SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 576
  • 703
  •   1
Отговори
# 210
  • Срещу планината:)
Здравейте  wavey приемате ли една мноооого закъсняла фенка на сериала.

Гледам го от близо месец,още не съм ви настигнала.Снощи започнахме 5ти сезон.Не ми хареса,че Дийн и Сами се разделиха TiredКакво ли ги чака нямам търпение да разбера.
Божеее а как й вярвах на тази Руби ooooh! а тя така да метне Сам  #2gunfireСнощи избеснях (а и повече харесвах русата Руби Peace)
Трябва да призная,че преди няколко месеца си бях дръпнала първи сезон,но поради някаква липса на синхрон в субтитрите го изтрих на 6ти епизод.Та няколко месеца по-късно пробвах пак  Simple Smileоще се чудя как съм успяла толкова дълго да пренебрегвам братята Уинчестър и по конкретно батко Дийн Blush

Не съм чела старите ви теми,прегледах първата станица много е хубава   bouquet С голямо удоволствие разглеждам снимките и клипчетата които пускате. Heart Eyes
Не схвахах защо си викате градинарки,но явно ще е вътрешн език  Thinking
Ще се включвам по-често когато изгледам всичко.

# 211
  • София
R_Dew Hug Hug Hug welcome
за градинаря - цитат от фейчето от една стара тема
Цитат
Всъщност тези наименования имат малко по-различна история Very Happy Сами е Градинар, защото тук преди много време, моя фейска милост беше единствената фенка на Сам (прелитаха разни други, но не се задържаха в темата, така че за тях не споменаваме) и аз си стоях сам-саминка, което е хубаво, широчко ми е около врата, ама ми е самотно. И по някое време усетих, че мога да си отмъкна някой от агитката на Дийн, да не ми е скучно сама, набелязах си жертва в лицето на Стич, сниших се като коте, което дебне плячката си и хоп! с няколко подходящи думи и снимки я придърпах при мен да копаем заедно градинката на фенството към Сам. Та оттам тръгна и Градинарят.  Very Happy

Дийн пък е Тренер не заради червените гащи, а защото покрай приказките за нашата градинка, един ден стана ясно, че на нас ни е широчко - една градинка, един Градинар - две фенки Laughing , но фенките на Дийн са нещастни, защото са толкова много, че цяла Маракана няма да ги побере. А щом ще се помещават на Маракана, какво друго, освен един Тренер им трябва.

Дейна - тези снимки не са ли от Дарк Ейнджъл...или тотално съм се объркала нещо...не знам защо така ми се вписват....

Брей и фенове на Бъфито сме имали...аз като я пуснаха я гледах, гледах...но всъщност ми е доста противна Simple Smile

# 212
  • # супернатурална #
R_Dew, добре дошла в редиците на Маракана!

Уоми, все се надявах, че преди да стане напечено Дийн ще има време да удари един душ, ама не би! Ей, не щете да си изкъпете патрона и това си е! Laughing

# 213
Добре заварили Hug
Ааа ясно Joy  като една голяма футболна фенка,как правилно съм се ориентирала към Маракана
Но пък на село си имам една малка цветна градинка и много обичам да си я копая  Thinking
Кажете тази снимка истинска ли е,че едвам не се свлекох от стола като я видях  Crazy Crazy Crazy

И от снощи ме мъчи един въпрос породен от серията с фенката.Вярно ли има фенки които виждат отношенията на Дийн и Сам доста по-близки от нормалните братски  newsm78

# 214
Илзлязло е още едно Ох, не мога да не призная, че ме бодна от ляво  Rolling Eyes

Оу, то мен ме прободе вляво, пък за теб не знам! Heart Eyes Толкова са сладки заедно! Wink

R_Dew, добре дошла в редиците на Маракана!

Уоми, все се надявах, че преди да стане напечено Дийн ще има време да удари един душ, ама не би! Ей, не щете да си изкъпете патрона и това си е! Laughing

Важното е, че е сложил медальона и май ще му се наложи да се превръща в "русал" (мъжкото на русалка), а тогава - къпане в морето колкото щеш! Simple Smile)

R_Dew, добре дошла! Гледам, че правилно си се ориентирала по отношение на братята. Wink
Добре заварили Hug
Ааа ясно Joy  като една голяма футболна фенка,как правилно съм се ориентирала към Маракана
Но пък на село си имам една малка цветна градинка и много обичам да си я копая  Thinking
Кажете тази снимка истинска ли е,че едвам не се свлекох от стола като я видях  Crazy Crazy Crazy

И от снощи ме мъчи един въпрос породен от серията с фенката.Вярно ли има фенки които виждат отношенията на Дийн и Сам доста по-близки от нормалните братски  newsm78

И не - за съжаление тази е най-обсъжданата снимка от всички, които тепърва започват със сериала - и не, не е истинска (но не пречи да си я представяме за истинска, нали). Wink

# 215
  • # супернатурална #

R_Dew, добре дошла! Гледам, че правилно си се ориентирала по отношение на братята. Wink

Чакай, още не е видяла прелестите от 6-ти сезон, може пък да се прориентира и по-правилно Wink

# 216

Важното е, че е сложил медальона и май ще му се наложи да се превръща в "русал" (мъжкото на русалка), а тогава - къпане в морето колкото щеш! Simple Smile)

Ама винаги успяваш да ми хванеш идеите в движение Simple Smile  Joy Не че са особенно идеини де ама съспенса е важен Simple Smile
Вярвай ми като прочетох какво е писала Краули точно това щях да й напиша ама  Hug

И един въпрос ако мъжкото на русалка е русал Simple Smile то как в на нимфа - нимфоман Simple Smile  Joy hahaha

# 217
  • София

Чакай, още не е видяла прелестите от 6-ти сезон, може пък да се прориентира и по-правилно Wink

Naughty Crazy
то по-правилно няма Laughing

# 218

Naughty Crazy
то по-правилно няма Laughing

Да, напълно съм съгласна!  Peace По-красивия и по-bad-ass братът - 4 ever!

# 219
  • # супернатурална #
Ии, ама пак ли ще им ги мерим  Laughing Под по-правилно имах предвид и към двамата. А за мен, пък  Crossing Arms Сам е по красив  Laughing

# 220
Вече ми показаха едни снимки от 6ти сезон в опит да ме преориентират към Самито,ама не става.Не отричам,че Сам е готин,но не е същото като видя Дийн Blush
Бат'Ди е такава душичка и толкова чаровен и забавен Rolling Eyes

# 221
Бат'Ди е такава душичка и толкова чаровен и забавен Rolling Eyes

Аа, душичка е той! Ти изгледа ли 4 сезон където измъчваше Алистър? Такава е душичка, че като го гледам ядосан и нещо в мен се разтопява! Иде ми да вкарам този гняв в употреба! Simple Smile)

# 222
Гледах,гледах  Mr. Green малко му беше на този Алистър,аз и по-добре щях да се справя Twisted Evil
Да ме е мъчил 30г щях да му го върна до дупка  Crossing Arms

# 223
  • # супернатурална #
Аз чета: "Да ме е мъчил 30 годишен...." Joy Joy ooooh!

# 224

R_Dew, Hug
Добре дошла и от мен.
Понеже нашите Dean girls нещо си траят Whistling , аз ще ти покажа голата истина за Дженсън, но няма да я коментирам Rolling Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт