True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 15 214
  • 700
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ох, казвам аз ама кой да слуша... Сукито и аз я не ща. Още повече кво се натиска с двамата на снимката от предните страници! Ама - ХА!

# 586
  • КиТ
Руските сателити няма да прихванат планетата.  hahaha
smile3532
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ване,явно не разбират от вамп сериали Twisted Evil

# 587
Добро утро.

Ване, хич да не ти пука, моят мъж е същият - от пръв поглед намрази сериала, но той като цяло не търпи вампирската тематика, такава, каквато я показват там - с кървищата, с бруталността. Виж, Здрач първия изгледа и не направи забележки. То и кви да направи, капка кръв няма там.  Mr. Green

# 588
  • срещу двата комина :)))
Добро утро Hug
що така не сте снимали,веее Flutter а и Зиса не е била ooooh!нещо съвсем ние се е разсъхнала работата Mr. Green
иначе при мен положението не е много добре,той дядката си е бая болен,пък и е вече на 90 ама кво да се прави....на който докъдето му е писано... Confused
я кажете кво изпуснах,кво е станало пак в басейна Thinkingако тук не става кажете си скайповете на лични  Whistling

# 589
Така е, Мури, за жалост.  Hug Писах ти скайпа на лични.

И една чудесна новина за феновете на бай Ръсел: Кралят може би ще се завърне в сезон 4  Laughing

# 590
  • София
Въх, този крал не ми харесва... Ма пък имаше забавни моменти.

То вампирски сериал/филм без кръв е като Здрач без Едьо - да се чете БОЗА, демек 2 част на Здрач...
Та точно употребата на кръм ме изкефи. Че и синтетична при това  Crazy

И аз пропущих клюката, ма предпочитема да не я знам. Само се ядосвам  Crossing Arms

# 591
  • Ænima/Albuquerque
То вампирски сериал/филм без кръв е като Здрач без Едьо - да се чете БОЗА, демек 2 част на Здрач...

hahaha hahaha hahaha

# 592
Бе то Здрач и с Едьо си е бозица, ма кво да се прави.  Mr. Green Ей, направо забравих, че се снима последната част, тц тц.

А краля си е много готин, той е образ, който създава фен-клубове - толкова приятно зъл и психопатичен. Ще ми липсва кристалната му урна с тленните останки на Талбът.  Mr. Green

# 593
  • срещу двата комина :)))
Бе то Здрач и с Едьо си е бозица, ма кво да се прави.  Mr. Green Ей, направо забравих, че се снима последната част, тц тц.

А краля си е много готин, той е образ, който създава фен-клубове - толкова приятно зъл и психопатичен. Ще ми липсва кристалната му урна с тленните останки на Талбът.  Mr. Green
как си я разнасяше миличкия  Mr. Green о ,как забравих да се похваля  ooooh! имам си чисто нова 9-та книга Joy Цеце,готви се,другия път няма да се отървете от мен

# 594
  • София
Ох, Талбът беше уникално добър образ. Мноооого ме изкефи.

# 595
Ох, Талбът беше уникално добър образ. Мноооого ме изкефи.

Нали, нали! Милият той.  Mr. Green

# 596
  • Срещу планината:)
Аууу гугутки заспали  Hug били сте на среща,а една снимка няма  smile3555Засрамете се  Naughty
Всички ли сте тип-топ  Simple Smile
Мури дано дядо ти се оправи   bouquet

Шефе ,видя ли,че скоро ще излиза 4та книга  Simple Smile ко ще кажеш пак да я купиш,та да имам повод да ида до София да си я прибера  Wink

# 597
 hahaha Лейти, ми то аз си бях направила устата да ти я купя. Нямаш проблем, при следващото ходене до центъра ще.  Laughing

# 598
  • Срещу планината:)
 hahaha може да си го вметнала,но не съм ви чела

# 599
  • гр.София-Красна поляна
Оооо,Дю,мараба би. Wink

Общи условия

Активация на акаунт