SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 710
  • 703
  •   1
Отговори
# 540
  • # супернатурална #
Злате, ще те жмуцкам много за тези снимки  Hug
Вратлето на Джаред е така примамващо Rolling Eyes
Само на мен ли Дженсън ми изглежда уморен, и очевидно още болен  newsm78 Ей, не го опазихте, като го...налазихте и това си е  Laughing

Момичета, стига! За последен път казвам, НЯМА ДА СЕ СЪБЛЕКА ГОЛ, колкото и да ми е горещо!

Дали умишлено не поддържат 40 градуса в помещението, с тайната надежда, че ще го направи  newsm78

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 11:36 от Г. Краули

# 541
Здравейте извънредно и от мен. Много са ви сладки "домашните любимци" да им се радвате много и да ги слушате!
Спойлерските снимки за съжаление май наистина показват, че Руфъс ще го хване липсата. Язък, че не е дядката...
Кънвеншънските фотки и на мен ми действат припотяващо, въпреки че тук не е 40°ас. : mrgreen:

# 542
  • В средата на времето
Изобщо не мога да разбера тази история с навличанието. Там закачалки за дрехи нямат ли? Тези зали не се ли отопляват та се налага да стоят по якета, жилетки и шалчета Crazy То стайлинг, стайлинг, ама защо трябва да се чувстват като във фурна. И това е на всеки кънвеншън. Не е като да им е за първи път. На Дженсън трябва някой да му каже, че колкото по-навлечен ходи, толкова по-често ще настива. Каляване му е майката.
Освен това Дженсън наистина изглужда поизморен. Да не кажа, че изглежда зле. Зле не като грозен, а по-скоро като изцеден някак.

# 543
Бичито мерси, много мило, винаги като се сетиш за мен посредством  Кас, ми го споделяй  Hug  bouquet

Джим наистина пуска забавни туитове:

# 544
Направо болен си изглежда Дженсън. То като се чувстваш зле, така и изглеждаш. А и нали са снимали без почивка, няма болен , няма здрав - на снимки  smile3513. Вместо да се мота по разни кънвеншъни да си беше седял в къщи да се лекува.  Crossing Arms

# 545
  • # супернатурална #
Аа, тя Данийл ако го лекува като вас вчера, по-добре на конвеншън  Laughing

# 546
 Joy Ще се осифери, но иска време, а колелото явно се върти. Дерт ми е да не зарази Джаред  Grinning  Много сте добрички с новините, тъкмо позачитам и изглеждам доколкото мога. Ей, язък, че дядото още е в играта.

Много сладки домашните ви любимци  Hug  Аз имам голяма дъщеря и сега домашният ми любимец е само съпружието  Grinning  До преди 2 години се радвахме на един сладък мини заек, който живя до десетата си години сред много любов, беше синеок и мн добричък. Умилих се, че някои от вас също уважават зайчетата  Grinning

Момичета, стига! За последен път казвам, НЯМА ДА СЕ СЪБЛЕКА ГОЛ, колкото и да ми е горещо!

Дали умишлено не поддържат 40 градуса в помещението, с тайната надежда, че ще го направи  newsm78

Поне да се хвърли по черен тишърт  Grinning

# 547
  • # супернатурална #

Поне да се хвърли по черен тишърт  Grinning

"От мен да мине"

"Други желания ?"

# 548
Поздрав за Градинарките: цък - насочете вниманието си към долния край на снимката и ВНИМАВАЙТЕ с мониторите Joy !!!

# 549
Поздрав за Градинарките: цък - насочете вниманието си към долния край на снимката и ВНИМАВАЙТЕ с мониторите Joy !!!

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 НАПУСКАМ РАБОТА И ОТИВАМ ДА ПРИПАДАМ  ......

# 550
След поста на Галчето и на Импала съв в тих "припад"  под бюрото    Направо мЪ убихте

# 551
Трябваше ли да напиша "Работещите да не отварят линка!' Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ?

А за Amore ще напиша: мокра шия... вдлъбнатинка... Мъъъъъъъъррр!

# 552
  • # супернатурална #

Импалко, и на гледане, и на пипане и на вкус-все е кожа. Ама на температура е по-скоро кожа от колан  Laughing

P.S С твойто Аморе сте на хабсолютно една вълна, е сега ме замера от скайпа с тази фотка  Mr. Green

# 553
  • КиТ
Много хубави любимци имяте,пу пу да ви радват само Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз си няма домашен любимец за туй пуснах,тея който искам да имам,общо взето ако имам стая пулна с пухкави същества ще съм най-щастливия човек...но зависи ако ми се появят някви зверове Thinking Rolling Eyes Ша го мислим има време Wink

...а аз ще им правя кафе  Rolling Eyes
Хитречка ти ти, Галинке Laughing Най-вкусното, ароматно и... зърнесто задължение си избра Joy

Ох в първия момент не зацепих,ама послеееее Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Краули,верно се спотайваш Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Ох Импалка и аз припадаммммммммм имай милост smile3544 smile3544,иначе там дето е захванал микрофона ах малееееееее,що не съм един микрофон Whistling Blush Joy Joy Joy Joy

И миждИдругото честит подпис Импалка  bouquet

# 554
Ще се гътна от смях - до сега гледах едно от кънвеншънските клипчета, където Джаред обясняваше как си е свил капачката от клаксона на Импалата за сувенир.  Joy Joy Joy Joy
Става дума за тази кола дето я потрошиха в края на първи сезон. Докато си седели тримата в колата и се пукали от скука, докато екипа нагласи всичко за каскадата, на нашичкия изведнъж му хрумнало, че тази кола така или иначе ще я унищожат, защо да не си вземе нещо за сувенир. Пресегнал се, изскубнал капачката, показал я победоносно на Дженсън и я мушнал в джоба.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт