Отговори
# 60
  • в сърцето на един мъж...
Оуу, в тоя филм дето пуснахте трейлъра има един любим новозеландец. Мммм, ето да го видите, но е мой Mr. Green Заплют, нахрацан, олигавен... мойййй Mr. Green
Карл Ърбан

# 61
 Shocked Shocked Shocked Кви скорости развивате, бе?! Да не отиде човек да погледа Ал Бънди като богат човек  hahaha Modern family - не е от наште, ама е свежичко.

# 62
  • София
Еееее, кога нова тема направихте, кога до 5та страница стигнахте... ooooh! Ще ви чета после, засега от мен един прост запис...

# 63
  • Срещу планината:)
аз предната тема не съм чела,но какво породи идеята да затриете г-жа Пит Thinking и ей така за спорта бих се доверила на Бътлър и Лори Mr. Green

# 64
  • София
аз предната тема не съм чела,но какво породи идеята да затриете г-жа Пит Thinking и ей така за спорта бих се доверила на Бътлър и Лори Mr. Green
Стигнахме до заключението, че г-жа Пит затри самия Пит  Mr. Green!

# 65
  • Ænima/Albuquerque
Мхм, мхм, и смятаме, че смъртта й трябва да е насилствена, та правим проучване коя би била най-удачна... hahaha

# 66
  • в сърцето на един мъж...
Мхм, мхм, и смятаме, че смъртта й трябва да е насилствена, та правим проучване коя би била най-удачна... hahaha

и болезнена Mr. Green

# 67
и болезнена Mr. Green
И да ни изкефи  Joy

# 68
ми той Пит да не е блеял като се е женил Mr. Green

# 69
  • София
Охххх, самозадоволих се с "The Tenant of Wildfield Hall" пЛекрасно просто.
Наистина запомнящо се кат лИбоФ!
Ма при пиратите качеството е под всякаква критика!!!!

и болезнена Mr. Green
И да ни изкефи  Joy

hahaha Joy
Хм, Хейтърки! Аз най - много зарад Брад Пит съм и набрала!!!
Във филмите 2-3 броя я харесвам.

# 70
  • Ænima/Albuquerque
и болезнена Mr. Green
И да ни изкефи  Joy

То иначе е безсмислено. hahaha hahaha hahaha

# 71
  • вятър в маслините, вятър над хребета

http://www.priest-themovie.com/ трейлърът,  с Пол Бетани  Heart Eyes и Стивън Мойър, от нашите  Sunglasses

Ахх, Пол- убав, убав . Чувам, че с неговата красавица щели да си имат ново , да им е честито.

Вени, аз деля без проблеми, от понеделник до сряда е мой, от четвъртък до събота при теб, а в неделя ще почива завалията.  hahaha
Никаква почивка, в неделя е мой Simple Smile))

# 72
струва ми се, това инфо от Клюкарника ще направи нова копка в гроба на Анджелина  Mr. Green
http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=738752

# 73
струва ми се, това инфо от Клюкарника ще направи нова копка в гроба на Анджелина  Mr. Green
http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=738752

hahaha"Една от най-красивите холивудски двойки"
аз като видях снимката и си плюх в пазвата Rolling Eyes

# 74
Хаххаха, вярно сега плашат, но преди годинки бяха наистина впечатляващи. Лично аз Брад го харесвах най-много с Джулиет Луис, и като двойка си пасваха, а и тогава той беше адски секси  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт