***~*** Юлчета 2007 ***~***

• 19 667
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
И аз ще взема да си купя такъв шампоан. Ама требе да си го крия, че Н ще ми го изхаби за 2 къпания (само не мислете, че има дълга до кръста коса Grinning)

Били, Сано Сенситив ползваме - не е нова опаковка.
Спирам да гадая - ще чакам да ми се обадят като минат през лекаря...

# 676
  • На края на вселената!
Днес Кати няма Т  newsm44 При нея Т беше 5 дни, при Лина 6 дни.

# 677
  • София
Мими браво,много се радвам,какво пихте?
Искре и моя така ми ги хаби а коса няма и 4мм Twisted Evil

# 678
браво Мими , чудесно  Hug
Аз съм пред дилема - да изведа ли дребният  Thinking
При Ева май обрива ще се окаже че е от боички за рисуване- онзи ден от Хипо купих някакъв комплект за оцветяване с боички в едни малки контейнерчета и две картонени рисунки, струваше 3.50, явно боите са причината за лекият обрив.Днес вече няма нищо, ще видя довечера
Шампоанът Дисни вече е в тоалетната, сега остава само да го напълня с по хубав до вечерното къпане, че иначе Ева ще се обиди много  Rolling Eyes

# 679
  • София
Ками парабените са отрови с една дума,фосфатите също

# 680
  • На края на вселената!
Иве, Кати пи фосфор и алиум цепа. Лина пи Хепар Сулфур, Гелземиум, Кониум, Центърът Земя.

# 681
Иве , така ли пише в съдържаниетиото - парабени или те са с други наименования ThinkingРазбра ли ми въпроса??? Laughing

# 682
  • София
Да Ками парабени пише,виж във форума има тема за козметика без парабени.
Мими център земя `що е? а другите високи или ниски сн бяха

# 683
  • На края на вселената!
Иве, центърът земя ми каза Г, че  е най-силното лекарство, друго за него не знам. Хепар сулфур беше потеция D6(много ниска), Гелземиум 15СН, Фосфор 1М, а другите бяха с тяхна си потенция (подобие).

# 684
Юхуу, тук съм... Grinning Няма да е днес Wink Почвайте залаганията...шегувам се, докторката каза до няколко дена  Grinning
Мими, браво на момичетата. Дано и всички болни са към оздравяване  Hug
И аз последния път давах Умкалор и съм доволна, щом и мъжа ми не посегна към АБ  Laughing Peace
Относно термометрите имам един дигитален /куча марка, не помня/- той мери по-ниска Т и си прибавям около 0.5 единици. След като счупихме около 2 термометър из къщи, поредния който купихме го тръскаме, тръскаме и не може да падне до 35, за да почнем да мерим... ooooh! Та плачем за нов...

# 685
  • На края на вселената!
По повод вчерашните ми защитни писания за Г, днес без да съм я търсила, тя ми се обади да ме пита как са децата. За сега ще им давам само Фитолор - тя го одобри. Благодаря, че ме светна за него, Мариса!

Аз меря Т с живачен. Имам и един електронен, евтин, но му нямам вяра. При сравнение с живачния губи повече от 1 градус, пък беше с нова батерия. Изпаднах в паника, след като Лина тези дни беше сложила някъде живачния и не мога да намеря, а ако го намери малката хала, отпиши го. Открих го под покривката на стол, здрав при това  Laughing

# 686
  • София
Мими д потенцията шуслерови соли ли беше?Тяхната потенция каква е?
Отивам да меря Т и ги слагам че сме от 16,3 на преглед.
Бабата почна да се чуди дали да идва като са болни #2gunfire

# 687
  • Асеновград
Кажи и много са болни , заразно е  Mr. Green.

# 688
  • София
Ако и кажа така няма да дойде,май трябваше да не и казвам нищо и да съм гадна Mr. Green
Тя нали идва в събота със свекъра и онзи ден мъж ми като каза че и в петък искала да дойде Shocked нещо се мъти ще разнищя случая,май се досещам какво е,дано не е че тогава....

# 689
  • sf

иВЕ, да не се кани да поживее у вас  Joy ама щом едни сополи я плашат,нямат страшно.
Почна ли диетата? аз я карам накто вид,ама кви количества изяждам  Rolling Eyes  ooooh!
Ходихме днес на пазар, напълнихме хладилника и тайния шкаф със сладки неща, лиги ми текат, краката ми сами се носят натам  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт