Пъзели 20

• 33 467
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Браво на Вени и на помагачите newsm10
Трябва да си организирате една срещичка в Плевен и да видим снимки на всички вас пред пъзела.

# 586
А по ТВ ще отразят ли пак?

# 587
venny браво. Чакам с нетърпение снимките. Браво и на помагачите.

# 588
Благодаря на всички ,много сте мили  Hug

Днес като го залепя ,вероятно утре ще  дойдат журналистите да го снимат .Те от Нова Година ме питат дали е готов и имаме уговорка да ги уведомя щом го завършим .

Много бих искала да дойдат мойте помощници и да се снимаме с Гиганта утре . Каня ви от сърце  Hug Ако имате някаква възможност да скокнете до Плевен заповядайте ,ако не е утре може да е друг път ,но наистина ще е хубаво да се съберем някой ден в Плевен.

# 589
  • София
Вени, страхотно! Нямам търпение да го видя цял  Hug

Момичета, моето присъствие на срещата е под сериозен въпрос, вчера направих остър плексит, сега съм си всъщи, не знам дали ще ме отпусне достатъчно, за да се движа с градския транспорт  Sad

# 590
ЗДРАВЕЙТЕ
ПОЗДРАВИ ЗА ПОЛУЧЕНИТЕ ПРИДОБИВКИ
ЗА НАРЕДЕНИТЕ ПЪЗЕЛИ
ИСКАШЕ МИ СЕ ДА ПРИСЪСТВАМ НА СРЕЩАТА НО ПЪТУВАНИЯТА МИ ДОЙДОХА В ПОВЕЧЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА  А И ПЛЕМЕННИЦАТА МИ ИМА РОЖДЕН ДЕН В СЪБОТА
СИГУРЕН СЪМ , ЧЕ ЩЕ СИ ИЗКАРАТЕ МНОГО ХУБАВО

# 591
http://www.jigsawgallery.com/show.php?start=0&pieces=1000&order=price
Ох, колко неща си харесах тук...
Има доста намалени пъзели, пък и при три закупени четвъртият е с цена 1 пенс Laughing
Като по-стари кучета да кажете дали доставят до БГ, поръчвали ли сте от там преди?

Да, и от там сме правили поръчки - предната беше от там Simple Smile, сравнително бързо реагират. Доставката е в зависимост от сумата на поръчката Peace

За срещата и аз не знам в това време, ама трябва да ви дам пъзелите по някакъв начин...

# 592
  • София
 Уф, Деси, много гадно, дано бързо да се оправиш  Praynig

Аз пък бях с бъбречна криза, но вече мога да се похваля, че съм по-добре. Даже вече са минали 23 часа без да пия лекарства и нямам болки  newsm44

За срещата и аз не съм 100% сигурна, защото освен Ники ще водя и племенницата на театър и честно казано, не ми се обикаля много по градския транспорт с двамата, особено ако и времето е кофти. От друга страна пък много ми се иска да се видим, та май до последно ще го мисля. Ще видя и децата на какво мнение ще са в събота и ще решим в движение. Кой трамвай трябва да хвана, за да стигна до пицарията? Embarassed

# 593
  • Не съм от тук и съм за малко
Вероники, трамвай 1 спира наблизо.  Peace
Блу, ако решиш да не пътуваш може да отложим виждането. Тъкмо и Деси да се оправи. Аз лично не съм се разбързала за пъзелите, но може би другите момичета не са така...
Но много бих се радвала да се съберем.   Hug
И другите да кажат...
Деси, дано ти мине бързо това чудо.  Hug

# 594
  • UK
И аз отпадам за срещата, излезе ми работа.

# 595
  • София
Аз не съм припряла за пъзела от поръчката, така че за мен не е проблем да отложим срещата.
От днес съм обратно на работа и почти няма да ми остава време за редене Sad

Вени, поздравления за гиганта! Браво и на помощниците Grinning

# 596
  • София
Днес отворих 2000 си,но не стигнах далеч,но реших да се пробвам малко по-малко,ако малката ми отпусне по час на ден пак ,ще е файда.Днес ми отпусна 20 минути и можах да стартирам разпределението на частиците  Mr. Green  .

# 597
С риск да ви досадя отнво ще попитам:
Момичета, сигурнo всички сте редили "тайната вечеря". Споделете на коя марка е "най-цветен" пъзелът. Аз поръчах на Равенсбургер, още не е дошъл, но доста убити ми изглеждат цветoвете. В какъв размер - колко бройки - в готов вид изглежа най-добре?

# 598
  • UK
Честно казано, не се сещам някой да го е редил, смътен спомен имам за един единствен такъв сред всички снимки, а може и да греша. Щом не ти отговаряме, значи не знаем.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт