Отговори
# 570
 hahaha Аз бях така след като гледах The Ring Blush и 13 Ghosts.
Майкоу, колко ме беше страх....

Скоро не съм попадала на толкова страшни филми. Май и аз съм претръпнала вече.

# 571
Аз имам фобии от канали  Rolling Eyes от балони и клоуни... Rolling Eyes

# 572
И аз съм като Джой, га бехме млади гледах какви ли не ужасности, а сега стриктно се пазя да не погледна някой ужасен филм. Последният такъв ми беше The Ring първата част.

Що страх брах след тоя филм, направо не е истина. Не смеех да остана сама в стая с телевизор  hahaha

Аха и Сончето се е плашила от този филм.

Аз имам фобии от канали  Rolling Eyes от балони и клоуни... Rolling Eyes
Някой май е прекалил с четенето на Стивън Кинг  Wink

# 573
  • Срещу планината:)
ооо май всички сме се страхували от Туин Пийкс Confused
Аз имам страх от малки зли момиченца  #Shocked

# 574
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha
Какви сме бъзли само. Joy

# 575
Малей, клоуните вярно. След "ТО" вече не мога да погледна клоун. Остана си ми страха и до днес са ми противни и гледам да избягвам тяхно присъствие.

Също са ми много "creepy" куклите. Вече не мога да си представя, че ще си играя с кукла, бррр...

Дю, това да не ти е вследствие от Лилит Mr. Green

# 576
 Аз бях така след като гледах The Ring Blush

Този ми е болна тема  Tired Колко години станаха вече, аз още помня гаднички подробности  ooooh! Като ми спре тока нощем и не откъсвам очи от телевизора, сакън да не вземе да се включи  hahaha  Joy

Пуц, много Убав батко си си сложила в подписа - същински джентълмен  hahaha

Алоо, оставете ме да публикувам  Crossing Arms
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 577
Ееех, как отивах на училище на прибежки през горичката (Венци, помниш ли горичката?), след като гледах "Убийствата на улица Морг" и очаквах от всяко дърво да ми се стовари орангутан. Това ми е най-ранния Ужасен спомен, май. Рано претръпнах. Ама дъъълго време ме беше шубе да отида да пишкам. До ден днешен има нощи, в които ме е страх, особено като съм в зомби серия откъм сънища.  hahaha

Егати, аз съм явно от чугун, наистина, The Ring хич не ме трогна, пък знам, че е всеобщ "любимец".

ооо май всички сме се страхували от Туин Пийкс Confused
Аз имам страх от малки зли момиченца  #Shocked

Че къде има малки зли момиченца?  newsm78 Те като цяло демонските деца са зловещи, да.

Ех, Туин Пийкс, ЕЕЕЕХ!  Heart Eyes

Спрете, да се публикувам, деее! Аааа!

# 578
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha
Аааа,спрете се де,път пъъъът молим.
Командира требе да се разпише!!! Naughty Joy

# 579
Дю, ние си имаме едно такова момиченце - племенницата ми  Crazy
Баш от Кинг ми е параноята  Laughing Точно тази сутрин като си мих зъбите си представих как един пръст се подава от решетката на канала  smile3537

# 580
  • Срещу планината:)

Че къде има малки зли момиченца?  newsm78 Те като цяло демонските деца са зловещи, да.

Говоря по принцип,има ли ги в някой филм сериал,те са най -страшните.Тип момичето от The Ring Rolling Eyes

Сонче малката Лилит да не ти е у къщата  #Crazy

# 581
  • гр.София-Красна поляна
Дю, ние си имаме едно такова момиченце - племенницата ми  Crazy
hahaha hahaha hahaha
Най ме беше шубе от пришълеца.
Все очаквах някой сопол да ми потече на рамото и
онова мити чучело да ми дъхне у врато. newsm43

# 582
  • София
Е, как няма да помня горичката, Ир  Heart Eyes?! И "Убийства на улица Морг" помня, даже скоро го споменявах нейде из другите теми!

# 583
Разписах съ, от трети път  Mr. Green

Олеле, Слънчо, сърцето ми се свива като кажеш, че още ти държи Ринга.

ПП Аз за батко нивга не съм казвала, че е безупречен джентълмен - той е джентълмен само ако му изнася и докогато му изнася. Инак е хулиганин!  Mr. Green

Аха, лейти, ясно. Да, децата са особено бррр. Кво ми говорите, аз "Гробище за домашни любимци" като препорчитам, никога не я оставям с първа корица нагоре, захлупвам я, щото е твърде изродска илюстрацията  Embarassed

Спам, спам, спам...  Embarassed

Е, как няма да помня горичката, Ир  Heart Eyes?! И "Убийства на улица Морг" помня, даже скоро го споменявах нейде из другите теми!

Хе! Детство мое....  Heart Eyes

# 584
Пуци, това сега не го чети, моля  Praynig

Мен от пришълеца не ме беше страх, обаче като вече много силно бременна и като ми се размърдаше зверко в корема и очаквах да се разпоря точно като Сигърни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт