Пъзели 20

• 33 463
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • на североизток от Рая
      vennyHug!   

Уникално!  Главозамайващо! Пъзелът говори сам по себе си.  #Crazy

# 601
Моля ви кажете как качвате снимки директно тук,
аз нещо май не бивам - хахахха
защото гледах и ипробвах и нищо не се получи
мерси педварителни

# 602
  • София
Вени, разкошен е!!!!   bouquet И огромен!!!  ooooh! Намери ли се липсващото парченце?

Дени, първо ги качваш някъде - примерно, в Снимка.бг, или в галерията тук. След като качиш, отваряш снимката, с десен бутон даваш "Copy image location", връщаш се в поста си, натискаш "Вмъкни изображение" (втората иконка до новата с видеото), ще ти се появят две квадратни скоби с "img", кликваш между тях, даваш "Пейст" и готово
Ако искаш да покажеш нещо от интернет, действаш по същия начин - отваряш снимката и т.н.

Аз харесвам и този сайт, защото не се налага да качвам снимките предварително някъде http://www.radikal.ru/ Натискаш "Брауз", качваш снимката директно от компютъра си, натискаш "Загрузить", след това ти се появяват едни линкчета, аз предпочитам "Превю" - т.е., тук се получава по-малка снимка, а когато се натисне, тя се отваря в отделен прозорец в естествен размер. Също така тук могат да се качат няколко снимки наведнъж - за целта натискаш "Мультизагрузка", прикачваш няколко снимки накуп, даваш "Загрузить" и после само копираш и пействаш линковете тук

Момичета, много ви благодаря!  Hug Дано ме отпусне скоро, защото наистина е много неприятно - ни да седнеш, ни да легнеш, ни да стоиш права  Sad

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 23:25 от -=Деси=-

# 603
  • UK
Вени, супер е пъзела. Честито. Simple Smile

# 604
Браво става мерси много Деси дано се оправиш бързо

# 605
За съжаление, наистина е по-добре да отложим срещата Confused Със сигурност на 2ри март ще пътуваме към София и ще вземем пъзелите. Вариантите са 3- може да се видим на 6ти март; оставям ги при брат ми и се разбирате с него  или да ги изпратя ако искате да не чакате до тогава Peace

# 606
Деси,за съжаление не го открих ,още не съм изгубила надежда да излезе от някъде .Замаскирала съм го ,то е тъмно синьо и е на най- долната картинка /ножиците/,подложила съм тъмно синьо лъскаво листче отдолу и ако го намеря ще го сложа .Може и някой да си го е взел за спомен от Гиганта ,или пък да дойде и да иска да го сложи сам  Joy  Просто това се превръща в традиция ,винаги губя по едно парче. Simple Smile

# 607
  • София
Уау, сглобен изглежда страхотно! И внушително!
Браво на Вени и всички, които се включиха в реденето   bouquet

За срещата и аз отпадам, няма да сме в София.

Дени, много е красив  Peace

Gold_, виждала съм наредена Тайната вечеря на Клементони, но не мога да направя сравнение, т.к. не съм я виждала на другите марки. Дамата, чийто е пъзелът, реди гиганти и фен на Клементони.

# 608
  • София
За съжаление, наистина е по-добре да отложим срещата Confused Със сигурност на 2ри март ще пътуваме към София и ще вземем пъзелите. Вариантите са 3- може да се видим на 6ти март; оставям ги при брат ми и се разбирате с него  или да ги изпратя ако искате да не чакате до тогава Peace

Мда, аз май лошо повлякох крак....
Ние може за празниците да пътуваме към вашия край Wink, стига да се закрепя достатъчно за возене в кола  Hug

Вени, много гадно  Sad Дано изскочи от някъде  Praynig

# 609
Леле venny -страхотно стои! И е наистина огромен!!! newsm09

Браво на всички, които сте го редили! smile3501

А отгоре ще сложиш ли стъкло или нещо друго за да се предпази..

# 610
MTV , Идеята беше да се постави в стъклопакет и да се стой на стената отвън пред заведението ,но се оказа ,че ще тежи около 1 тон и засега ще остане в заведението но ще трябва с нещо да го защитим отпред .Другите ми пъзели всички са с анти рефлексно стъкло отпред,но няма толкова голямо .

Деси,много ще се радвам да се видим  ако пътувате насам .Скорошно оздравяване.

Gold_,аз не съм редила "Тайната вечеря ",но имам снимка на 13 200части на Клементони .Май цветовете са си такива бледи.

http://multiply.com/mu/venny67/image/1/photos/7/600x600/2/IMG-51 … mp;nmid=365511870

# 611
Аз пък си мисля, че ако трябва максимално да се доближава до оригинала, то и пъзел "Тайната вечеря" е редно да изглежда блед и "протъркан".
Иначе ще е доста кичозна имитация.
Вени, страшен е този пъзел, има нещо щуро в него.

# 612
  • София
Вени пъзела е страхотен! Браво на теб и помощниците.

Аз нямам никакво време за пъзели с двете деца не остава, ако единия спи другия е буден, баткото иска и той да реди ама това дето аз редя не негов си  Simple Smile

Деси бързо оздравяване.

# 613
# 614
  • Варна
Бръмбофръц, тъкмо реших че ти се е спало много като си пуснала линка или аз още не съм се събудила  Wink
Първата снимка също е много впечатляваща, но третата е по темата (пояснявам за все още сънените)
Вени, наистина е респектиращ. И как покрива цялата стена, като че по нейните размери е правен newsm10

Общи условия

Активация на акаунт