Пъзели 20

• 33 497
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • Den Haag
Зори, много е хубава тази с кутийките  Peace

# 451
Зори, теб ще те обявим за Кралица на миниатюрите Grinning

# 452
Да се похваля и отчета, че си получих преди малко пъзелите от blue и съм много доволна.
Благодаря отново.
Имам започнат преди 2 вечери един 1500 части на Равенсбургер, та като го свърша ще ги метна и тези.

# 453
Здравейте момичета,

искам да Ви попитам има ли лепило в пъзелите Ravensburger?

# 454
  • Пловдив
Здравейте момичета,

Не, поне в тези, които имам аз. Мисля, че нямат тази практика.

# 455
poohcho, мерси за отговора.

# 456
  • София
Здравейте момичета,

В интерес на истината, аз имам в един - двойния с човечетата, но за първи път виждам да слагат лепило.

# 457
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Да се похваля , че и ние вкъщи поставихме началото на едно от любимите ми позабравени хобита с един пъзел от 500 части - джунгла на Равенсбургер!  Laughing Голям кеф!
По ваша препоръка разположихме частите върху един голям картон- така хем е удобно, хем е мобилно! Hug
Лошото е , че сме изгубили части от пъзела за което умирам от яд, ама .... и така ще го редим! Blush
Мислех да го залепваме, като го наредим и да украсяваме етажната площадка, ама с тия липсващи чести , ще е грозно.

# 458
 Здравейте на всички)
 Аз съм читател, както се вижда от броя на публикациите ми Grinning Много харесвам темата ви. Запалиха мен по пъзелите и следя вашата тема. Имам един въпрос - както разбрах, вие правите общи поръчки - мога ли някой път и аз да се включа? никъде не намерих да се продават в България пъзелите на Бъфало и Гибсон)) И на някои други фирми също - продават се основно Едука, Клементони , трефл

MAPTA
 нищо, че досега наредих 1 пъзел и 2/3 от другия, вече преживях голямо търсене за изгубено парченце Joy И намерих в един форум как можеш да си направиш парчето) Изисква се малко късмет и малко труд, но по-добре така без дупки по картинката)) Не съм чела всичките теми и може би някъде вече е написан този способ. Ако не и ако искаш - мога да го обясня - като обяснение не е труден Mr. Green лично аз така и не го използвах, защото все пак парченцето беше намерено

# 459
fandango  Hug, разбира се че искам! Laughing

# 460
  • UK
И преди сме обяснявали какво можеш да направиш с липсващо парче. Ако е цветно, снимай пъзела добре, използвай Фотошоп за да си нарисуваш парчето, принтирай на подобна на пъзела хартия със съответния размер, изрежи, залепи на картон, готово.

# 461
 Значи така) Първо искам да кажа, че български не ми е майчен език и ако употребявам непознати думи, питай - понякога използвам думи, които мисля, че ги има - да, ама не Joy
  От картон правиш парчето по форма на изгубено. След това сканираш картинка от кутия и я разтягаш до необходима големина. Ако имаш късмет и ще намериш снимана картинка в инет - още по-добре Grinning След това распечатваш , лепиш и на картон - и готово)) Разбира се няма как да бъде с качество на оригинала, но поне приблизително ще имаш завършен пъзел Peace

# 462
Благодаря ви момичета! Тъпото е , че не липсва само едно парченце , а сигурно 5-6.  #Cussing out, Явно се е разпилял от кутията , без мое знание и събирача е подходил небрежно - никой вкъщи не си признава! Wink
Ако намеря време и нерви за това ще си поиграя да ги направя! Поне вече знам как! Hug

# 463
Привет банда wavey

Не съм писала доста време, ама и нема нищо ново и розово край мен..освен един разкошен пъзел, който исках от много време, и за който благодаря на Albena  bouquet
Ей този:

Този също не съм го започнала:

Този мнооого харесах, но кога ли ще го взема, че и наредя Whistling

Сега съм в сесия, за капак големия синковец от събота е с една приказна Т-39,5 Crazy..и не знам какво ще излезе от нея, и дали и беб нема да го лепне (съмнежи имам за варицела..).
Само ви чета и се радвам на разкошните ви пъзели..и още повече ме присърбяват ръцете-ама нема.. Sad Редете и заради мен Wink

# 464
MTV: Четох в сайта на Равенсбургер, че този, последния, е от някаква 'дървесна серия' С релеф ли е или на някаква основа на дърво?

Общи условия

Активация на акаунт