Къде в Пловдив???-18

• 90 087
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
В кои магазини в Пловдив продават ваучери, знам за Лерото, Бюти зоната, Спорт депо и Техномаркет, моля за още предложения  Praynig

няма магазин без ваучери - всички имат, някои по-хубави /примерно на манго са едни много стилни магнитни карти в хубава подаръчна опаковка/, на Еми са касова бележка с едно картонче, но никой не те връща като кажеш искам да ви оставя пари  Joy

# 91
Може ли някой да ми препоръча добър масажист в града ?

Имам много добри препоръки за рехабилитаторите масажисти от Доби- http://wellnessdoby.webnode.com/about-us/.
Още не съм ходила, но скоро ще го направя.
Иначе аз съм ходила при няколко масажистки, но не бих искала да препоръчвам, тъй като имам забележки. Не знам ти какъв масаж търсиш, но на мен не ми харесва само да ме "галят", както правят много от неопитните момичета по салоните.

И аз не искам да ме  "галят " - не знам дали ще се изразя правилно, мисля, че се нарича спортен масаж. И търся добър масажист. И аз съм ходила на няколко места, но не съм доволна .

И още нещо да попитам :
Знаете ли къде по това време на годината мога да си дам килима за пране ?

# 92
  • Пловдив
Може ли някой да ми препоръча добър масажист в града ?

Имам много добри препоръки за рехабилитаторите масажисти от Доби- http://wellnessdoby.webnode.com/about-us/.
Още не съм ходила, но скоро ще го направя.
Иначе аз съм ходила при няколко масажистки, но не бих искала да препоръчвам, тъй като имам забележки. Не знам ти какъв масаж търсиш, но на мен не ми харесва само да ме "галят", както правят много от неопитните момичета по салоните.

Мда, голям проблем е това с читавите масажи. Аз лично имам проблем с гърба и ми се налага да ползвам на 2-3 седмици макс, та съм обиколила половината град. В Доби ходех преди години - и на гръб, и на антицелулитни. Там зависи на кого ще попаднеш, момичетата се сменят периодично.
Тук в темата някой беше препоръчал Вяра в Акваленд - наистина прави страхотен масаж на гръб, обаче ..... много негативна тази жена. Не знам с каква цел го прави (до ходиш редовно вероятно newsm78) и в двата пъти, в които ходих ми обясни подробно какво ми се било натрупало във врата и как в най-скоро време ще почна да изпускам предмети, а после ще легна да мра... Ако се абстрахирам от това, масажът й е перфектен.
От известно време ходя при Мария в салон Релакс (в Капана) - доволна съм  Peace И масажът е добър, и тя е изключително позитивна и приятна  Peace Ако искате давам тел.
Миналата седмица бях в Арлет на масаж - цял и лице с ваучер от Грабо (за пръв път видях, че имат и козметика/масажи) - аз ли нацелих куцото пиле не знам, обаче масажът беше класически, ама се оказа Рейки + че масажистката 3 пъти говори по тел. по време на масажа  Confused

# 93
  • Пловдив
Благодаря, че сподели и своя опит,Jul. Говоренето по телефона по време на масаж го намирам за недопустимо.
Моля те сподели имена на масажисти от Доби, от които си доволна. И ако може телефона на Мария от салон Релакс. В Капана ходя на маникюр и ще ми се върже супер. А цената каква е на масажа?

# 94
  • Пловдив
Да попитам и аз нещо друго- виждали ли сте някъде в Пловдив  дамски чанти на NEXT?

# 95
  • Пловдив
В "Доби" бях доволна от Диана (тя беше рехабилитатор в с.Баня), но идея нямам дали въобще вече работи там.
Тел. на "Релакс" е 622 543 - Мария Цанкова се казва, тя се занимава само с масаж (не е козметичка).
Цената за гръб е 15 лв., целият ... ми не помня, но не е повече от 30лв.

# 96
още един глас за Мария от салон Релакс

# 97
Момичета,простете невежеството ми ,но къде ,около центъра има билкова аптека???.....

# 98
  • Пловдив
Момичета,простете невежеството ми ,но къде ,около центъра има билкова аптека???.....

Аз знам билковата аптека преди тунела (в посока Триминциум, от страната на капана). Пада се зад спирката, на 10 метра от големия магазин за втора употреба.

# 99
  • Пловдив
аз не съм доволна от Мария в Релакса  Embarassed-явно е индивидуално

имаха и мъж,който не можах да пробвам-вече го няма при тях

# 100
  • Пловдив
Естествено, че е индивидуално. Ако тръгнем оттам, че масажът е обмен на енергия, то трябва на теб конкретен масажист да ти допадне. Нали казват дори, че най-ефективен бил разнополовият масаж - пак от същата гледна точка. В тази връзка - мога да препоръчам страхотен масажист (мъж), ама в Бургас  Mr. Green

# 101
  • Пловдив
Като подхванахте тая тема...някой да е ходил на З D масаж!Да,и това вече го има Shocked в предложенията на Задружно по нета.В студио Be Well  е,ако някой знае-да сподели Peace

# 102
Здравейте мами!Някой може ли да ми каже добра детска кухня в района около Братската могила и кога трябва да запиша децата?

# 103
Има магазин Лечител,ако те устройва,на ъгъла на 6. септември с Руски

# 104
Здравейте мами!Някой може ли да ми каже добра детска кухня в района около Братската могила и кога трябва да запиша децата?
Незнам дали тази е най-близката и колко е добра, но детска кухня има на Данаил Николаев, пада се някъде горе-долу на гърба на Штора поликлиника, след Ривиерата...

Общи условия

Активация на акаунт