Любители на кучета-18

• 44 495
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз между другото винаги като излизах и оставях Рая сама намирах пишкано в кухнята. Ама винаги.
Извеждана, неизвеждана, все пикаше. Мислех, че е от страх, въпреки че отдавна не плаче на вратата, но така правеше. Иначе не пишкаме вече в къщи отдавна, но като сме сами...
Обаче от месец някъде, започнах да затварям кухнята. И като се прибера... никъде беля.
Лежи си на дивана и чака.
По-спокойни сме вече, не лудуваме така. Но пък, дойде ли ни някой на гости... в чудо се виждам.
То не е скачане, тичане, катерене по масата. Въобще не слуша.
Като сме сами и прави беля и се скарвам и веднага се коригира, но хора има ли... трябва всички магарии да покаже  Joy

# 631
  • София
При нас няма влизане в другата стая, няма и да има, живее си в коридора и кухнята, мисля, че е предостатъчно като място. Иначе ще има напикан килим, скимтене вечерта да влезе при нас и т.н.

Като имаме гости, ги приканва да си играят с нея, но като види, че номерът не минава, отива някъде и се занимава съвсем самичка с играчките, в това отношение много случихме на куче  Mr. Green

# 632
  При нас когато Ронко е сам в къщи и е студено му слагаме колибката в банята на топличко , а иначе си стой в къта му в коридора , другаде не се допуска. Имало е случки да си отвори кухнята и да намерим пакост и ногризани възглавничките на дивана.

# 633
Имам нужда от помощ Hug.
Фокс се е разкашлял, няма температура, жизнен е, но кашля. Някой да ми даде някаква идея какво мога да му дам за облекчаване на симтомите? Иска ми се да изчакам до утре преди да го заведа на ветиринар, не за друго, а защото съм сигурна, че директно ще го заблъскат с антибиотици. Пък аз си имам принцип без значение дали е човек или куче, да избягвам даването на антибиотици, доколкото е възможно.

# 634
Аз между другото винаги като излизах и оставях Рая сама намирах пишкано в кухнята. Ама винаги.
Извеждана, неизвеждана, все пикаше. Мислех, че е от страх, въпреки че отдавна не плаче на вратата, но така правеше. Иначе не пишкаме вече в къщи отдавна, но като сме сами...
Обаче от месец някъде, започнах да затварям кухнята. И като се прибера... никъде беля.
По-спокойни сме вече, не лудуваме така. Но пък, дойде ли ни някой на гости... в чудо се виждам.
То не е скачане, тичане, катерене по масата. Въобще не слуша.
Като сме сами и прави беля и се скарвам и веднага се коригира, но хора има ли... трябва всички магарии да покаже  Joy

Кокерска му работа и ние сме така звънне ли се на вратата полудява. Ако я затворя в стаята ми го върна с пишкане на килима

# 635
  • София
Имам нужда от помощ Hug.
Фокс се е разкашлял, няма температура, жизнен е, но кашля. Някой да ми даде някаква идея какво мога да му дам за облекчаване на симтомите? Иска ми се да изчакам до утре преди да го заведа на ветиринар, не за друго, а защото съм сигурна, че директно ще го заблъскат с антибиотици. Пък аз си имам принцип без значение дали е човек или куче, да избягвам даването на антибиотици, доколкото е възможно.

Единственото, което ми хрумва, е да му дадеш бебешки сироп за кашлица, най-малкото е сравнително безобиден. На Джеска й бяха дали някакъв, но не помня точно името, имаше вкус на ягода

Или му направи слаба отвара от живовляк, той по принцип е за кашлица + малко глюкоза, за да го изпие без проблем

Стискам палци да не е нещо сериозно  Praynig

# 636
Аз знам за аспирин, като противовъзпалително и за детските сиропи също, даже съм давала на предишните. Искаше се ми се да си сравня информацията. Благодаря Деси, той досега грам не е боледувал, вярвам да не е нещо сериозно.

# 637
  • Враца
При нас булдогчо има право да посещава всички стаи, по всяко време, ние врати не затваряме, но му е разрешено да се качва само на нашата спалня. Никакви дивани, столове, детско легло!  Naughty
Той си го знае и не го нарушава.
оставяме го сам пак на отворени врати, но имам съмнения , че този търтей изобщо не напуска леглото си докато ни няма Simple Smile

# 638
  • София
Рая 2 пъти ми се е разкашляла тази зима, и на 2та пъти и мина за 2 дни от самосебеси. Така и не стигнахме до ветеринар Simple Smile
Не я извеждах, да не мръзне и си лежеше на топло под електрическото одеало  Joy

# 639
  • Враца
ами до тоалетна ?

# 640
  • София

Бианка пишка в банята, установих, че е по навик.
От вчера банята е затворена и тя не е пишкала никъде, само навън...
Надявам се така да продължи, защото вече е голяма за такива бебешки работи! Praynig

# 641

Бианка пишка в банята, установих, че е по навик.
От вчера банята е затворена и тя не е пишкала никъде, само навън...
Надявам се така да продължи, защото вече е голяма за такива бебешки работи! Praynig

Браво на Бианка, да дойде да научи и кака си Карина, че вече ми иде да я  #2gunfire
Не намирам никаква логика в нейното стискане вече. Crossing Arms
В събота вечерта пиша навън, вчера сутринта нямаше бели вкъщи, навън нищичко не свърши. И чак вечерта си свърши нещата навън. А в събота вечерта си напика одеялото най-демонстративно. Twisted Evil
А кажете ми това какво е? newsm78
Пръскам с отблъскващото на Беафар и постилам одеялцето й там където пишка. Уж имаше ефект, но до оная вечер. И какво ли не пробвах, да съм пренебрежителна, да се карам, да я извеждам веднага като клекне, да ограничавам водата, и не, и не. Инат, това е. Tired

# 642
  • София
Ужас!  Rolling Eyes

# 643
Да не прозвучи като мрънкане, ама си е баш така. ooooh!
И тъкмо тръгнат нещата на добре, и на 5-тия ден пак започне с тъпотиите. ooooh!
Иначе ми е такава душичка, много е миличка. И знам, че може да стиска, знам го. Мен това ме вбесява. Има според мен някакъв психологически момент, който изпускам, но все не мога да се сетя какъв е. newsm78 Thinking

# 644
Моето малко чихуахуа е момченце,убожавам го сега е вече почти на седем месеца и тежи около 900 грама,докато стигне пълна зрялост трябва да бъде не повече от 1,500кг взехме си го от бургас от един познат който го беше внесъл от Чехия за негови приятели цената му е 1300 лева,надявам се докато направи 2 години да му намерим същата женска,ако някой има или познава човек който може да ми намери същата женска моля ви се казвате.

Общи условия

Активация на акаунт