Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 682
  • 720
  •   2
Отговори
# 120
В анкетата - Вот за Бешир.
Нищо лично - още от началото не ми харесва. Намирам го за безличен. Винаги ми става жал за него и просто като го гледам не намирам какво положително би могло да се случи с него. Освен това не одобрявам пренебрежението му към Джемиле, която го обича и въпреки че е е с труден характер е точно за него.

Никой от мъжете реално не ме дразни. За мен всички имат своите недостатъци, (без Бюлент Peace)
но във всеки откривам положителното. И не знам защо някои намират Бехлюл за дразнещ. За мен той просто е объркан, животът му не е лесен, въпреки че изглежда напълно лишен от грижи.

# 121
# 122
  Няма да излиза-репликата показва собственическо чувство,а не излив на загриженост. Вместо да я насърчава,за да се разнообрази,прави обратното.Мерси от такава обич.Бихтер започна да интригнатства,но донякъде я разбирам,защото не може да каже какво я мъчи и само под този предлог може да скрие раздранението си и ревността си. Всичко,което каза за Бех е вярно,ама лошото е ,че само си приказва,ане го осъзнава.Бехлюл залага капан,в който много скоро ще падне сам/самодоволната му физиономия е много дразнеща/.Нарочно докара Елиф,за да дразни Бихтер и пак започна да я иронизира,знаейки че тя не е съвсем безралична. Според мен не е объркан,а съвсем съзнателно прави всичко,за него животът е игра и предизвиква нещата.Хората и чувствата им нямат значение   ooooh!
   Мадмоазел дали ще предприеме някакви действия,за да предпази Нихал.А Бихтер самата още има нужда от майка си, и е донякъде дете,как да е майка на тези деца-тя не ги познава и все още не ги е обикнала толкова,че да взима присърце проблемите им.
 Славена,до скоро и приятна почивка  Hug

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 21:46 от charovnica

# 123
А къщата се превърна в Дядовата ръкавичка.  Tired Аз го наричам още "зайчарник" ама това по-различно... Ако в нас живееха толкова хора щях да се побъркам. Но от друга страна щеше да ми е интересно и щях да имам причина всяка вечер да се контя, колкото и странно да звучи.  Laughing

# 124
  • Пловдив

Това е сестра му Мелиса. Следващата снимка е и с мъжа и.
А сега един поздрав - отдавна не съм го пускала.
http://www.youtube.com/watch?v=QGnh0q4RuQ8

# 125
А къщата се превърна в Дядовата ръкавичка.  Tired Аз го наричам още "зайчарник" ама това по-различно... Ако в нас живееха толкова хора щях да се побъркам. Но от друга страна щеше да ми е интересно и щях да имам причина всяка вечер да се контя, колкото и странно да звучи.  Laughing
 Ами ако Бехлюл не живее там  LaughingС толкова народ не може да се отпуснеш-всички те наблюдават-като един  голям Биг Брадър-не ,мерси,предпочтам свободата да можеш да правиш каквото искаш,без да се притесняваш от  някой.

# 126
Бихтер тази вечер беше направо отровна !
Много ми хареса Бехлюл как я закачи за парфюма.
Струва ми се, че не е съвсем безразличен и към Нихал.

# 127
  • Пловдив
Ще се изнесе на хотел скоро Бехлюл.

# 128
 Как някой ще му разваля харема,ти пък сега  Laughing Той е неотразим,всички жени са само за него,нищо че си падат само играчки  Laughing  Mr. Green Aма и Нихал  бързо се ориентира как се лекува  разбитото сърце,схватливо е момичето,аферим  Wink

# 129
Много се сгъстиха наистина.

# 130
  Как някой ще му разваля харема,ти пък сега  Laughing Той е неотразим,всички жени са само за него,нищо че си падат само играчки  Laughing  Mr. Green
Не яде кокала, ама и на друг не го дава.  Wink

# 131
Здравейте!И аз съм фенка на сериала и с удоволствие бих се присъединила към вас стига да нямате нищо против! Grinning

# 132
  Как някой ще му разваля харема,ти пък сега  Laughing Той е неотразим,всички жени са само за него,нищо че си падат само играчки  Laughing  Mr. Green
Не яде кокала, ама и на друг не го дава.  Wink
  Това е принципен въпрос  smile3532  hahaha Joy

Здравейте!И аз съм фенка на сериала и с удоволствие бих се присъединила към вас стига да нямате нищо против! Grinning
   Добре си дошла сред нас   bouquet

# 133
  • в очите на дъщеря си
Аз  се извинявам ! Всичко което казах е за да се опитам да запазя добрия тон  в темата Hug

# 134

Общи условия

Активация на акаунт