True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 15 181
  • 700
  •   1
Отговори
# 45
  • срещу двата комина :)))
Дурютру! Ей, вчера направо тематичен ден, бе, отмихме малко спама.  Mr. Green

Грамаден Стив има обица? Не знах, не знах, брей, че палавник!

Мури, кат видях Куин и се поозверих, ма се сетих, че друг Куин имаш предвид, не моя Джоуи.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
не,не имах предвид Куин от книгите,weretiger-а  Heart Eyes не бих си помислила да облизвам твоя  Embarassed а пък и не ми е много по вкуса  Wink

# 46
 Mr. Green Добре, Мури, недей го близа.

# 47
Mr. Green Добре, Мури, недей го близа.

# 48
Добър ви ден  Hug
С'я. Ще ви кажа какво сънувах, по-скоро кого... Ама да обещаете, че няма да ми се смеете  Blush , а ще ми съчувствате  Mr. Green Начи. Аз и Кристиано Роналдо бяхме на клуб. Той ми беше най-добрата дружка гейче. Потресена съм. гаси четвъртъка  Crossing Arms  ох, казах си.

# 49
Добър ви ден  Hug
С'я. Ще ви кажа какво сънувах, по-скоро кого... Ама да обещаете, че няма да ми се смеете  Blush , а ще ми съчувствате  Mr. Green Начи. Аз и Кристиано Роналдо бяхме на клуб. Той ми беше най-добрата дружка гейче. Потресена съм. гаси четвъртъка  Crossing Arms  ох, казах си.

hahaha

Не мога да преценя кое ме шокира повече - това,че си сънувала Кристияно Роналдо или това,че си го сънувала като гей... Crazy

Joy Joy Joy

# 50
Добър ви ден  Hug

hahaha

Не мога да преценя кое ме шокира повече - това,че си сънувала Кристияно Роналдо или това,че си го сънувала като гей... Crazy

Joy Joy Joy
а аз дори не знам кой е Кристиано Роналдо  Shocked отивам да се срамувам в ъгъла

# 51
Не мога, шсе гътна!

Цеце, ти си баси извратеняка, честно!

Мурка, нема се наказваш.

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 14:07 от ИрПуц

# 52
  • Срещу планината:)
 hahaha Цеци,Цециииии така е като само го плюеш и той ти отмъщава чрез съновидения

Аз сънувах Исак Нютон  Shocked не ме питайте защо него нямам си идея,показваше ми някакъв опит който после се превърна в опит да забърка някаква манджа,а и действието се развива във Вашингтон

# 53
Е, извинявайте, ама тая нощ сте прекалили, просто!

Ооо, Дю, къв тоз подпис, а?  Mr. Green Честит, честит.

Бе аз щях да питам, кво имаше в 10-ти епизод на 4-ти сезон, че не помня? Дето Цеца ти каза да гледаш внимателно  newsm78

# 54
 Blush мерси,мерси,снощи се разходих из натуралната тема и си го взех.Опитай се да си намеря гифче дето Дийн го гонеше онова куче с панделката  Joy Joy Joy тая серия ме разсипва от смях.
Ама аз само като го видя Дийн и вече съм се нахилила до ушите
И аз се чудя какво ще става,ще да е нещо драматично Thinking ще го гледам идните дни

# 55
Ооо, аз падам под стола като изпищи на котето. Тоя епизод и оня със заешкия крак са най-великите!  hahaha

# 56
Oo, Дю - полегнал ми Дийн до Манчестър Юнайтед  hahaha извинете, ама четвъртъка ме налегна вече  Joy то след тоА сън....
Няма да кажа какво има в тая серия, но не отлагай гледането!  Laughing

# 57
Ооо, аз падам под стола като изпищи на котето. Тоя епизод и оня със заешкия крак са най-великите!  hahaha

даааааааааааа

ама и до рев ме докарват  Cry

Значи довечера ще гледам да намеря време Rolling Eyes държиш ме в напрежение

# 58
И после, Дю, да докладваш какво има във въпросната серия  Wink

# 59
  • КиТ
Добър ви ден  Hug
С'я. Ще ви кажа какво сънувах, по-скоро кого... Ама да обещаете, че няма да ми се смеете  Blush , а ще ми съчувствате  Mr. Green Начи. Аз и Кристиано Роналдо бяхме на клуб. Той ми беше най-добрата дружка гейче. Потресена съм. гаси четвъртъка  Crossing Arms  ох, казах си.
hahaha hahaha hahaha hahaha
Оу Цеци къв тоя сън верно Crazy Mr. Green,Дю твоя и той малко странен Thinking,личи си че сме четвъртъчни днес tooth tooth tooth

Дю честит подпис,как полегнал Дийнчо тъй лежерно,ща видя дали мога да изровя някъв гиф с кученцето newsm78

п.п Отзоваха ми се на помощ в темичката Heart Eyes,заповядай със здраве да си го ползваш Hug

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 17:05 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Общи условия

Активация на акаунт