True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 16 163
  • 700
  •   1
Отговори
# 120
  • Срещу планината:)
hahaha Лейти, къв тоз тийм? Да позная ли - Дийн/Едьо/Дамян?  Mr. Green

Ше циклим дружно на буква "Д"  hahaha
Ще циклим ко да прайм   Joy
ей как ме спипа  Blush само трябва да смениш местата на Дамян и бат'Ди

# 121
Дю, някой с А да ръгнеш между Е и второто Д  hahaha 
'звинете, ама бат' Ди ми звучи като лейди Би  Blush

# 122
следя ти мисълта,ама няма    Flutter

hahaha еее къде се сети за тази лейди Би,само ми опорочи съкращението   Crossing Arms

# 123
Простете за обърканите места  Mr. Green Ше циклим не, ами ше циклим - аз днеска дваж таман почнах да пуша през ушите, бат Дийн и задната седалка на Импалата ряпа да ядат.  Blush

Цеце, как не тъ й срам, бе!  hahaha

# 124
Простете за обърканите места  Mr. Green Ше циклим не, ами ше циклим - аз днеска дваж таман почнах да пуша през ушите, бат Дийн и задната седалка на Импалата ряпа да ядат.  Blush

Цеце, как не тъ й срам, бе!  hahaha

еее айде задоволи любопитството ми и кажи какво ти е подпалило фитила де  Laughing

# 125
 Blush Blush Blush Ми, нали преговарям Декстър в момента, та в един единствен епизод бяха събрали и двата опасни момента. Първия - една лоша кака под прикритие  се беше захванала да го масажира, ама егати масажа му удари, така му размачка раменете, стига. Втория - същата лоша кака му направи услуга, за която той й се отплати, хм, устно, ако ме разбираш. Тука как не се подпалих още се чудя. smile3544

Апропо, въпросната кака ще участва в сезон 4 на ИК, та спама ми е само 99% спам.

# 126
  • КиТ
hahaha Лейти, къв тоз тийм? Да позная ли - Дийн/Едьо/Дамян?  Mr. Green

Ше циклим дружно на буква "Д"  hahaha

Ехе верно как си ги наредила Crazy Mr. Green Joy Joy Joy,ма верно още няква буква трябва да туриш за цвят Mr. Green Joy Joy Joy Съмнява ме,че ако почнеш да гледаш Декстър ша има още едно "Д" там Thinking Mr. Green

Пуци викаш не си в пълния спам hahaha hahaha hahaha,1 % ама все нещо Mr. Green

# 127
Добро ни утро  Hug
Много моля за хелп - бе не мога да открия актовата снимка на Алекс по розово трико, да я фръцна на колежката / супер се вманиачила по Ерик, за което искам да успокоя Трайки, че с всевъзможни средства се опитвам да я държа на страни от мъж й, та за туй ми трябва фотото  Whistling/
Да не са я смъкнали от мрежата  Laughing

# 128
Дубрутру!

Не са я свалили, Кате, ей я на: http://i353.photobucket.com/albums/r374/momdaze/tumblr_kp7rybLVf … 1qa1ta0o1_500.jpg  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 129

hahaha Не мога да се сдържа

Обаче я втасахме - задълбочихме симпатиите на колежката  Rolling Eyes Сега трябва да се въоръжавам в името на Армията  #Sniper

# 130
Мдам, нерядко се получава обратен на търсения ефект  hahaha Макар че кой може да не се разхили на тая снимка, не знам.

# 131
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Hug
Ох,чакайте да ви кажа какво сънувах.
Цяла нощ някакви хора ми носиха печени пилета,пуйки,крилца. ooooh!
И аз пре доволна,че тая седмица не ми се налага да готвя. Crazy

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 10:30 от zisska

# 132
 hahaha hahaha hahaha Сигурно ти е било гадно като си се събудила.

# 133
Добро ни утро  Hug
Много моля за хелп - бе не мога да открия актовата снимка на Алекс по розово трико, да я фръцна на колежката / супер се вманиачила по Ерик, за което искам да успокоя Трайки, че с всевъзможни средства се опитвам да я държа на страни от мъж й, та за туй ми трябва фотото  Whistling/
Да не са я смъкнали от мрежата  Laughing

Изобщо не ме притесняваш-стрелям бързо и точно на месо,и всичко приключва.Нямам време да се занимавам с глупости. Twisted Evil

# 134
  • гр.София-Красна поляна
Оооо,Трайки,Трайкиииии....искаш ли шушляци? Mr. Green

Пуце,гадно ми беше,мани. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт