Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 684
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Magosniwa, в къщи ли си мила?
charovnica, добре си дошла, пиши и мисли каквото си искаш - но нещо разбърка нотите и то не само в тази тема. Тук всички са доста възпитани и  мълчат за да не те обидят. Това беше една от най-хубавите теми. Никога не е имало нужда от обяснения.
Нека си остане хубава тема с различни мнения. Попрочети, питай ако нещо искаш да знаеш.
Но защо има някаква злъч. Успокой топката и всичко ще е наред. Втори ден се занимаваме
с обяснения.

# 91
  • Sofia
По-полека!
Моля, престанете да крещите!
Темата е за изказване, не за налагане на мнения.
Личните нападки, квалификации и обръщения ще помоля да си спестявате.
Персоналните разправии, спокойно можете да разрешавате извънфорумно.
Ако не можете, аз ще се погрижа за това.
Официално ви предупреждавам и апелирам за успокояване на тона и въздържане от квалификации!

# 92
  • Пловдив

Да се извиним за направената забележка и се почерпим по едно бонбонче всички.

# 93
# 94

Благодаря за почерпката и се извинявам Embarassedако сам засегнала някой Wink

# 95
# 96
  • Пловдив
Сладурки - да няма сърдити. Хайде, къде се изпокрихте.

# 97

Благодаря за почерпката и се извинявам Embarassedако сам засегнала някой Wink

Присъединявам се  Peace

# 98
Няма да мога да гледам серията тази вечер и затова бих искала да попитам,къде търсите сериите ,които сте изтървали>?Има ли някъде повторения или пък място ,където се гледа?Благодаря!

# 99
  • Пловдив
Има. Ето тук.
http://vbox7.com/collection:1304535?&page=1
Обикновено на 1 страница на всяка тема има линкове за гледане.
И тук е така. Аз лично ползвам линка на Алекс, този който ти сложих.

# 100
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=LRcf9KOfKlA
Хайде да си припомним.......

# 101
Добър вечер , дами !  bouquet Много нещо сте изписали , не мога да ви насмогна ! ooooh!

tina86 ,  Hugмного ти благодаря за новата и прекрасно оформена тема !  bouquet Надявам се да я напълним с много позитивизъм , доброномереност и чувство за хумор ! Peace Винаги съм казвала , че не бива да забравяме , че коментираме само един филм и неговите герои , както и  че толерантността и търпимостта в такова форумно пространство е задължителна ! Тази тема е една от най - толерантните , в нея има дух и страхотни отношения между пишещите и вярвам , че ще си остане такава ! Praynig
Аз пропуснах и снощния епизод и сега ще го гледам - явно нещата започват да се развиват доста бързичко !
Виждам , че сте споменали "Мостовете на Медисън "  любим мой филм и още по- любима книга ! Peace Мисля , обаче , че сравнението и паралела с нашето филмче , е само относно факторът "изневяра " Силата и дълбочината на чувствата , осъзната "закъсняла " обич мужду героинята на Мерил Стрийп и Клийнт Истуд , според мен не може да се сравни с изпепеляващата , стихийна , почти френетична страст , която има между Бихтер и Бехлюл ! Навремето този филм преобърна представите ми за някои неща и ме накара да се замисля и да си дам сметка , че всъщност никой не е застрахован от нещо подобно , независимо на каква възраст е и ,че не бива да се дамгосват отношенията между хората с лека ръка ! Никога няма да забравя думите на Мерил Стрийп , които ще перифразирам сега , че не мога да открия къде ми е книгата - Някои хора не могат да изпитат най голямото щастие на света  - да обичат и да бъдат обичани истински ! А аз имах късмета и привилегията да го изпитам два пъти - какво повече мога да искам от живота! Или , както пее в една много хубава песен Ваня Костова  "Не първата любов възпявам аз , не първата , а закъснялата ! "

# 102
Здравейте отново! Мога ли да попитам от къде си слагате тези хубави подписи с кадри на актьорите?  Grinning И аз искам някой такъв. Laughing

# 103
  • Пловдив
В правилата на форума е описано как се правят. Някои от момичетата имат готови. Дано ти помогнат и ти да си избереш. моя съвет е прочети правилата и сама ще се справиш. Как се прави подпис, как се прави аватар.

# 104
знаете ли колко епизода е филма?

Общи условия

Активация на акаунт