"Дързост и красота"66:"Young and old love stories или колко пъти ще се женим"

• 31 386
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • somewhere near the sea
По програма вчера  не трябваше ли да има филм?  newsm78
Не Sad

Вчера беше рожденият ден на Рон Мос.  ТУК  можете да чуете някои изпълнения на групата му.

# 661
Успех на предложените за номинации "Еми" актьори от ДиК!

Главна актриса: Сюзън Фланъри (Стефани) и Катрин Кели Ланг (Брук)
Главен актьор: Джак Уогнър (Ник) и Дон Даймънт (Бил)
Поддържаща актриса: Ейдриън Франц (Амбър) и Хедър Том (Кейти)
Поддържащ актьор: Патрик Дъфи (Стивън), Рик Хърст (Уип)
Млада актриса: Кимбърли Матула (Хоуп), Джаклин МакИнс Ууд (Стефи)
Млад актьор: Скот Клифтън (Лиъм), Зак Конрой (Оливър).

Ха дано Катрин да спечели най-накрая "Еми" тази година за страхотната си игра в сюжите със секса с Оливър, рака на Стефани, сцените с бедните, сближаването с Томас... И Сюзън я заслужава много заради чудесната си игра в, общо взето, същите тези сюжети. Но пък Катрин няма и една награда за женска роля още, време й е. Wink

Гласуването за крайните номинации ще започне на 28 март, а самите официални номинации ще бъдат обявени на 11 май. Награждаването е на 19 юни.

# 662
Желая Успех на Главната Героиня Heart Eyes
Безкрайно съм щастлив,че Квазимодото го няма никъде в номинациите #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Естествено я няма и в "главна актриса",защото тя НЕЗНАЕ какво е това #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Няма ли да се засрами най-накрая и да се скрие Naughty
Да спре да занимава с бездарната си особа Naughty

# 663
Ей, не се измори от да пръскаш злоба по една доказала се актриса и това е  Whistling

# 664
За разлика от някУЙ ора,в мен няма капчица злоба Naughty
Не съм срещАл по-миролюбив Човек от себе си Naughty

# 665
Днес е прошки - Сирни Заговезни - затова ще Ви поискам прошка, ако някога с нещо съм ВИ обидила или огорчила - простете, не е било нарочно...  Hug Hug Hug

И аз желая Успех на Главната Героиня  Hug

# 666
Днес е прошки - Сирни Заговезни - затова ще Ви поискам прошка, ако някога с нещо съм ВИ обидила или огорчила - простете, не е било нарочно...  Hug Hug Hug
Не падай толкова ниско Naughty Казвал съм ти,че подобни неща се правят с Хора,които могат да оценят жеста Naughty Ще ме извиняваш Crazy

Канада Naughty
Противното Квазимодо иска да вземе цялата компания за себе си и за разгонените си деца и се опитва да държи тон на Брук,която е дала много на компанията Naughty Например материята и "Спалнята на Брук",за която дори Баба Меца призна,че е най-успешната колекция в историята на компанията Naughty
От яд,че е епизодичен герой,Грозалия блъска Главната Героиня в една пълноводна река Crazy и се опитва да я удави Naughty Знаем,че все пак е изпечена убийца Naughty Дава този пример и на синчето,което черпи опит също така и от баща си и баба си ooooh!

# 667
... Казвал съм ти,че подобни неща се правят с Хора,които могат да оценят жеста ...
...Ще ме извиняваш ...

... Грозалия блъска Главната Героиня в една пълноводна река ... и се опитва да я удави ... Знаем,че все пак е изпечена убийца ... Дава този пример и на синчето, което черпи опит също така и от баща си и баба си ...
Аз вярвам в доброто и че накрая то ще победи Naughty
Иначе Простено да ти е. Извинен си!  Joy

А това е наистина интересен приом на сценаристите - като започнат да ги нагласят в тази фамилия - все такива случки с опити за убийства - тоест намекват, че е генетично заложено, въпрос на семейно възпитание или какво?
Или пък за други фамилии ги нагласят така, че все да попадат в секс истории. Е второто все пак е за предпочитане според мен  hahaha пред убийствата  newsm78

# 668
Форестър пак си разказва нещата по неговия си начин. hahaha Ето го въпросният 'опит за убийство': http://www.vbox7.com/play:0d9e06d1 Нашият човек дори и не си направи труда да добави, че и любимката му върши същото. hahaha

# 669
Това си е опит за убийство Naughty
Когато блъснеш някой,не се знае дали няма да си падне на глъвътъ например,ясно ли ти е #2gunfire
Ами ако Брук беше паднала на Класната Главица #2gunfire #2gunfire
Това просто е щастлива случайност,че не се е ударила лошо #2gunfire
И не стига,че я бутнА #2gunfire ами после се опитА да я удави #2gunfire
И после не било опит за убийство #2gunfire
Брук трябваше после да я съди,но нали е безкрайно добра Жена и е над нещата,я остави да бръмчи после #2gunfire

# 670
Толкова време този потребител не е мръднал и на милиметър от злобната си позиция  Laughing От много време му прескачам постовете, но последните 2-3 случайно прочетени ми доказаха, че си е на все същия етап. Добре, че има и свестни потребители в темата  като ---> Дрийм, Марси, СуперГеорги  Hug

# 671
От доста време някУЙ хора се опитват да си самовнушАт,че не ми четАт класните мнения,пък точно те следАт много внимателно в кои теми пиша и ходят да дават "акъл" ooooh!
Поне да не го бяха правИли,щом твърдЯт,че не ми четАт прекрасните мнения ooooh!
За мен е голям комплимент,че не съм одобряван от персони като тях Naughty
Иначе нямаше да си го простЯ Naughty

# 672
Благодаря, Щастлива!  Hug

Поредното доказателство е в поста преди моя  Mr. Green

# 673
идва един момент, в който всеки престават да го желаят сексуално и това никой Naughty не може да го промени. Стефани отдавна знае, че е със изгубена с времето сексуалност
"поздравления",че както винаги си готова да си КРАЙНО НЕОБЕКТИВНА ooooh! в името на тУЙ да си самовнушиш,че си "права" ooooh! Ако не си чувАла,да взема да те***светна,че жените много здраво се***и на 50,и на 60,и на 70 и повече дори Naughty Това за първи път през живота си ли го чуваш,"марси" ooooh! Ако са в горе-долу добро здраве.ЗаСега във филма не ни е показвано любимата ти Цоцолана да е бИла болнава Naughty /освен за инфаркта,ама вече не помня кои бяха реални и кои сценки с цел да раздели Брук с мазню/.Така че защо поне веднАж не бъдеш относително обективна/знам,че ти е трудно ooooh!/и не си признаеш,че Мецана от край време не го е фащАла,просто защото e тежкотоварна Naughty И защото е злобна,както многократно й е казвАл Ерик Naughty Т.е. при нея проблемите са комплексни Naughty И още нещо МНОГО ВАЖНО,което пак съвсем "случайно" от "обективност" пропущаш ooooh! Баба Меца е мазен кашалот от край време Naughty Дори в най-първите серии не е слаба,но само някакви си 4-5 години след началото на филма,любимата ти Мечка вече е 69 тона Naughty И оттогава е все такава Naughty
Все пак в първите години на филма тя е относително млада,нали така?Че тя оттогава доСега е все на сухо Naughty НЕЗНАМ дали има и 10 пъти да е правИла секс през целия филм Naughty тУЙ ти го казвам,"марси"във връзка с твоите приказки,че в живота на всеки идвал момент,в който не го желаят сексуално ooooh! Че тя да не би доСега да беше много желана?Никой не я иска нея от край време,както много добре знаеш,"марси",така че не се опитвай хитричко да си го обясняваш с факта,че вече е много дърта и затУЙ е нежелана Naughty

Цитат
затова мъжлето й тича след всяка руса туршия
Руса туршия?Много грозен израз,но това си е твой речник,както и да е.....Та.....това не е ли леко в противоречие с горното ти "мнение","марси"?Нали в живота на всеки идва момент в който не го желаят newsm78 Ерик да не би да е по-малък от любимата ти Мечка,щом си има РЕДОВЕН полов жувот,"марси"?Или за тук ще измислиш някакъв друг невероятен отговор,за да си докажеш,че винаги си права ooooh!

Цитат
затова отива при конкуренцията. Какво да прави-да стои на прага и да подсмърча ли? Не и Стефани!! Или да диша един въздух с нахаканата келнерка и систърките й? Боже, не си вникнал в образа явно...
А ти в кой несъществуващ образ си вникнАла hahaha
Любимата ти лицемерна Цоцолана точно това прави цял живот-стои на прага и подсмърча hahaha Ерик от 69 години е с 6969 жени,жени се за тях,има деца от някои от тях и любимката ти през всичкото това време му обяснява как ще го чака,защото той ще се върне при нея hahaha hahaha hahaha hahaha Но жалкото в нейния случай е,че го чака,защото много добре знае,че няма друг избор hahaha Няма кой да се излъже с това Квазимодо hahaha Но тя и достойнство няма hahaha Ама после "марси" се изказАла "не и стефани" hahaha hahaha абе ти кой филм гледаш hahaha
А  и не дишаше ли един въздух с келнерката?Не бяха ли по едно време под един покрив ooooh!
Тя не й ли обясняваше тогава,че той ще избЕре нея newsm78
"Марси"гледа други филми май ooooh!

Цитат
Той и Ник плюеше по Стефани и си го призна дори, но в бизнеса няма приятели, както е известно, там има само интереси. Ето затова отиде, защото я обидиха.
"марси",това за бизнеса и интересите по принцип е вярно,ама нали любимата ти Мечка уж винаги е бИла с претенции за принципност и морал бе "марси" hahaha Нали уж затУЙ я харесвате hahaha Пълно е с такива фурнаджииски лопати като нея и в реалния живот Naughty
Щом като е плюла цял жувот по Ничо и майка му Naughty ,тя няма МОРАЛНОТО право да ходи при тях,"драга" "марси" ooooh! Разбираш ли за какво ти се говори,"марси" ooooh! Освен това Naughty още нещо,което пропущаш,от "обективност" разбира се ooooh! Любимата ти Мецана казА,че вече е стара за модния бизнес,когато напускаше Форестър,а Сега отива при Ничо ooooh! Аман от лицемерки,"марси" Naughty

Цитат
Питаха ме и то много хора, вземи си лупа и прочети. Ти даже ги успокояваше, че се правим на велики и ако си знаел, на драго сърце си щял да им разкажеш... Да не страдаш от амнезия?
"марси",и ти се забърза да им разкажеш най-подробно СЛЕД моята констатация Naughty
Понеже в подробния ти "разказ" твърдиш,че и преди си го написАла,ще ми покажеш ли къде си го написАла същото Naughty

# 674
Цитат
Цитат
"затова мъжлето й тича след всяка руса туршия"

Руса туршия?Много грозен израз,но това си е твой речник,както и да е.....Та.....това не е ли леко в противоречие с горното ти "мнение","марси"?Нали в живота на всеки идва момент в който не го желаят  Ерик да не би да е по-малък от любимата ти Мечка,щом си има РЕДОВЕН полов жувот,"марси"?Или за тук ще измислиш някакъв друг невероятен отговор,за да си докажеш,че винаги си права

Виж,Сега,Форестър....  дедо ти Ерик си плаща за курвите ,за които се жени....с къщи, с нова работа,или назначава целото фемили на въпросната поредна руса туршия...   Mr. Green 
Мислиш ,че Стефани не може да си купи и тя един млад жиголо? Гаранция,че в ЛА под път и над път такива мераклии.
Ама нещо ,класата на Стефани не й позволява да пада до нивото на дедо Ерик и туршиите му /мнооого ми допадна този израз!   Марси-   Hug  /.

А колкото до твоята миролюбивост....   newsm78 доста гилзи събираме след теб,така че можеш да се отпишеш от омиротворяващата мисия!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт