SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 26 005
  • 703
  •   1
Отговори
# 150
Импалко, какъв намек, ти и от половин дума разбираш. Ако не се сетиш, питай Сам как минава болка Wink
Разсеяна съм Crazy днес, но от толкова пожари - нормално, спи ми се. За болката, значи, най-доброто лечение са многобройни нежни, слабо засмукващи целувчици по голяма площ от корпуса ми. Понякога се чудя как не настиват момчетата Rolling Eyes .

bichi,
Затова мoите играчки са в специални калъфчета Mr. Green .
Галче, ти гониш Joy !

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 01:39 от Impala

# 151
  • # супернатурална #
bichito,  Peace Тактик си, признавам  Laughing

Ескюзе муа, ама Импала и Краули - за кво всъщност си говорите? Joy

Пур обичайните неща-за времето, за птичките и пчеличките... Rolling Eyes

Да, бе! Ти разви ускорение 50 мили в секуда, аз подтичвам уморено вече  Rolling Eyes Какви играчки, какви калъфчета newsm78

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 23:47 от Г. Краули

# 152
Ааааа, сега вече ми е ясно  Joy

# 153
Сега ще кажа за любовните способности, поне според сцените, видяни досега Mr. Green .
За мен няма по-добър и по-малко добър измежду Сам и Диййн. Бих казала дори, че са перфектни, когато се допълват: както вече няколко пъти ги сънувам (за момент игнорирам, че 'съм' Импала и не е необходимо да сънувам или да си представям Joy ), първо Сами, страстно, наситено и буйно, после Диййн, страстно, задълбочено и бавно.
Аз казах, хау hahaha !

# 154
... Какви играчки, какви калъфчета newsm78

за картите, играта и лигавенето ..... то можели някои да остане съсредототчен при този облик на картите. Ще ни трябват салфетки ...

Ако Ще започваме тази тема, трябва да сложим Цървена точка +18

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 00:02 от bichito

# 155
Така ускорих, че по-добре да прелетя покрай салфетките: спра ли се - край Joy .

# 156
  • # супернатурална #
Сега ще кажа за любовните способности...

Мен повече ме вълнува, защо аджеба( Laughing) ги представят по този начин. Дали е решение на сценаристите или актьорите импровизират, тоест вкарват собствен стил, Импалко в изявите. А колкото до лични предпочитания-Сам, стилът на Сам. Може и без допълване, ама ако се наложи.... Rolling Eyes Laughing
Оново извън темата, а може би не цък

# 157
Аз мисля че едното е за допълване на другото ....
В едно единия е по чуствителен ..... в другото е по хард ...
Другия го раздава твърдо ко****, а всъЩност е романтик ....

# 158
Ау, възмутена съм от това интервю: http://tvovermind.zap2it.com/fox/fringe/fox-prez-reilly-supernatural-speak/44453 Ще ми сравняват "Fringe" със "Свръхестествено" и неговите най-лоялни фенове на света! Ще има да ядат домати с колците тези от Фокс!! Веднага пуснах един глас за СПН, както и останалите 63-ма, прочели новината през последните 10 минути!

# 159
  • # супернатурална #
Гласувах. НИЕ водим убедително  Party
Колкото до сссшах сцените, по-скоро ми се искаше да направим разбор, анализ на играта,не да излъчваме победител  Laughing

# 160
Гласувах. НИЕ водим убедително  Party
аз също цъкнах един глас за нашите  Peace

Злате лекувам се при най-добрите лечители J2 и Миш, нали казват, че /под/съзнанието лекува, е моето е пълно само с
 хахахаахах последното адски ме кефи :

изчез при знаете кой и къде /моя заспа, ама аз си пуснах още един епизод/  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 00:26 от Mupka

# 161
Мен повече ме вълнува, защо аджеба( Laughing) ги представят по този начин. Дали е решение на сценаристите или актьорите импровизират, тоест вкарват собствен стил, Импалко в изявите. А колкото до лични предпочитания-Сам, стилът на Сам. Може и без допълване, ама ако се наложи.... Rolling Eyes Laughing

Галче,
Не мога да отговоря със сигурност, но не може да няма влияние от собствения им стил Wink . Четох някъде обаче, как от CW са искали задължително Диййн да е отгоре в любовната сцена с Каси: и уморен героят е герой.

Колкото до сссшах сцените, по-скоро ми се искаше да направим разбор, анализ на играта,не да излъчваме победител  Laughing
Е няма победител Peace . Колкото до подробен анализ - групов ban

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 00:29 от Impala

# 162
  • София
 и аз цъкнах, въпреки, че това си е жива лъжа, никоя от нас няма да го гледа тогава Simple Smile така че всъщност разликата не се знае колко е реална ако вс така гласуват и какво ще е реалното положение.

# 163
  • # супернатурална #

Не мога да отговоря със сигурност, но не може да няма влияние от собствения им стил Wink .

Това ме задоволява напълно. Мирясах, ще си лягам  Laughing

А! С Каси не бяха ли фифти-фифти newsm78

# 164
Гледам тук интересна темичка сте заформили, та и аз да се пльокна с мнение Laughing
По въпроса за плакането, аз като класическа ревла съм си ревала и с двамата - и с Дийн, и със Сам - като трябваше да стреля върколачката що рев му ударих Embarassed Но като цяло имам спомен за много повече пъти, в които Дийн е плакал, отколкото Сам.

По повод секса - според мен целенасочено се прави така - Дийн в случаите, когато е правил сексуални сцени, е влагал много повече емоции и нежност, Сам не е влагал кой знае колко чувства. Като цяло Дийн го представят като много по-склонния да се въвлича емоционално в дадени отношения. Въобще, те някак си правят една особена микстура от характерите им. Уж Дийн е твърдият и непоколебим, но той е много по-ранима и крехка душа, отколкото Сам.

Общи условия

Активация на акаунт