температура 35,1 - 35,5 слувало ли ви се е ?

• 13 672
  • 32
  •   2
Отговори
# 15
  • София
за 37,6 трябваше нищо да не даваш Simple Smile
щом вече е нормална Т, дано и така да си остане...аз лично нурофен вече никога сигурно не бих дала при каква да е Т...ама аз по принцип не го долюбвам никак него.

# 16
  • София
за 37,6 трябваше нищо да не даваш Simple Smile
щом вече е нормална Т, дано и така да си остане...аз лично нурофен вече никога сигурно не бих дала при каква да е Т...ама аз по принцип не го долюбвам никак него.

аз друг път давам Панадол, ама кой ме би през главата с този Нурофен. Лекарката принципно препоръча Нурофен, а аз си давах Панадол и защо не си карах с него. И аз да не се заричам, ама май ще забравя за Нурофена  Rolling Eyes

# 17
  • София
а я кажи колко време всъщност го държаха детето Т, щом е същият вирус да знам какво да очаквам общо взето?

# 18
  • София
а я кажи колко време всъщност го държаха детето Т, щом е същият вирус да знам какво да очаквам общо взето?

при нас 2 дена, НО нали знаеш, че аз предозирах Нурофена. Ако не бях, д-р каза, че можеше да продължи 3-4 дена  Rolling Eyes При нас сега е проблем кашлицата, з-то първоначално започва с храчки и трябваше отхрачваш сироп, после преминава в суха и трябва сироп с подтискащо дей-е. Д-р ни каза, че така ще е и така стана (с кашлицата). Явно е при повечето  Embarassed

п.с. а, да не забравя бистрия секрет от носа- него го борихме с Виброцил и Макситрол, а сега сме на Бивацин  ooooh!

# 19
  • София
мерси...дано поне утре не се качва до 40....
аз за кашлицата му правя чай от подбел и живовлек, та всъщност почти не кашля, но и като кашля е точно сухо бухане...надявам се да не се задълбочи натам....
а бивацина не е ли локален АБ? и не е ли за уши?(по коледа имаше отит дребното и бивацин му изписа)

# 20
  • София
Цитат
а бивацина не е ли локален АБ? и не е ли за уши?(по коледа имаше отит дребното и бивацин му изписа)

става и за нос  Peace Макситрол и те  Peace

# 21
Няколко пъти съм измервала Т 35,7- 35,8С.

# 22
  • София
ние днес бяхме на контролен преглед. Овладяни са нещата, но продължаваме още няколко дена с лек-та. Ужасен вирус  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 18:25 от missence

# 23
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
А по принцип колко е нормалната темп при бебетата  Rolling Eyes На моя мъник винаги като му я меря, термометъра винаги показва 36.5  newsm78 Нормално ли е...чувала съм, че на бебчовците температурата е по-висока от нашата (така ли е), а на Марти, колкото моята излиза

# 24
  • София
Katencetoo, на мен ми казаха 36-37 е нормално за бебетата   newsm78 Четох и в нет-а. Различните доктори имат различни  твърдения за Т над 37 (до 37,5). Едни казват, че може постоянно да е с такава, други твърдят, че е сигнал за начало на възпалителен процес.

# 25
  • София
А по принцип колко е нормалната темп при бебетата  Rolling Eyes На моя мъник винаги като му я меря, термометъра винаги показва 36.5  newsm78 Нормално ли е...чувала съм, че на бебчовците температурата е по-висока от нашата (така ли е), а на Марти, колкото моята излиза
колкото на възръстните. понякога при най-малките може и 37...

# 26
  • светлата страна на Луната
Здравейте, майчета!  PeaceПонеже съм мед. сестра и работя с деца ми се е случвало деца да имат такава температура! Не е чак толкова притеснително, проверете и с друг термометър, ако се наложи и ректална температура за ваше успокоение (махате 5 десети)  Hug Затоплете го детенцето, да пийне и чайче и няма проблем! А аз лично смъквам температура над 38.5 - 39 градуса и то ако видимо не се налага това! Това си е реакция на организма, който се бори срещу някой вирус например, а те измират на такава температура. Mr. Green Не ми се ще да му преча! Е, разбира се ако е доказана бактериална инфекция......!  Целувки на бебоците!  bouquet

# 27
..............
А аз лично смъквам температура над 38.5 - 39 градуса и то ако видимо не се налага това! Това си е реакция на организма, който се бори срещу някой вирус например, а те измират на такава температура. Mr. Green Не ми се ще да му преча! Е, разбира се ако е доказана бактериална инфекция......! 

Peace

Taка си е от всякъде. Нашият детски доктор винаги това ми каzва.. Чак ако е повече давам Т° понижавящи.
Така че не zнам дали вашият проблем е бил точно Нурофена, или иzобщо дългото време даване на Т° понижаващо беz реална нужда при таzи невисока Т°...
Но важното е, че всичко е наред  Peace

# 28
Много често меря такава ниска Т.Смених 2 термометътра,сега сме с на Чико и съм по-доволна  Peace Миля,че е от термометрите.Най-вярно си показват живачните,но са доста бавни и вече са спрени от производство,но аз имам един и понякога си сверявам с него  Wink

# 29
  • София
И на нас ни се случи преди два дни, след като му биха ваксината педито ми каза да дам панадол превантивно. Вечерта реших да му премеря температурата и останах изумена - показваше 35,5. Следващият път ще знам - да давам лекарство само, ако има нужда, но нали ме бяха наплашили с тази температура след ваксина и затова реших да се застраховам.

Общи условия

Активация на акаунт