SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 695
  • 703
  •   1
Отговори
# 555
O, с Amore-то сме в пълен синхрон: когато аз, тогава и тя, и обратното. Както си седя кротичко и изведнъж - БУМ! ХодИ обяснявай после Joy ...

Плами,
Нямам милост аз Twisted Evil , защото не искам да се пържа самичка на огъня: на Уинчестър страстта, а после и в казана. Та затова си набирам компания Whistling . Благодаря   bouquet че си забелязала новия ми подпис: клипчето и особено момента от скобите ме изстреляха нависоооооко Whistling  Whistling Whistling снощи.

Ще се гътна от смях - до сега гледах едно от кънвеншънските клипчета, където Джаред обясняваше как си е свил капачката от клаксона на Импалата за сувенир.  Joy Joy Joy Joy
Става дума за тази кола дето я потрошиха в края на първи сезон. Докато си седели тримата в колата и се пукали от скука, докато екипа нагласи всичко за каскадата, на нашичкия изведнъж му хрумнало, че тази кола така или иначе ще я унищожат, защо да не си вземе нещо за сувенир. Пресегнал се, изскубнал капачката, показал я победоносно на Дженсън и я мушнал в джоба.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Rolling Eyes Whistling

# 556
Аз имах две персийски котета чисто бели малки, но за съжаление много глупавички и едното скочи от 8 етаж  Sick дострашаме за другото и го подарих сега се размотаваме само с това ама ми стига за 10 така че ....

# 557
Импалко, и на гледане, и на пипане и на вкус-все е кожа. Ама на температура е по-скоро кожа от колан  Laughing
P.S С твойто Аморе сте на хабсолютно една вълна, е сега ме замера от скайпа с тази фотка  Mr. Green

Да, с Аморето явно имаме еднакви... мхм вкусове и желания:35:

А за Amore ще напиша: мокра шия... вдлъбнатинка... Мъъъъъъъъррр!
Ах как ще ти го върна някой ден за тези фантазии... Предупредена си, Аморе мио

# 558
А за Amore ще напиша: мокра шия... вдлъбнатинка... Мъъъъъъъъррр!
Ах как ще ти го върна някой ден за тези фантазии... Предупредена си, Аморе мио

Това как да го разбирам? Ще ме напляскаш Joy Joy Joy ?! Цък Twisted Evil !

# 559
Ще сложа два обекта на задната седалка, а аз ще те запаля и карам. Е, как го намираш като наказание? Няма да те кара нито един от двамата, колкото и да го желаеш Joy

# 560
Ай на кака момчето .... Ай само да те хвана, така ще те излекувам, че няма да повтори тоз грип поне 3 години (до към 8-9 сезон).
Това е то, когато човек си е надарен, и болест неможе да го загрози. Кажете ми не е ли прекрасен ...
(тази ми е любимата)

... иде ми да го хвана и цалювам, цалювам докато не припадна.

# 561
Ще сложа два обекта на задната седалка, а аз ще те запаля и карам. Е, как го намираш като наказание? Няма да те кара нито един от двамата, колкото и да го желаеш Joy

Обектите трябва да са вързани! Иначе, въпреки че само ще гледат, пак ще 'подгреят', ще задишат тежко, ще застенат... ииии пак ще ми се получи обичайното Mr. Green ...
Накажи ме! Дааа!!!

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 15:52 от Impala

# 562
Въх, Инче, недей Naughty гле'й как се е припотила Импалката, и тя ще се тръшне болна Tired Че и ще трябва да я лекуваш после Mr. Green

# 563
Как така става, че винаги ти се получава? Joy
Горкият Дженсън, горкият, съчувствам му, защото вече трети ден не усещам нито какво ям, нито какво пия заради тъпия си нос...
Стиче, хич не се притеснявай, ще я затопля после, да не кажа, че направо ще я загрея...

# 564
Кажете ми не е ли прекрасен ...
Е прекрасен, е прекрасен  smile3521

# 565
  • В средата на времето
Злате, не ти ли изглежда леко подпухнал Тренера на това гифче? ...Или недоспал?

# 566
Как така става, че винаги ти се получава? Joy
Горкият Дженсън, горкият, съчувствам му, защото вече трети ден не усещам нито какво ям, нито какво пия заради тъпия си нос...
Стиче, хич не се притеснявай, ще я затопля после, да не кажа, че направо ще я загрея...
T.e. ща не ща, ще ми се получи още веднъж Joy  Joy Joy . Накрая, когато се изтощя, батко ще ме завие и даже ще ме тупне нежно отзад за лека нощ:

PS. Amore, бързо да оздравяваш Praynig !

# 567
Злате, не ти ли изглежда леко подпухнал Тренера на това гифче? ...Или недоспал?
Наистина малко на недоспал го докарва.

Инче, желая ти бързо оздравяване!  Hug

# 568

Сити, бързо оздравяване .....  Hug Hug Hug

# 569
Само като го видях, Бич, и съм по-добре. Давайте още, още, още и до утре ще съм в отлично здраве  Joy

Общи условия

Активация на акаунт