SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 685
  • 703
  •   1
Отговори
# 600
Люс, за коя храна и за какъв вид апетит става дума, щото аз определено огладнявам  Laughing

Joy Аз на тази теория хич, ама хич, не й вярвам. За най-нормалната храна е сътворена. Тъй като гладът е разнообразен, би следвало да вАжи за всякакви апетити. Да, да, ама НЕ  Mr. Green  Нали така  Grinning  Определено не й вярвам.

# 601
  • # супернатурална #
М-да, "Апетитът идва с яденето" на мен сега само коремчета и коланчета са ми в главата Laughing

# 602
# 603

OMG OMG OMG  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544  
Работата е ясна, днес ще се работи в хоризонтално положение  Joy Joy Joy

Както сте я подхванали от рано рано с тез снимки  #Crazy Особенно, цък-а за гът-а, е една от най уважаваните за мен премиерни фотосесии ....

, а тук ми е особенно дъхоспираЩ ... като отворите снимката, цъкнете оЩе веднъж ...  Praynig

# 604
"Цък за гът" е изключително подходящо име за тази снимка, между другото Joy Простете за хоризонтирането Wink Laughing
О, моля, моля, даже аз трябва да ти благодаря   bouquet .

Относно колана, ето какво ‘виждам’ аз: здрав, широк кожен колан, преметнат през кръшната ми талия или кръста и хванат здраво за краищата от две още по-здрави уинчестърски ръце, ама така, навит около тях.
А сега да ви видя Twisted Evil – няма само аз да прекарам деня си по гръб, я Joy !

[...] а тук ми е особенно дъхоспираЩ ... като отворите снимката, цъкнете оЩе веднъж ...  Praynig

Oх, езиче smile3544 !!!

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 15:54 от Impala

# 605
  • # супернатурална #

Относно колана, ето какво ‘виждам’ аз: здрав, широк кожен колан, преметнат през кръшната ми талия или кръста и хванат здраво за краищата от две още по-здрави уинчестърски ръце, ама така, навит около тях.

Като юзда, нали, нали? И после: "Дий!" Извинете, ама прекалено добре си го представих  Blush

# 606
  • гр. София
Ох, милички, стига сте припадали, че душицата ми излезе да тичам и да подлагам възглавнички под това дупе, под онова дупе  smile3517
Разсипах се от тичане направо... Crazy

# 607
Ох, милички, стига сте припадали, че душицата ми излезе да тичам и да подлагам възглавнички под това дупе, под онова дупе  smile3517
Разсипах се от тичане направо... Crazy

Розе мила, аз ще се спра, ама от толкова много красота, сърцето ми не издържа ... въздухът не ми достига .... мозъкът не се оросява .... капачките ми омекват .... ръцете ми се изпотяват .... гърлото ми пресъхва .... получавам зъбобол ..... погледа ми се събира в една точка .......

# 608
  • гр. София
Я седни здраво на накой стол и за разнообразие подкарай нашето си епизодче  Heart Eyes

# 609
Я седни здраво на накой стол и за разнообразие подкарай нашето си епизодче  Heart Eyes

Това определено, ама покъсно, че сега съм на работа и пиша тук икогнито  newsm43

# 610
  • # супернатурална #
Стол за bichito и още един. Ха сега, пиши  Laughing

# 611
  • гр. София

Ей, направо си личи чия дъщеря си!  Twisted Evil
 Grinning

# 612
Искаш пак да припадна , нали Гале .... ???????
Довечера Ще ти го върна тъпракно  Mr. Green

# 613
# 614
  • гр. София
Няма столче, нито масичка, но пък има възглавничка. В случай, че ти потрябва само свирни, веднага ще дотичам услужливо.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт