SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 297
  • 703
  •   1
Отговори
# 510
Фейче, верно са страшни сладури "двата звяра" да са ти живи и здрави  Hug  bouquet и мнооооого да ги слушаш.

# 511
момичетааааа

изгледах всичкоооо

!!!!!!!!!

страхотни стихчета сте писали, умрях от смях  Joy Joy Joy Joy

а относно домашните любимци...

искам ето такива да си имам у нас

ще си ги
гледам, 

разхождам,
                                    храня,
                                                 къпя,
                                                            къпя,
                                                                       къпя....

# 512
  • # супернатурална #
...а аз ще им правя кафе  Rolling Eyes
Фейче, твойте зверчета са от най-хубавата порода, дай Боже всеки му!

# 513
Аааааааааа Стиче, значи ти си пускала любимеца си след Дийн. Горкия, беше му изкарала акъла. Ама в епизода го беше дегизирала като женско кученце, че после да не ти намиламе, нали ????  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не, бе, Бичи, той evil skinwalker-ът обича да се барва в розово, guilty pleasure Joy Затова сте го помислили за evil bitch Twisted Evil Joy

Тогава и аз ще ви покажа моите два звяра Joy
Ей, страховити хуни са това Heart Eyes

# 514
Искам да ви кажа, че дзверът на Стичето е наистина дзвер.  Laughing В момента, в който ме види на вратата, прави три пъти салто мортале, подскача около метър и шейсет на височина в опити да оближе носа ми, след това тича бясно напред-назад в опити да докопа я ръка, я крак от мен и накрая си го изкарва на едно нещастно плюшено коте, което е напълно изтърбушено вече Joy

Благодаря ви за хубавите думи, и аз искам като вашите домашни любимци, ама няма, как пък попаднах на дзверчета, дето не искат куче ooooh! Laughing

# 515
  • В средата на времето
Изи, ти ли си правила снимките? Направо са страшни, професионални ....

Не, не аз. Аз нямам око Laughing Снимките са дело на половинката Grinning

# 516
...а аз ще им правя кафе  Rolling Eyes
Хитречка ти ти, Галинке Laughing Най-вкусното, ароматно и... зърнесто задължение си избра Joy

Благодаря ви за хубавите думи, и аз искам като вашите домашни любимци, ама няма, как пък попаднах на дзверчета, дето не искат куче ooooh! Laughing
Фейче, да си ги менкаме, а? Wink Hug

# 517
Стич, ама той верно е evil Joy Joy Joy Joy Joy направо умирам, уникален Е!
Ми аз нямам никакъв дзвер, вкъщи съм само аз, искате ли моя снимка?

# 518

Давай, давай, нали знаеш че тук нищо не отказваме. Фотоман сме си и това е.  Mr. Green Mr. Green

Изи, тогава браво на половинката. Наистина са много хубави снимките.

# 519

Apocalyptic city,

Моля, не се заяждайте с Amore-то ми, че съм много чувствителна на тази тема. Много териториална и опасна двутонна твар съм smile3540 .

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 23:50 от Impala

# 520
  • Разпиляна във въображението
Имахме куче, мир на праха му, и повече животно с интелект, способност за гушкане, пухкава козина, големи влажни очи и т.н. - не. Категорична съм.

Ориентирала съм се към подобни на Фейчето и в комплект с големо такова - повече не ми трябват.

# 521

Apocalyptic city,

Моля, не се заяждайте с Amore-то ми, че съм много чувствителна на тази тема. Много териториална и опасна двутонна твар съм smile3540 .
Леле, спирам да приказвам, че 2 тона са си два тона Joy
бай дъ бай в онзи сайт хай куалити скрийнкапс или квото там беше има нови, нови, нови скрийнове от Houses of the Holy, мисля, че съм сигурна, щото си вися там постоянно с надеждата да ми пуснат такива и от една точно определена серия... добре де, от 2-3 определени серии Joy
По случая ви поздравявам...

А може и да бъркам...

# 522
  • # супернатурална #
Инче, изобщо няма значение дали бъркаш, втората снимка е прекрасна, прекрасна! Кажи от коя серия е,  да ходя да го гледам голям. Втори сезон, или?
 hahaha hahaha
Така съм се заплеснала, че не видях, че си писала, сори  Blush

Ето, пак от там, Дийн по време на терапия  Wink

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 22:53 от Г. Краули

# 523
Специално трениран за лов на маракански тренери Twisted Evil
Инче, само се прави на зъл, слава богу, всичко му е на игра, иначе е голям близльо и все е в нечий скут курдисан Laughing А на феята много обича да съсипва дрехите - дърпа връзки, пуска бримки, страхотия Joy Голяма любов са Heart Eyes

# 524
Малко извън темата за домашните любимци, но вижте какво страхотно видео е качила днес любимата ни Ash в YT: http://www.youtube.com/watch?v=-Hg8JK1c-0E&feature=uploademail

Приемете го за късен поздрав за лека нощ или ранен за добро утро, както решите! Wink

И малко сладки иконки: (на anastdean)

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 01:24 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт