Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 76

• 34 495
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Мурат поределено предизвиква Хасрет но почти съм сигурана,че тя прави същото,може би несъзнателно за момента,но тя чака реакция от него.Чака да я спре и най-накряая да каже че я обича.Още в началото на втори сезон казах,че докато Мурат не и каже че я обича няма да има развръзка,а това ще стане на почти на края така че запасете се със здрави нерви момичета.На мен едно питие ми подейства добре,пийнете по едно и вие и ...наздраве за годениците!

Аз съм на кисело мляко. hahaha Joy

# 661
Мазохисти сме си ние самите!Вижте балкона що народ се самоизмъчва с недомислиците на тия некадърници.Къде сте бе Мерджан,Дирижан и екипа ви Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Мерджан си отиде заради Сами, понеже е главен оператор на екипа му и как ви се струва,
че може да снима любовните сцени и изобщо сцени Туба - Джансел ?
По-добре да се откаже Мерджан от един проект, но не и от дясната си ръка - Сами!
Хайде да си го кажем в прав текст !

За Дириджан нямам идея, обаче ако се понапънем може и да ни дойде такава с общи усилия Joy
Фенче, ама то ако има снимани (ако изобщо можем да ги наречем) любовни сцени между  Туба и Джансел, то те бяха в първи сезон и ги снима точно Мерджан, откак го няма - голяма суша....
А и Сами не е бил с Мерджан в екипа на ПнС в първи сезон....

# 662
Нета ми е отвратителен, епизода ще го гледам след малко, щото гледах стоп кадри, но от видяното съм доволна - Мурат ще действа с нейните камъни по нейната глава. Момичето ни е ограничено и инато, затова според мен Мурат няма друг избор. Ще я подлуди от ревност, от друго тя няма да разбере. От написаното оставам с впечатление, че Левент и Бахар се познават, може би са се срешнали на гроба на Селин. Може би ще има изненада и от там.  newsm78

# 663
Мазохисти сме си ние самите!Вижте балкона що народ се самоизмъчва с недомислиците на тия некадърници.Къде сте бе Мерджан,Дирижан и екипа ви Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Мерджан си отиде заради Сами, понеже е главен оператор на екипа му и как ви се струва,
По-добре да се откаже Мерджан от един проект, но не и от дясната си ръка - Сами!

За Дириджан нямам идея, обаче ако се понапънем може и да ни дойде такава с общи усилия Joy

Фенче, те нали си отидоха края на първи сезон  newsm78, а и за какви любовни сцени втори сезон, като такива няма изобщо!

# 664
Ако Мурат покаже /фиктивен/ интерес към Бахар и после тя разбере ,че е употребена ,каква ли ще роди лудата и глава -да му мисли Хасрет.......Дали заради протестите или финансови ,но в този екип има проблеми..

# 665
Привет! Е, и това ако е начинът на Мурат да се бори, не го разбирам. Явно се е отказал, въпреки че го боли. Той не беше предвидил да кани и Бахар, ама тя както винаги знае кога да се обади. Сега очаквам да вземе да се сгоди за Бахар и докрая няма да има оправяне.
newsm10 newsm10 newsm10
Това беше най-глупавото решение на Мурат.Той показа,че същия като Хасрет дори и по-битер от нея.
Сега може за инат и да се сгоди за Бахар и след това ще му гледаме саира. hahaha Joy Joy

# 666
Привет! Е, и това ако е начинът на Мурат да се бори, не го разбирам. Явно се е отказал, въпреки че го боли. Той не беше предвидил да кани и Бахар, ама тя както винаги знае кога да се обади. Сега очаквам да вземе да се сгоди за Бахар и докрая няма да има оправяне.
newsm10 newsm10 newsm10
Това беше най-глупавото решение на Мурат.Той показа,че същия като Хасрет дори и по-битер от нея.
Сега може за инат и да се сгоди за Бахар и след това ще му гледаме саира. hahaha Joy Joy

newsm10 newsm10 newsm10

# 667
Еееее, това е направо толкова разочароващо, че няма накъде. Отвратителна серия.
Кобра- жив да го одереш, без да го надуваш  т. е. да го измъчиш. (за незнаещите ще поясня-когато се заколи агне или козле се  вкарва въздух между кожата и месото, по-лесно да се махне кожата)
Несрин-вълкът козината си мени, нравът-не. Каквото и добро да съм казала за нея, съжалявам.
Оджата, след разговора с Етем започна да ми харесва, става напорист и борбен. Ще предизвиква Хасрет, а на нея ще и бъде трудно, много трудно.

# 668
Фенче ,какви любовни сцени втори сезон?
А и Сами не снимаше пленителката.
А фрагман няма за да не ги плюем по форумите. hahaha Joy Joy Joy Joy
Дишайте спокойно следващата серия сватба.Ама много на бързо бе.Това сигурно да не се откаже булката?Що ли ми се струва ,че тя все пак ще избяга?

# 669

Е тя нали Томрис е отказала Сами да е в екипа. Поне аз това  съм чела.  Преди старта Туба е искала и той да работи с екипа, но мадам е имала нещо против. сигурно не го харесва. Защо ли? Thinking

# 670
Вече просто нямам думи и сили да мисля и коментирам!Тия хора наред ли са?Вместо да ни завладяват и пристрастяват към филма вече близо двайсет серии работят да ни откажат от филма!Ненормалници!

# 671
Нета ми е отвратителен, епизода ще го гледам след малко, щото гледах стоп кадри, но от видяното съм доволна - Мурат ще действа с нейните камъни по нейната глава. Момичето ни е ограничено и инато, затова според мен Мурат няма друг избор. Ще я подлуди от ревност, от друго тя няма да разбере. От написаното оставам с впечатление, че Левент и Бахар се познават, може би са се срешнали на гроба на Селин. Може би ще има изненада и от там.  newsm78
Същата поговорка ми мина през главата. #Crazy
Роси, защо да действа като нея? Той да не би да е тръгнал да се жени за Бахар? Съгласна съм с Уси, че я предизвиква да се откаже от безумието, наречено брак с Левент.

# 672
Фенче ,какви любовни сцени втори сезон?
А и Сами не снимаше пленителката.
А фрагман няма за да не ги плюем по форумите. hahaha Joy Joy Joy Joy
Дишайте спокойно следващата серия сватба.Ама много на бързо бе.Това сигурно да не се откаже булката?Що ли ми се струва ,че тя все пак ще избяга?

Май ще има булката беглец в турски вариант  Joy Joy Joy

# 673
"КАНЯТ МЕ МАМО, НА ТЕЖКА СВАТБА"... Левент да не покани Мурат и Бахар  за кумове... тогава ще извадя тежкото изпод леглото....

# 674
Боза,разредена и вкисната - ето това ни поднесоха сценаристите тази вечер.То пък бива да не знаеш какво да правиш,ама чак пък толкоз?. Единствената ми надежда за следващия епизод  е,че ще пуснат тяхната песен Мъртвите листа,Мурат ще направи като Левент - ще я покани на танц и тогава ще се обади пак Ялдъз заради Кадир и двамата ще хукнат да го спасяват в полицията. От това Левент сам ще се откаже и работата ще се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт