкави бебоци!

# 156
nina_tita  ЧЕСТИТООООО!!!  bowuu Голям мъж!

Софиянки, на някой да му се пие кафе утре в The Mall?
Идва ми се но съм сополива...освен да си сложа една маска като Майкъл джексън хаха  Joy

# 157
честити ново бебоци на всички!  bouquet

# 158
Честито на всички нови мами! Да са здрави бебчетата и много да слушкат!   bouquet

Момичета, може ли паролата за албумчето, моля.

# 159
  • някъде
Елениа,хайде,момиче,крайно време ти е Hug newsm10

# 160
 Колко много бебчета има днес Grinning

Ейприл, мила, честита дългоочаквана дъщеричка Божидара!    bouquet Да е жива и здрава, красива като мама и много щастлива!

Пепита, честита дъщеричка! Да бъде жива и здрава и много да ви радва малката Калина!

Какадата, честита принцеска! Нека малката Карина расте здрава, умна и много щастлива!

Калифорния, честито момченце! Да е жив и здрав и много щастлив!

Нина_тита, честито голямо момченце Константин! Да е жив и здрав и много да ви радва!

Ноеми, аз утре ще ходя в The Moll за подарък на една приятелка, така че може да се видим на кафе. Ти към колко мислиш да ходиш?

Еления, леко раждане  Hug

# 161
Калифорния, nina_tita, честитоооо!   bouquet

# 162
Ей, от сутринта се опитвамда напиша едно честито на Бубето, и все не успявам, аман...

Бубе, да ти е жива и здрава щерката, вече виждаш, че чакането си е струвало - имаш си най-прекрасното бебе на света, а скоро от шевовете няма да имаш спомен. Бързо възстановяване!  Hug

Честити слънчица и на Агентката, Kalifornia, nina_tita, ейприл, pepita и kakadaka, да са ви послушни бебоците, а вие да влизате бързо във форма.

Нощни очи, разбирам те за малкия, и аз имам желание да го изпратя моя някъде, ама няма къде, освен на ясла, за което съм безкрайно благодарна Simple Smile Откакто майка ми е тук, той е непрекъснато залепен за мен или за баща си, мрънка, хленчи, капризничи... Така че ти съчувствам, но за съжаление не знам какво да ти кажа, мисля си, че сигурно е някакъв момент и ще отмине. А може и да усещат мъниците, че ще им отнемат престола, те са много интуитивни. Ще мине, само търпение!  Hug

Лека нощ, пожелавам ви да се наспите!  Hug

# 163
  • ул. "Мечтание"
Честито на Калифорния и Нина! Да са им живи и здрави бебоците.  Hug  bouquet

Деси Hug
Ще мине я!  Mr. Green

# 164
  • Бургас
Честити бебчета на Агентката, Kalifornia, nina_tita, ейприл, pepita и kakadaka!!!!
Нинка направо удари рекорд за бързо раждане!!!!Искам и аз така!!
Еления,успех! Praynig Praynig Praynig
Само аз ли останах от бургаската група smile3514 smile3514 smile3514(и ViFresh ако и тя не е родила де,надявам се всичко да е наред с нея Praynig)

Общи условия

Активация на акаунт