Пъзели 20

• 33 545
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Не съм от тук и съм за малко
Бръмбофръц, моля те да ни държиш в течение за пъзелите от Равенсбургер. Аз преди Нова година също ги питах (Комсет) могат ли да ми доставят пъзел, който не е в техния каталог/сайт, но те ме отрязаха. Казаха, че не можело... Та май са си сменили политиката.  newsm78
labello, за проблема с липсващата частица, опита показва, че или е забутана някъде (под диван, килим и пр.), или просто не преценяваш добре какво ти трябва и затова не я намираш измежду другите. Не че имам много опит, но проблема ми е познат.  Thinking  Минимална е вероятността да липсва част, особено от най-сериозните марки пъзели. Така мисля.  Peace
ginbay, много е хубав пъзела,  Peace имам слабост към зайчета  Wink
И като гледам как ги хвалите килимчетата и аз май ще се обзаведа с едно. Но в момента намирам само до 1000 части. Да ви се оплача малко, захванах един пъзел от 1500, поразпределих го и тогава установих, че дъската ми е с 2 см. по-тясна и не стига.  ooooh! И това май е още една точка в плюс за килимчето.
Блу, чакаме (не)търпеливо.  Hug

# 361
А на мен бялото ми вървеше най-бързо  newsm78

Деси,ти си спец по загадките все пак  Grinning .То чисто бялото е около 1000 части на всеки плик 4032 части,така че загадката е пълна  Joy

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 10:39 от venny

# 362
  • София
А на мен бялото ми вървеше най-бързо  newsm78

Деси,ти си спец по загадките все пак  Grinning .То чисто бялото е около 1000 части на всеки плик 4032 части,така че загадката е пълна  Joy

hahaha

Аз си го обяснявам така: по-лесно ми е да редя там, където има едноцветен фон, защото не ме объркват някакви гранични цветове. Сега погледнах съобщенията - на 26-ти разделих бялото, на 29-ти пъзелът беше готов, значи съм си наместила за 3 нощи. И ми се видяха по-малко от 1000  newsm78
Между другото, при мен не се паднаха х4, имаше доста застъпени от вътрешната рамка, повечето бели си паснаха х2 (Дени, имай го предвид)

Леле, Блу, съвсем изключих за парите за поръчката, извинявай много, сега отивам да ги преведа  ooooh!

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 12:02 от -=Деси=-

# 363
Деси ,при теб беше горния десен ъгъл за това така ,по средата е по гадно ,но си права където е един цвят  фон, без черно, се реди по лесно . Simple Smile

Ти се справи блестящо ,имаш мойте адмирации  newsm20,чакам с нетърпение да видя как ще пристигне . Hug

# 364
  • София
Деси ,при теб беше горния десен ъгъл за това така ,по средата е по гадно ,но си права където е един цвят  фон, без черно, се реди по лесно . Simple Smile

Ти се справи блестящо ,имаш мойте адмирации  newsm20,чакам с нетърпение да видя как ще пристигне . Hug

Мерси  Embarassed

Всъщност, горният десен ъгъл ме обърка най-много  Mr. Green Затова си наредих целия пъзел, и чаааак накрая намествах самата рамка, то аз я бъркам по няколко пъти при нормалните пъзели  ooooh!, камо ли тук  Mr. Green

# 365
  • Германия
Хора,    helpuu препоръчайте лепило, от което сте доволни 100% моля! 2 пъти минавах отгоре с това на Клементони; или гъбичката не е била добре напоена или не лепи това чудо, но съвсем наивно изправих пъзела и той се  разпадна. Или аз съм супер карък, това е 4-ти пъзел, дето ми се изсипва отгоре ми.  ooooh!

Вени, все още нямам отговор от Равенсбургер.

# 366
Бръмбофръц, моля те да ни държиш в течение за пъзелите от Равенсбургер. Аз преди Нова година също ги питах (Комсет) могат ли да ми доставят пъзел, който не е в техния каталог/сайт, но те ме отрязаха. Казаха, че не можело... Та май са си сменили политиката.  newsm78
Сутринта им писах на кои пъзели съм се спряла окончателно, понеже през уикенда се колебаех още.
Отговориха ми веднага, че ще ги поръчат, капаро или предварително плащане не искат и до месец ще ги доставят.
Още в предното писмо ме бяха попитали до кога са ми необходими и аз подчертах, че въобще не ме притеснява срока на доставка и не е спешно.
Ще пиша когато има развитие.

# 367
Благодаря pepelyashka,ще чакаме  Hug

# 368
Хора,    helpuu препоръчайте лепило, от което сте доволни 100% моля! 2 пъти минавах отгоре с това на Клементони; или гъбичката не е била добре напоена или не лепи това чудо, но съвсем наивно изправих пъзела и той се  разпадна. Или аз съм супер карък, това е 4-ти пъзел, дето ми се изсипва отгоре ми.  ooooh!

С 200 Peace
Аз лепя с него-нема мърдане Mr. Green

# 369
ginbay, благодаря, намазах го обилно откъм картинката с лепилото на Едука - не от разтворимите, а от шишето. После си умрях от страх да не засъхме и да съсипе цветовете, но след час беше попило. Остава да е залепило!  Praynig
Снощи се порових в амазон.ком. Видях и пъзели и една 'тава' за редене заедно с няколко отделения - по-скоро като папка - органайзер и я поръчах заедно с един пъзел на Каналето -1000. Ще видим като дойдат. До сега са идвали от Англия за 3-4 дни максимум другите доставки. Поръчах и лепило на Равенсбургер. Имаше и доста 'килимчета' не бяха скъпи - и по 10 и 20 паунда според размера

# 370
  • Там някъде
Здравейте!
Извинявам се,ако вече е имало такова запитване,но някой знае ли как стоят нещата с доставката от амазон и изобщо има ли такава до нашата мила родина.
Благодаря ви предварително  bouquet

# 371
  • Стара Загора
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558803.0
hvyrch, ето темата за пазаруване от амазон.
Аз лично не съм пазарувала, но тези дни ще си поръчвам Киндъл, само се чудя с кой превозвач да е, защото не се доставя директно.
За други неща:  До България доставката е 4,99 паунда на пратка + 0,49 паунда на килограм. Цените на доставката са без ДДС.

# 372
Здравейте!
Извинявам се,ако вече е имало такова запитване,но някой знае ли как стоят нещата с доставката от амазон и изобщо има ли такава до нашата мила родина.
Благодаря ви предварително  bouquet

писала съм точно преди теб- 3-4 дни. ако друго те интересува - питай

# 373
Момичета,пускате ли ме да се завърна в темата?  bouquet Мнооого време ме нямаше,но бях половин година във Франция,после сесия и нямах никаква възможност.Но вече е крайно време,страшно ми се реди.Ей това го направих днес за около час в почивката между две курсови-
http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/61#photo=21  . Peace

# 374
  • София
Добре завърнала се  Hug Как изкара във Франция? Купи ли си пъзели от там?

Общи условия

Активация на акаунт