SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 551
  • 703
  •   1
Отговори
# 15
  • Разпиляна във въображението
И да не забравиш, че сме планирали нещо за през януари Wink

Не забравям. Само да мине тъпия период на отчети Crossing Arms

# 16

Да питам,една съфорумка търси гиф с Дийн дето го гони онова сладко кученце,досега го търсих,но не мога да го открия,око някой го е срещал да го метне насам Rolling Eyes

това е едно от многото ...  Hug

# 17
  • КиТ
Да питам,една съфорумка търси гиф с Дийн дето го гони онова сладко кученце,досега го търсих,но не мога да го открия,око някой го е срещал да го метне насам Rolling Eyes

това е едно от многото ...  Hug

Ха мерси,ся отивам да я изненадам Hug,знаех че ще има някой веднага да реагира мерси Бичи Hug Hug Hug

Гале не вярвам хич на писания и на приказки,то си е до човек Wink Peace

# 18
  • срещу двата комина :)))
айде нова тема

# 19

Плами, скорпион съм, но само някои от нещата, които разправят за нас са верни  Mr. Green
Аз също съм скорпи Simple Smile Всички хубави неща са верни и само някои лоши, нали?  Laughing

# 20
Да, да, точно както си го представях! Ти си велик илюстратор! Леле, как мъжки е захванял волна ти, не мога да откъсна очи от ръката му  Heart Eyes Ама и Дийн доста доволен изглежда. Сподели, как го правиш  Thinking
По-скоро ku-ku в отпуск. Е, ся, как го правя: с много любов Whistling (моля, не приемай емотиконката буквално Joy  ). Няма да те отегчавам с чисто технически подробности Mr. Green .

PS. Tърсих гифче със Сами и вампирите от 2.03, но не намерих Cry .

# 21
  • # супернатурална #
Whistling моля, не приемай емотиконката буквално

Никога буквално Naughty Само илюстративно-указателно Whistling Whistling

Аз също съм скорпи Simple Smile Всички хубави неща са верни и само някои лоши, нали?  Laughing

Подкрепям напълно! Поздрав  Peace

# 22
само Кас ми липсва като картинка
Съжалявам за което, ама не намерих подходяща картинка с него. Ти си го връткай на клипчето  Wink Hug

Импалка, не можах и аз да намеря гифче от епизода, който търсиш, но пък намерих това  Laughing

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 17:49 от Злата с метлата

# 23
  • # супернатурална #
Аа, врътка си го тя, по автара и личи, че вече го е съблякла Laughing

Оо, гифчето е много яко! Ако го бях видяла по-рано, нямаше да се излагам да питам за превод, както казах, илюстрациите много ми помагат  Laughing

# 24
Импалка, не можах и аз да намеря гифче от епизода, който търсиш...
За Галчето е  Cry . Сега ще я утеша: цък и виж с какво точно си играеш безобидно, та чак до тотално пристрастяване Peace .

Peace Laughing

# 25
А може ли да споделите какво точно търсите от 2.03, може пък да помогна Flutter

# 26
А може ли да споделите какво точно търсите от 2.03, може пък да помогна Flutter

Одеве като споменахте Сам и бойните сцени, та се сетих да питам: срещали ли сте гиф с момента от серията, в която се срещнаха за първи път с Горди, Сам го нападнаха вампирите и той прасна един с юмрук и после-так, много бързо върна ръката си в изходна позиция  Heart Eyes Ама го обясних Joy Май и преди съм питала, даже някой го пусна, ама го изгубих  Blush

# 27
  • София
какво гифче се търси?
аха...ако не намерите до утре ще се поразтърся....това от кой сезон е

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 18:20 от Angel_Dust

# 28
Kраули прекрасен поздрав, отделих му подобаващо време за зяпане. Simple Smile  Heart Eyes
А за съблеченият Кас, недей, че днес ще ми се събере много, след онези самолети пълни с ангели и тн  Laughing

Злате ще си го връткам, няма проблем Simple Smile Ето нещо което скалъпих набързо, инфотo ми се стори интересно Simple Smile

# 29
  • # супернатурална #
Импалкооо, толкова си ми миличка  Hug
А за цъка...от толкова много красота понякога боли, нали? Rolling Eyes

Фейче, аз за пореден път ще го опиша(много смешно) Когато се срещнаха за първи път с Горди и докато Горди и Дийн пиеха в бара, Сами се прибра и го нападнаха вампирите. Имаше един момент в който заби едно круше и веднага си дръпна ръката в изходно положение. Ей така- так-так Joy
Такъв ми е боен и трениран  и....мъжкарски там Heart Eyes

П.П Тя Импалка ме е цитирала, време е да го намеря този гиф, че да спра да го описвам и сама да се хиля после Laughing

Общи условия

Активация на акаунт