АБОРТ

• 4 816
  • 8
  •   1
Отговори
На 28 години съм,със син на 10.
Проблемът е,че стана грешка с приятеля ми и.....Интересува ме,клиника в която мога да направя аборт.Цени,мнения...
Искам го това дете,но няма как и се надявам да не ме съдите.
Просто нито е времето,нито мястото сега и смятам,че е по-разумно да направя аборт.Ужасно се страхувам и не знам към коя клиника да се обърна.
Казаха ми по-добре частна и моля ако някой има идея,нека ми каже.
Благодаря

# 1
  • Sofia
Аз пък смятам, че е по-добре държавна болница. Имам един в частна и два в държавна. ТОва в частната изглеждаше като нелегално. НИкакви хора, лошо отношение от лекарката, никакъв документ, разкарахаме след 1 час. А в държавната е и доста по-евтино.

# 2
Твърдо за Втора градска болница. Там родих мойто пате, но за съжаление правих там и аборт(преди известно време) и мога само да съм доволна и от двете. И като отношение и като специалисти и като хигиена и въобще всичко е на ниво. От към парички, зависи - ако си здравноосигурена май беше 120лв (дано не се лъжа), а ако не си 10 лв. по-скъпо. Успех   Simple Smile

# 3
А за Майчин дом какво ще кажете....В сряда трябва да го направя

# 4
Майчин дом е специализирана АГ болница, така че би трябвало там да работят качествени лекари с качествена техника.
Всъщност иди там, където намериш за добре, само да спомена, че наскоро едно момиче беше писало, че е крайно недоволно от аборт в частна клиника Гургулят при д-р Дамянов. После отишла точно в Майчин дом и там я оправили.

# 5
Може и вече да си го направила аборта...но ако е нужно на някой Embarassed в Окръжна също е добре..... Embarassed Как звучи само.....

# 6
за съжаление и аз ще  трябва да правя аборт... обаче се чудя дали да е в часна клиника или в държавна.. прегледах много мнения из форомите за това и едни казват,че е по добре в часна откъм специалисти и отношение други не.. моля даите и вие мнение по въпроса къде ще е по добре... мерси предварително

# 7
забравих да добавя аз съм на 19 ... и за съжаление не съм готова за дете.. Sad

# 8
muninkata Вашите знаят ли? Ако знаят това е добре, майка ти може да ти е голяма упора. Ако не...тогава все пак отиди с някого. За съжаление не мога да ти препоръчам докторката, която направи моя аборт...аз просто отидох, заявих какво искам, приеха ме, биха ми упойка (пълна за което съм много доволна), направиха кюртажа и може би 1 час след като всичко мина си тръгнах. Това беше без усложнения, без никой да знае (освен мъжът ми, който ме придружи, но само до болницата, после не му позволиха да влиза и да стои при мен).
Но пак ще кажа, че съм доволна... newsm78
Всъщност ако можеш направи го с хапчета при гинеколог. Отиди при някой и попитай как стои въпроса. Моя приятелка ми разказа, че става пак за един ден, не боли твърде много, но задължително под лекарско наблюдение. Имайки предвид възраста ти това май ще е най- добре!
Успех и дано всичко мине както трябва!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт