Пъзели 20

• 33 485
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • гр.Пловдив

[/quote]
По мои данни в Пловдив и противно на моите очаквания, 1500-те части с подправките на Едука, ще ми излезе най-евтино в Бриколаж. Сега остава да отделя парички и да го направя най-накрая  ooooh!
Аз рамкирам без да лепя - гърба на рамката го държи отзад, отпред стъклото  Peace
[/quote]

колко ще ти излезне?

# 496
  • Германия
Вени! Получих отговор от Равенсбургерите- не знаят точно, защото получават от пъзел-феновете сведение дали и кога са готови . Но ме поканиха в техния пъзелски форум   Laughing Ако и там започна да чета..мамма мия, хептен няма да си доредя моите.

Ето в оригинал отговорът:danke für Ihre Email und Ihr Interesse.

Wir wissen das selbst nicht genau da wir natürlich von den wenigsten
Puzzlern Rückmeldungen bekommen ob und wann sie fertig sind.

Sie können sich ja einmal an einer der vielen Puzzle-Foren beteiligen -
in Internet gibt es genügend davon .
(www.puzzle-klatsch.de)

Mit freundlichen Grüßen

Ute Baeuerle

# 497
Сърдечно благодаря ,pepelyashka  bouquet

# 498
  • Не съм от тук и съм за малко
По принцип софийските пъзели да ви ги изпращам ли или да вземем да си организираме една среща?

Аз съм за среща.   Grinning  Може да е в едноименното заведениеPeace

# 499
По принцип софийските пъзели да ви ги изпращам ли или да вземем да си организираме една среща?

А вярно, че си говорихме преди за него Grinning

Липсващите пъзели са изпратени на 10ти и 11ти, сега остава да се надявам, че ще пристигнат...

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 16:11 от blue_dream

# 500
  • на североизток от Рая

Блу, радва ме последното ти инфо за пъзелите.  Hug Кога да ти пратя адреса си, че вече търпението  ми е на изчерпване. Сърбят ни ръцете с дъщеря ми да редим.  Blush

А вярно, че си говорихме преди за него Grinning

Липсващите пъзели са изпратени на 10ти и 11ти, сега остава да се надявам, че ще пристигнат...

# 501
  • София

И аз съм за Grinning Стига и моят пъзел да вземе да пристигне де Mr. Green

# 502
  • София
И аз съм "за", стига да се пуши  Wink

# 503
Момичета ,да покажа 4-те хиляди дело на НЕВЕРОЯТНАТА МЪРМОРАНКА

newsm20 newsm20 newsm20

Благодаря ти ,мърморанче ! newsm51 smile3525 newsm51

http://multiply.com/mu/venny67/image/1/photos/15/600x600/9/P1140 … mp;nmid=390303702

Ето как изглеждат и на Дени ,събрани 4000

http://multiply.com/mu/venny67/image/1/photos/15/600x600/8/P1140 … mp;nmid=390303702

Благодаря ти и на теб !

smile3525 smile3525 smile3525

# 504
  • София
Супер сте се справили! Grinning Вени, колко още остава до края?
Как ги транспортирахте, без да се разбутат? В кутии ли някак?

# 505
  • Германия
Уау! Респект Мърморан и Дени!  newsm20

# 506
  • UK
За мен беше страхотно удоволствие този пъзел, много обичам такива едноцветни, Вени, много ти благодаря за предоставената възможност. Simple Smile

Аз не се обаждам за пъзелите, защото още не съм платила моя. Исках направо да преведа парите и за касичката, ама няма да мога да отделя толкова пари накуп, та ще трябва малко да отложа касичката. Ще гледам до няколко дни да преведа парите за пъзела, Блу, дано не ти създавам проблем. Цялата работа се получи заради забавянето, защото миналия месец щях да имам пари веднага, а този нещо не се получиха нещата, затова се бавя. Много съжалявам.

# 507
За мен беше страхотно удоволствие този пъзел, много обичам такива едноцветни, Вени, много ти благодаря за предоставената възможност. Simple Smile

Едноцветни? Не е ли мазохизъм? Каква е тактиката? Аз на 'фоновете" виждам голям зор

# 508
  • UK
Няма тактика, пробваш си парчетата, докато някое стане. Просто обичам крайния резултат на по едноцветните пъзели. Simple Smile Аз за това редя - за хилядите, наредени едно до друго парчета, не картинката или нещо такова.

# 509
Мърморанче, няма проблем, ще чакам Peace

Иначе за среща... Надявам се пъзелите да дойдат тия дни или поне в началото на другата седмица  Rolling Eyes и си мисля, че може да се организираме за 26 или 27 февруари. Само да дойдат пъзелите Praynig

Общи условия

Активация на акаунт