Почивка в Сандански

• 1 336
  • 9
  •   1
Отговори
  • София
Искам отзиви и препоръки за семейни хотели в Сандански.
Благодаря

# 1
Искам отзиви и препоръки за семейни хотели в Сандански.
Благодаря
Аз също т.к планувам да изпратя децата с баба и дядо за 1 седмица през май. Нямат нужда от спа хотел, но ми се иска да е в централната част, задължително със закуска (дори и вечеря) и да е чистичко

# 2
  • сред люляците
И мен ме вълнува темата. Надявам се някой да се включи с отзиви Simple Smile

# 3
  • София
Ние ходим в хотел Панорама. За лятото имат пакетни оферти- за 5,7 или 10 дни.
Съвсем близо е до парка, на 2-3 минути пеша и съответно на 10-на минути от центъра. Закуската е включена в цената. Ресторанта не е нищо особено, но е на сравнително прилични цени и храната не е лоша. Басейна е много добър - с минерална вода е от миналата година и много добре поддържан. Идеално място за кротка семейна почивка.

# 4
Ние ходим в хотел Панорама. За лятото имат пакетни оферти- за 5,7 или 10 дни.
Съвсем близо е до парка, на 2-3 минути пеша и съответно на 10-на минути от центъра. Закуската е включена в цената. Ресторанта не е нищо особено, но е на сравнително прилични цени и храната не е лоша. Басейна е много добър - с минерална вода е от миналата година и много добре поддържан. Идеално място за кротка семейна почивка.

още 1 глас за Панорама и ние ходим там много сме доволни

# 5
  • София
Да се запиша и аз тук. Детето нещо напоследък често кашля и съм чувала, че там е подходящо за белодробни заболявания. Та се замислям за 7-8 дни да го заведа април или май. Не знам кога е по-подходящо.
Та ако препоръчате хотелче ще съм благодарна!

# 6
# 7
Някой ходил ли е вече в реновирания Интерхотел Сандански. Ако има такива, нека споделят каква е обстановката, защото мненията за него преди ремонта не бяха особено добри.

# 8
има още 2 теми за Сандански, защо пускате нова  newsm78

# 9
  • Sofia
Някой ходил ли е вече в реновирания Интерхотел Сандански. Ако има такива, нека споделят каква е обстановката, защото мненията за него преди ремонта не бяха особено добри.

и аз се интересувам от същото... видях, че са си вдигнали цените и се чудя ... заслужава ли си !?

Общи условия

Активация на акаунт