SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 795
  • 703
  •   1
Отговори
# 45
  • Разпиляна във въображението
На 11 съм.

А това от кое събитие е - сватбата или годежа на Джаред

# 46
  • # супернатурална #
Това, ако не се лъжа е от репетицията за сватбата, те Хамериканците по два масрафа правят  Laughing
Пудра ли? Rolling Eyes Повече  Whistling Whistling Whistling и следа няма да остане

# 47

Фейче, гифчето е кратко, но влизането на Сам през вратата е много сър-це-раз-туп-тя-ва-що  Grinning  При такива сцени трябва да говоря бавно и на срички  Rolling Eyes 

Юнакът ще се справи ли с крана, да не загубим Импалка в пламъци ooooh!

# 48
  • Разпиляна във въображението
А тази виждали ли сте (и какво ми става бе, поствам само Джаред!!!!!)

# 49
  • София
аз да ви поздравя само с две гифчета...не че намерих търсеното , но все пак

# 50
олеле колко много сте изписали...

аз само идвам да кажа, че от няколко дни лампите у нас примигват

а днес почнаха и да ми пръщят колонките на компютъра...

така че ако изчезна, явно някой дух ме е отнесъл

дано Сам и Дийн да дойдат навреме да ме спасят

да не се окаже, че съм от тези герои дето ги дават само по 5 минути в началото на сериите и винаги краят е трагичен  Grinning

# 51

Пак не съм я видяла  ban   Joy

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 20:29 от lili0909

# 52
  • София

нещо нищо не се вижда Wink

# 53

Белс, вземи се в ръце де - поръсваш сол, приготвяш дървените колци, сребърните куршуми и жилката  Joy  , светиш вода и зареждаш шишето от верото, и накрая светиш маслото и на тоя дето те тормози  Joy   И това докато чакаш Специалистите  Mr. Green  И ще участващ и в следващия сезон, гаранция  Peace

# 54

да не се окаже, че съм от тези герои дето ги дават само по 5 минути в началото на сериите и винаги краят е трагичен  Grinning[/b]
Eee Белс, ти поне няколко епизода участваше, дръж фронта. Ако почне да излиза дъхът ти от устата, все едно си при минусови температури, веднага влизай в хладилника  ако е от онези старите-железните, търси железни предмети с които можеш да замахваш, ако ли не рисувай това
/и се моли да е демонично същество/

и ръси сол, светена вода, прочети това и го научи за всеки случай Simple Smile Mr. Green

# 55
Абе голямо задоволяване цари тука тц-тц-тц.

# 56
абе вие се бъзикате... ама преди малко и компа се самоизключи... лампите продължават да присветват...

ще си заредя светената вода... аз наистина имам такава у нас, купувана от един манастир

ама ми беше интересно как се освещава вода, може би трябва и това да науча.. да имам резерв

Simple Smile

# 57
Здравейте и от мен,
Злате, благодарско за новата тема, заглавието и картинките в началото са трепач! Hug

Плажният еп. 3 много интересно тръгна, давайте да видим до къде ли ще стигне? Simple Smile

Tози Джим е голяма клюкарка наистина - Мишата и той подава информация от време навреме, но неговата е толкова завоалирана, че разбираме, че ние спойлерирал едва след като мине епизода. Simple Smile

Това с рожденните дни не го разбрах - питаме се коя - коя зодия се пада ли? Е, аз съм от раците - юлски, 18-ти. Simple Smile Асцедента не си го знам какъв е.

Сити, комиксът ти е супер забавен - давай в същия дух. Wink

Бичи, тези познати ли са ти и наминувалa ли си скоро край Мадрид, че да ги наснимаш? Simple Smile) Предполагах си и аз, че от бомберосите и техния календар би излязъл страхотен СПН календар. Wink

# 58
Злате, прекрасна темичка   bouquet

Белс, мисля, че това е нормално  Joy
Когато гледах сериите за 1ви път по едно време компютърът ми се включваше сам посред нощ, след няколко такива вечери тотално изчатках и го изключих от всички контакти и колко шубе брах да не би да се включи пак  hahaha Mr. Green т.е. да минавам на план - наръсване със сол и четене на заклинания  Sunglasses

# 59

Хитър ход: докато бягам с писъци от блякс Sick-младежа, сама ще се изгася.
Но и ти си една лЬоша Sad : вместо да ми предложиш или , макар че може да имат обратен ефект Thinking .

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 01:31 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт