True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 16 164
  • 700
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро,банда! Hug

Вече съвсем ви изтървах........ Tired Минавам само да споделя притеснението си,че още не се говори нищо за 5-ти сезон Rolling Eyes Да не вземат да ни оставят само с 4 сезона? Rolling Eyes

П.С Така ме е яд,че няма субки за ВН  #Cussing out

# 361
Споко, , ще се чуе.  Peace

Ох много съм зле с тоя койот Joy Joy
Ама в неделя се местим вече официално и съм ей таак вече Shocked
Пуци-баткото нещо запотен и зачервен ми се вижда Thinking

Ми, Ками... така е  Blush

Леко местене ти желая, че съм чувала какво приключение е  Hug

# 362
  • КиТ
Вече съвсем ви изтървах........ Tired Минавам само да споделя притеснението си,че още не се говори нищо за 5-ти сезон Rolling Eyes Да не вземат да ни оставят само с 4 сезона? Rolling Eyes

П.С Така ме е яд,че няма субки за ВН  #Cussing out

А сакън Трайче,ша има иначе ша им метнем някой друга миничка Twisted Evil #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Субки се чакат все още до края на деня да видим кво ша става Crossing Arms

Ками айде пожелавам ти да е приятно местенето Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 363
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Mr. Green

# 364
# 365
  • гр.София-Красна поляна
Ам тъй де,веднъж и аз. Mr. Green

# 366
Ааа то мойто местене е да наглася дрехалаци,козметика,книги и играчки..иначе мъжа ми е обзавел от..до апартамента,прихическото местене е по-трудно....

# 367
Ааа то мойто местене е да наглася дрехалаци,козметика,книги и играчки..иначе мъжа ми е обзавел от..до апартамента,прихическото местене е по-трудно....

Ох, то и това не е малко работа. Психическото мдаа, вярно си е.

На нас пък ни е надвиснал частичен ремонт и настръхвам от мисълта, втъпреки че аз няма да участвам... Много мразя да ми е разместена къщата. Пак добре, че стая по стая ще се прави, та няма да е огромна травма.

# 368
  • срещу двата комина :)))

Ох, то и това не е малко работа. Психическото мдаа, вярно си е.

На нас пък ни е надвиснал частичен ремонт и настръхвам от мисълта, втъпреки че аз няма да участвам... Много мразя да ми е разместена къщата. Пак добре, че стая по стая ще се прави, та няма да е огромна травма.
оооо,ремонти  Mr. Green любимата ми тема,не ми стига че се занимавам с интериор,ами и преди половин година се преместих в нов апартамент Joy само банята ми остана да се оправи,но хич не ми се и почва  Crossing Arms

# 369
О, баня, о, евентуално къртене на фаянс, о, кеф  hahaha Дълбоко ти съчувствам.

Всъщност аз нямам никакви забележки, мосю С успя за два уикенда да боядиса кухнята и коридора с нулеви сътресения, оообаче сега ще се влиза в другите две стаи и хола, това си е разместване. Ама няма как, важното е, че бързо ще стане като си го правим сами. А и хола ще го маже на две части, изобщо всичко е много нискостресово  Mr. Green Виж, за паркет думица няма да кажа, аз си го харесвам такъв кривичък  Crossing Arms

# 370
  • срещу двата комина :)))
О, баня, о, евентуално къртене на фаянс, о, кеф  hahaha Дълбоко ти съчувствам.

Всъщност аз нямам никакви забележки, мосю С успя за два уикенда да боядиса кухнята и коридора с нулеви сътресения, оообаче сега ще се влиза в другите две стаи и хола, това си е разместване. Ама няма как, важното е, че бързо ще стане като си го правим сами. А и хола ще го маже на две части, изобщо всичко е много нискостресово  Mr. Green Виж, за паркет думица няма да кажа, аз си го харесвам такъв кривичък  Crossing Arms
ти си лесна,моя апартамент беше за ремонт от нулата Mr. Green

# 371
  • гр.София-Красна поляна
Аууу,не ми говорете за ремонти,че и на нас ни предстои. ooooh!
Трябва да оправим детската на децата,ужасТ.

# 372
  • КиТ
О Ками това е най-трудното наистина психическата нагласа,но ще се справиш Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Тея ремонти и аз много ги мразя,гледам да не присъствам на събитието,че моя баща преобръща всичко на военно положение и след ремонта следват престрелки Mr. Green Joy Joy Joy

# 373
Юху, как сте  Hug
Ремонти ли правите, та ви няма?  Wink

готини австралийци  Hug

И простете, ама не се сдържах да пусна тази потресающа новина, специален поздрав за Катето   Wink 
Ученик уплаши глутница вълци с метъл  hahaha hahaha hahaha

# 374
Я, тва вдясно Грант ли е?  Shocked на него мяза, пък не знаех, че е оси.

Баси новината!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт