Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 23 214
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
christabrend, Тео е мнго хубав! И много хубава торта, направо ми се дояде!!!

# 166
Привет момичета  Cry
Радина днес ме смаза просто Sad
Сутринта я оставих на майка ми, за да отида на лекар с 19-годишното бременно "дете" (Боже, кога порастнаха тез деца бе) , не ще да каже на техните, реве кат магаре и ми се моли да й дам пари за аборт Shocked аз й отказах, с молба да си помисли пак и да каже на техните (те не харесват пишлемето дето й е гадже, и с право) ама тя каза, че няма никакъв шанс туй да стане и ся аз пак съм виновна, ако й дам парите -зле, ако не й дам - още по-зле, знам ли я кво ще направи  Rolling Eyes
Тъкмо мислех днес да похваля Дината, за това коло беше добра и кротка вчера  Tired днес цял ден плака, крещя, капризничи, повърна точно като отивахме на гости (на слизане от колата), та я къпах, преобличах, мих кола, столче опаковах с фолио за хладилник, та да се приберем от "на майната си" , другите пият кафе, говорят си и ми гледат бебето , а аз с Радина в чужди яке и ботуши се труда на двора bowuu  Mr. Green докато си затръгваха, аз бях приключила с "разчистването" : Tired според майка ми била урочасана  Crazy не знам ква е, но на мен ми се ще да са ФЪРЛА под влака  Sad 
Получихме подарък - якенце  Mr. Green беше приготвено за друго дете, ама наЩо не ставаше за носене  Mr. Green

# 167
  • София
Уф, Любезна, в кофти ситуация си попаднала с туй бременното.  Thinking Ще, не ще - май е време техните да си я поемат, защото ако и дадеш парите и всичко се потули на момента, рано или късно тези неща се разчуват и тогава ти ще излезнеш най-виновната.  Thinking

# 168
Ел,Ваня,честити ходещи крачета!
Christabrend и при нас от време на време ми се прави този номер с тръшкането,но и аз като Ника(поне засега де) игнорирам и чакам да му отмине LaughingСлед малко ще разгледам снимките,че твоето момче не съм го виждала Grinning
Любезна,много в неприятна ситуация си попаднала,ама ако родителите са супер сухари,по-добре да дадеш пари,че да не прибегне до други методи,знам ли ThinkingНай-добрият вариант момичето да си каже на родителите,но като знам моите приятелки как процедираха,май никоя не каза,а си направиха тихо-мълком абортите ooooh!Сложна ситуация,аз поне като гимназистка,а и като студенткаимах подкрепата на родителите ми на 100%,за щастие не съм забременявала тогава.Та си мисля,че и аз трябва да съм такъв родител,детето ми да не го е страх от моята реакция и да може да ми се доверява Peace
Да се оплача че вчера се опитах за пръв път да сложа Марти на гърне и той изпдна в ужас,такъв рев беше,докато не го махнах не се успокои ooooh!Сега мисля да взема гърне като столче и отначало ще го сложа при играчките му да свикне с него,дано се получи,че ни е време да се учим Thinking
Марти е още със сополи,че и покашля,та сме на коларгол и проспан,дано да не опрем до антибиотик Praynig

# 169
Ника ,моят серсемин се тръшка когато не стане неговата Grinning,аз не му се давам де,но се чудя как да го "отуча" в зачатие от това му поведение  ooooh!
vanya_pleven благодаря за комплимента,а тортата наистина беше много вкусна,аз торта не обичам по принцип,но тази я беше уцелила баба му на Тео Simple Smile

# 170
  • София
ДВ!

ФанахА ме лудите и започнах пролетното почистване от сега. Най-обичам да хвърлям разни неща и не мога да се спра като започна. РазвихрИла съм се де'т се вика Laughing

Любезна, много неприятно, но все пак добре, че е пълнолетна и може да взима решения сама или пък не е добре. Като си спомня аз каква бях на 19 Thinking Дано се разреши възможно най-безболезнено проблема, че сигурно е в голям стрес девойчето.

Ника, радвам се, че се върна Hug

christabrend, Ясен ми се тръшка отдавна и все по-рядко. Оставям го да си се нареве, обикновено не продължава повече от 1-2 минути. Когато му взема нещо и направи ДРАМА, никога не му го  връщам за да млъкне. Давам му нещо друго и го оставям да се укроти сам.

# 171
Честит рожден ден на Натали! Да е жива и здрава и много да радва мама и тате!

Да ви кажа, че и аз чакам снимки от рожденния ден, защото като видях че всички носят фотоапарати реших да разчитам на тях, така че... и аз чакам, давайте!

Любезна, в много кофти ситуация си попаднала.. Ако майка и баща са вярно някакви сухари, по-добре и дай. Все пак е на 19 и може сама да взима решения. Предплагам че ти ако не и дадеш пари ще намери някакъв друг вариант, знам ли, поне да наблюдаваш нещата и да си сигурна че ще отиде в болница и т.н., а не в ръцете на някой касапин нелегално.. Трудно решение, ама няма как, все ще измислиш нещо.

# 172
Я да питам - някой знае ли какви са цените за преглед, микробиология и цитонамазка в Токуда, че се оказа, че моята гинеколожка сега работи само там и май ще трябва да се бръкна, за да не ме записват за след пет месеца..

# 173
Добър вечер, дами!  bouquet
Минавам набързо.  ooooh!
Честит първи рожден ден на Натали! Heart Eyes
Щастлива, умна и късметлийка да расте!
Никич, добре завърнала се! Hug
Любезна, не че си искала мнение, но и аз да се изкажа по бременната тема, да не остана по-назад. Grinning
Неприятна ситуация наистина за момичето. Вместо пари за аборт, предложи морална опора - присъствай, докато им казва, да речем. Прати я при мама и при тате да им каже. Страх-не страх, по-добро решение от това няма! Каквито и да са родителите ѝ - заслужават да знаят какво се случва с дъщеря им, независимо че тя в момента вероятно не е на себе си от ужас. В подобни ситуации винаги се поставям на мястото на родителите  - аз бих искала да знам, ако това беше моята дъщеря!
Бръм, как така чакаш снимки от рождения ден от присъстващите...ще ме умориш... hahaha
Лека ви вечер!

# 174
Уф, къв съпорт бе Коте с тез две деца  Sad аз от лятото не съм ходила на фризьор, хиляди неща ме чакат , не че принципно не съм на твоето мнение... Ама онзи дришльо никакъв го няма днес  "таткото"Аз кво ви занимавам Blush не мога зад гърба на техните да й платя касапницата, просто не мога Rolling Eyes да се оправя, достатъчно е, че я заведох, платих прегледа и изследванията Crossing Arms аз кат бях на 19 ползвах презервативи newsm78 пък и тя практически живеела при тоз Убавец, явно техните не са чак такива консерви каквито се пишат  Tired

# 175
  • София
Любезна, и според мен си направила достатъчно. Момичето е пълнолетно, съответно няма да и се наложи да прави нелегален аборт, само пари и липсват. А пари, колкото за един аборт все ще намерят от някой приятел, неин или на бащата.

Ели също е започнала да се тръшка, когато не стане нейното, е, не се търкаля по земята, но определено надува гайдата, че  и сълзи пуска.  ooooh!

# 176
Любезна и аз мисля,че достатачно си направила,хич не е малка на 19 години, да се взима в ръце и да си поеме отговорноста  Naughty И аз като Котича бих искала да знам какво става с детето ми,а и щом са я пуснали да живее с него им е ясно,че и секс први девойката.Пък по факта,че те е търсила за помощ ми е ясно защо родителите и не го харесват момъка. Close
Бръмби звънни и питай,поне Токуда дават пълна информация! Peace
У нас днес  newsm50 ,следобяд Яворчо пика точно 1 час Shocked ,ама поне забелихме пишока до край.Измъчи се милото детенце- радвам се че свърши  Rolling Eyes
Щях и друго да пиша,ама много ме боли главата и ще си лягам  Tired

# 177
Аз това дете го познавам от 14-годишно, все едно вчера беше една зализана трътличка... миналата година подариФме обувки за бала, таз година...  ooooh!

Мойта дъщеря за първи път от както се е родила си легна без да вечеря  #Shocked #Shocked #Shocked Да не се разболява туй дете бе  Sad
И Мартин е крив, Миото пък страда от хай-фи-стки несгоди... а бейлис няма  Tired

# 178
Мики горкото детенце, поне сте приключили с тоз проблем, Звездичке точно за това се ядосах на педката щото нашата пошора е недозабелена, ама днес не си вдигна трътката от стола, защото не и се разправяше с това.
Ника със снахата не съм се запознала още, ама кат гледам дребното днес на консултацията  ка се захласваше  по момиченцата, може скоро да се запозная с 2 броя снахи  hahaha Sick
Любезна в много кофти ситуация си попаднала миличка, ако ти трябват още грижи роди още едно детенце, то и без това в наща тема никой не се прежалва ( това в кръга на шегите) Моето мнение е че си направила всичко което е било по силите ти. Hug Hug Hug
Дано Дината просто да не е била гладна, а Тин да му минава кривотията. Hug
И моето чаве се тръшка от инат тия дни, ама и аз съм инат и не му обръщам внимание...

# 179
Мии, гледам на Запад хич не ги пипат проклетите пишки  newsm78
Абе Дината повърна цялата закуска в 11,30 , после да е изяла филийка и половина хляб с това-онова и половин парче торта, каша й направих, не я яде, вечерята - тц и не съм чула ни веднъж "аз съм гладна, гладна съм Мамо"  е ся няма да спя  Crazy
Аз да оправдая Тиното за мрънкането му вчера на партито на "малкото Мити" както го нарече неколкократно днес Дината - имаме си 6-ти зъб, ма застреляната му майка едва сега го видя  Mr. Green
Аз вчера следобед тръшнах децата на майка ми и ходих да купя подарък на едно Насе от Джъмбо, ами купих една ферма, извадихме я да играят децата, ами на вторият час започна да се троши, потънаФ в земята , *** си боклучарника  #Cussing out на Радина купих едни комплекти - всичко сухо и развалено #2gunfire
Аз ще взема да напраА една група у Фейса "Куете си това, а това не си купувайте!" ааама, че гадове...
П.П. :
МалИИИИИ как се повтарям  Blush е сега се зачетоФ назад  ooooh!

Аз съм най-пишман папаракът, едва ли скоро ще кача снимки от партито , зарядното на апарата ми май остана в Пасарел, а батерия нямаааам, ама мен защо не са ме свалили от поточната линия преди да се родя беееее, сега нямаше тъй да се мъча Sunglasses

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 21:52 от Любезна

Общи условия

Активация на акаунт