True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 16 151
  • 700
  •   1
Отговори
# 390
  • срещу двата комина :)))
Мури, то там е хронично  hahaha Басейна е там, басейна.
ей ,вЕрно,бе  ooooh! как можах да забравя за мощното олигавяне в началото  Joy

# 391
 Blush Благодаря, Пуци, да ти се връща Wink
Старая се с музикалното образование отсега, ама любим жанр още не си е избрал.
А вкъщи се слуша много разнородна музика, единственото изключение са фолк/чалга и рап.

# 392
  • гр.София-Красна поляна
Охооо,гледам събрали сте се тука,на
седянка. Laughing

# 393
Хихи, Сонче, мерси. И у нас се слуша разнородна музика, като единственият конфликт е, че мъжа си пада по осемдесетарски дискарийки, пък аз не си, ама не си пречим  Mr. Green

За момента ин утеро музикалното образование включва квото ми се слуша на мен, пък на мен все бруталности ми се слушат, някак не ми е до Шопен.  hahaha

# 394
Ко си прайкате, би, деца  Hug Така съм набрала втора книга на Шарлийнката, че ни договори ме нитересуват с болници, ни нищичко  Blush Ма да не чуе шефа само  Whistling

Странно, Ир, на мен пък последно време все ми се слуша Шопен  Rolling Eyes ...ъъъ...не точно, но от този род. Дори снощи се израдвах на част от Севилския бръснар. Време ми е май за профилактичните годишни медицински прегледи  Laughing

# 395
Като казахте Шопен, на мен пък ми се слуша Валса на цветята от Лешникотрошачката на Чайковски. Това ми е един от любимите валсове.

# 396
Ух, чакай, че се стреснах, ако наистина точно Шопен ти се е слушал.   Mr. Green Харесвам го, де, но принципно ми идва твърде нежен.

Обичам Чайковски  Simple Smile Заповядай, Сонче.

Ся ше ме разлигавите и ще ми се приходи на балет, а оттам до розовите дрешки стъпката е малка!  Twisted Evil

# 397
Благодаря, Пуци, ама тук няма как да слушам. Вкъщи ще си пусна диска Simple Smile, ако дотогава не ми се е дослушало друго де Wink

Няма лошо в балета.
Аз като бях бременна такъв рев ревах на един балет на дечурлигата от трупата на читалището, чак се уплаших, да не родя момиче по грешка  Twisted Evil

# 398
А аз да си призная, че като дете в детска градина мама ви Ката ходеше на балет. Имах си страхотно трико с пачка и палци  Mr. Green Обаче една люта зима дедо беше дошъл да ме вземе от урок, на мен много ми се пишкаше, но нямаше време да ме чака да си събличам всички дрехи, заради трикото и взех, че се напиках на улицата  Blush Да подчертая, че бях на 5 годинки  Laughing Хванах пневмония и до там бях с балета  Whistling

# 399
Чи ко, и аз съм ходила на балет, изръчка ме общо взето на Маша Илиева майка й, съседи ни бяха и тя беше вдигнала мерника на всички момичета в блока на съответната възраст.  Mr. Green Всичко беше много добре до момента, вкойто разбрах, че то не става веднага да ми дадат пачка и палци, почувствах се излъгана и се отказах. Мтъй де, аз за кво съм отишла там, крака ли да разтягам или да красивея по пачка!

Сонче, тва с реването много странно - от началото бях нащрек кога ще почна да ръся сълзи и сополи за щяло и нещяло, а вместо това все към ужаси и трилъри ме тегли, драмите ми предизвикват саркастични забележки, но не и сълзи.  Rolling Eyes

# 400
Оооо, аз дори играх в "Грозното пате"  Mr. Green Милуту все ме бъзика, че съм го играла камъка до езерото  Crossing Arms А бях толкова гъвкава и пластична  Blush

# 401
Оооо, аз дори играх в "Грозното пате"  Mr. Green Милуту все ме бъзика, че съм го играла камъка до езерото  Crossing Arms А бях толкова гъвкава и пластична  Blush

А ти кво игра всъщност?  Mr. Green Аз па съм играла Косето-Босето, ако искате да знаете, и снимков матрял имам, с кошничка с яйца  hahaha

# 402
Бях лебед от езерото - такъв спомен имам. Ама то само тичахме на пръсти и мятахме ръце всички задружно  Joy Може и друго да съм била.

# 403
 Joy Joy hahaha
Оооо, аз дори играх в "Грозното пате"  Mr. Green Милуту все ме бъзика, че съм го играла камъка до езерото  Crossing Arms А бях толкова гъвкава и пластична  Blush

Извинявай, Кате, ама мъж ти много идеен откъм сравнения Joy

Аз балет не съм играла, изобщо на изкуството само се наслаждавам, не вземам участие Mr. Green

# 404
Сега Сарк като ни оплю сериала оттатък, и ми се догледа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт