Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 717
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
Защо нападате всеки,който има положително мнение за Бихтер?Нали това беше тема за свободни коментари?!Трябва ли да се налага мнение?! Tired ooooh!

# 76
Даааа и аз забелязвам,чв се правят неуместни забележки ,нали всеки има право на собствено мне ние .Никой не го е казал по-добре от руснаците: по вкусу и по цвету товарища нету. Така че моля ви се някои трябва да се съобразяват.Не натрапвайте мнения моля,и не се сърдете на различно мислещите.

# 77
Зравейте и от мен,  на всички честити празници, по-добра нова година, по-късметлийско от всичко !
Има народна поговорка : "Заради наш Ивана, намразих и Свети Ивана ".
Чаровница, заради теб намразих филма "Листопад " и спрях да го гледам и да влизам във темата на филма.   Сега правиш същото и в тази тема.
Имах ангажименти и не бях влизала отдавна, сега се опитвам да изчета за четири дни всичко пропуснато, и о, ужас !  Пак    "ТИ "  и пак  същото дълбаене, напъване да принудиш всички да приемат твоята гледна точка.
Бих приела и отрова от теб, ако това ще те усмири и  очовечи.  За Бога,  първо се върни и наистина изгледай епизодите на филма, самата ти признаваш в три твои поста, че гледаш от тук от там, че не си гледала всичко,  Е-е-е-е-е-е-е-е  как  без да гледаш и да виждаш  твърдиш, че имаш право на миродавно мнение, което като червей дълбаеш и насаждаш пост след пост на останалите в темата.   И забележи !  Насаждаш го на хора, които са си направили труда и мерака да гледат филма на турски, търсили са преводи, т.е. имали са наистина желание да вникнат в този филм за разлика от теб.  Та тези хора го гледат и сега, т.е. наслагват официалния превод върху предишния, любителския, но това им прави чест, доказва, че искат този филм, сценарий, изживяване, размисли, възприятия в живота си.
Драга госпожо, осъзнайте  факта, че постоянното повтаряне на Вашата гледна точка и теза в много последователни постове изнервя, отегчава  и тормози аудиторията.  Е-е-е, това не е коректно, дори и да сте убедена в правотата си.

Започнах на " ТИ ", за което се извинявам,  осъзнах обаче, че нямам излишно време за губене, затова искрено се надявам, че  съм употребила времето си за някой, който заслужава уважението ми и завърших на ВИЕ !

# 78
Даааа и аз забелязвам,чв се правят неуместни забележки ,нали всеки има право на собствено мне ние .Никой не го е казал по-добре от руснаците: по вкусу и по цвету товарища нету. Така че моля ви се някои трябва да се съобразяват.Не натрапвайте мнения моля,и не се сърдете на различно мислещите.

Точно : Не натрапвайте мнение, за да не Ви се сърдят инакомислещите.
Лично, аз не бих се разсърдила на харесващите Бихтер, нито на тези , дето са наплюли Бехлюл и го лансират като черна муха, но се сърдя на едни и същи постове, с едно и също съдържание.  Извинете, но това е шизофренично !

# 79
За анкетата гласувах с Нихат и Бешир.  Лично не ми допадат такъв тип мъже в живота, затова гласувах  за тях.   А и нагоре в  други постове видях написано за тях, което съвпада с мое мнение за тях.   Да не повмтарям казани неща.

# 80
  Кое е шизофренично  се вижда,аз също нямам време за губене и моля не натрапвайте лично взетите си решения за отказване  от  даден  филм или тема,че са плод на някой друг освен вас.

# 81
# 82
Защо нападате всеки,който има положително мнение за Бихтер?Нали това беше тема за свободни коментари?!Трябва ли да се налага мнение?! Tired ooooh!

Темата май беше за свободни ковентарии до скоро, вече е : или приемате моето мнение за Бихтер, против този....Бехлюл, или не разбирате нищо.   Не се замисляйте, че не гледам филма, най-важното е да се съгласявате с мен безпрекословно, иначе, ще Ви го повтарям докато Ви се завие свят и сами не си го жигосате на челото.

Емили,  Възприемах те много положително, защо  слезе едно стъпало надолу,  остани себе си, т.е. стой на своя позиция, но не подкрепяй  налагането.

# 83
Чудесна тема,Тина Hugотново си се справила чууудесно smile3525Аз пьк гласувах за Хилми и Бе6ир.За пьрвия е ясно,а за втория-той все повече ме разочарова.И той се вклучва в глутницата от хрьтки,дето само слухтят,дебнат,а после това с диска за какво му бе6е... Искам да кажа не6то и за Бех. какви чуства кьм Нихал сега.Той нея явьзприема като малко дете.Те се убиха да му говорят,че тя има чуства кьм него,но той не я брьсне за ни6то.После каточели я сьжелява ,а и тя му спасителния пояс.Като я няма песле Елиф,в кого да се бутне.Затова аз мисля,че той до последно обича Бих.дьлбоко в себе си, но не си го признава.                                          
 Подкрепям те напълно за вижданията ти за Бехлюл и Нихал,ако той наистина я обича -като брат, братовчед и въобще близък  човек/не любима/ ,ще се притесни за нея и ще се вслуша какво му говорят,а не сега съм си намислил да я преследвам /Бихтер/,другото не е много важно.Нихал да си страда там и да се оправя,пък после бил влюбен в нея-не го вярвам това.За Бешир-може би прави всичко това от безпомощност,защото вижда,че любовта му  е невъзможна и усеща накъде отиват нещата. Накрая всичко си признава /Бехлюл/,ако питаш мен,ама след дъжд качулка,в крайна сметка  според мен най-жалко е за Бихтер,другите могат да се оправят някакси,а за нея всичко свършва.

ама чудя се вече няколко поста Вие сами себе си ли навивате или какво.............
като 80% от вас не са гледали филма редовно и не са  разбирали езика що се пънете , то сценария е написан и серияла е излъчен. Как се разбира кой кого обича , колко пъти в живота си мислим , че обичаме някого като брат или сестра , а после виж ги ти обичат се ама на друго място и на саме. Бехлюл обичаше Бихтер страстно и изпепеляващо , но тя с хилядите си интриги , спорове , караници и лъжи го отдалечи от себе си. Бехлюл е живял в семейство където любовта е искраенна и чиста и като вижда , че се е залъгвал , че бихтер може да му я даде се отдръпна от нея. Колко семейства в реалния живот са се разделили защото разбират , че не са се опознали напълно , че след като страстта си отиде , ти трябва някой , който да ти хване ръката и да ти помогне по пътя на неизвестното в живота , а всъщност разбираш че човека до теб не е такъв.
Бехлю се хвана за Нихал като удавник за сламка , но разбра , че това не е само  спасение , а и пристан за душата му . Разбра , че с Нихал ще изживее любовта такава каквато не е била с никоя друга.Разбра , че с Нихал може да бъде такъв какъвто е без излишни фасони и напудрени отношения. Разбра и осъзна , че любовта не търси нищо, и че е достатъчен само един жест за да направи Нихал щастлива, че не е нужно да се прави на никой друг освен да бъде себе си и разбра че в любовта има нежност и карсотта , а не само саморазрушителна страст
Тина за6то се пали6 толкова ShockedРазбрахме,че си гледала филма,просто изказах собствено мнение.Затова предпочитам да седя на балкона,то да не каже човек не6то smile3518

# 84
  • в очите на дъщеря си
ТЕМАТА Е ЗА СВОБОДНИ КОМЕНТАРИ , НО НЕ И ДА СЕ ПОВТАРЯ ЕДНО И СЪЩО ПОСТОЯННО

ТОВА ПРОВОКИРА В МЕН ТЕЗА ДВА ТРИ ДЪЛГИ ПОСТА

НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ДРУГО МНЕНИЕ , НО НЕКА ДА БЪДЕМ ОБЕКТИВНИ И ДА НЕ СЕ ОПИТВАМЕ ДА СЕ НАЛАГАМЕ

# 85
  • в очите на дъщеря си
Чудесна тема,Тина Hugотново си се справила чууудесно smile3525Аз пьк гласувах за Хилми и Бе6ир.За пьрвия е ясно,а за втория-той все повече ме разочарова.И той се вклучва в глутницата от хрьтки,дето само слухтят,дебнат,а после това с диска за какво му бе6е... Искам да кажа не6то и за Бех. какви чуства кьм Нихал сега.Той нея явьзприема като малко дете.Те се убиха да му говорят,че тя има чуства кьм него,но той не я брьсне за ни6то.После каточели я сьжелява ,а и тя му спасителния пояс.Като я няма песле Елиф,в кого да се бутне.Затова аз мисля,че той до последно обича Бих.дьлбоко в себе си, но не си го признава.                                          
 Подкрепям те напълно за вижданията ти за Бехлюл и Нихал,ако той наистина я обича -като брат, братовчед и въобще близък  човек/не любима/ ,ще се притесни за нея и ще се вслуша какво му говорят,а не сега съм си намислил да я преследвам /Бихтер/,другото не е много важно.Нихал да си страда там и да се оправя,пък после бил влюбен в нея-не го вярвам това.За Бешир-може би прави всичко това от безпомощност,защото вижда,че любовта му  е невъзможна и усеща накъде отиват нещата. Накрая всичко си признава /Бехлюл/,ако питаш мен,ама след дъжд качулка,в крайна сметка  според мен най-жалко е за Бихтер,другите могат да се оправят някакси,а за нея всичко свършва.

ама чудя се вече няколко поста Вие сами себе си ли навивате или какво.............
като 80% от вас не са гледали филма редовно и не са  разбирали езика що се пънете , то сценария е написан и серияла е излъчен. Как се разбира кой кого обича , колко пъти в живота си мислим , че обичаме някого като брат или сестра , а после виж ги ти обичат се ама на друго място и на саме. Бехлюл обичаше Бихтер страстно и изпепеляващо , но тя с хилядите си интриги , спорове , караници и лъжи го отдалечи от себе си. Бехлюл е живял в семейство където любовта е искраенна и чиста и като вижда , че се е залъгвал , че бихтер може да му я даде се отдръпна от нея. Колко семейства в реалния живот са се разделили защото разбират , че не са се опознали напълно , че след като страстта си отиде , ти трябва някой , който да ти хване ръката и да ти помогне по пътя на неизвестното в живота , а всъщност разбираш че човека до теб не е такъв.
Бехлю се хвана за Нихал като удавник за сламка , но разбра , че това не е само  спасение , а и пристан за душата му . Разбра , че с Нихал ще изживее любовта такава каквато не е била с никоя друга.Разбра , че с Нихал може да бъде такъв какъвто е без излишни фасони и напудрени отношения. Разбра и осъзна , че любовта не търси нищо, и че е достатъчен само един жест за да направи Нихал щастлива, че не е нужно да се прави на никой друг освен да бъде себе си и разбра че в любовта има нежност и карсотта , а не само саморазрушителна страст
Тина за6то се пали6 толкова ShockedРазбрахме,че си гледала филма,просто изказах собствено мнение.Затова предпочитам да седя на балкона,то да не каже човек не6то smile3518

НЕ СИ НАЛАГАЙТЕ МНЕНИЕТО И СТИГА СТЕ ПРЕНАПИСВАЛИ СЦЕНАРИЯ ТОИ ВЕЧЕ Е НАПИСАН И ИЗИГРАН ТОВА ИМАХ В ПРЕДВИД , А НЕ ДА НЕ ПИШЕТЕ НИЩО И ПАК КАЗВАМ ХАРЕСВАМ БЕРЕН МНОГО Е ДОБРА , НО НЕ ХАРЕСВАМ ГЕРОИНЯТА И

# 86
Biskaa, като толкова искаш да споделяш мнение, остави и другите да го правят. Не, като някой ти отвърне и после коментари от рода - тук не беше ли тема за свободни коментари? Не беше, а Е. Тъй, че както едни споделят, така и други имат право.
Чаровница, стига си се правила на инакомислеща. Какво всеобщо мнение? Всеки си харесва, който си иска.  
И нека спрем вече с препирните, че да не ни изтрият темичката.

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 11:32 от Snejka

# 87
         Написала съм няколко поста,които са различни от всеобщото  мнение тук и съм се опитала да анализирам героите,без да се налагам,но да ви обяснявам е напразно-едва ли ще разберете. Вместо след дълго мълчание да плюете,вземете се напънете да напишете нещо,а не само да се заяждате!
      Като всеки харесва,който иска-какъв е проблемът по-точно? И не се правя на инакомислеща,а съм мислещ човек-опитвам се да навляза в дълбочината на нещата,затова и анализирам, а не пиша само за  онова,което се вижда на повърхността.  И в тази тема имаше точно един пост за героите-всичко останало са обяснения ,излишни.Това,че някой е гледал филма не му дава право да ми казва какво и как да мисля,това се опитвам да кажа.Дали ще споделя или не неговото мнение е мое право,както и негово съответно. Опитах с благ и мек тон да обясня,но явно напразно. А всеки е обективен от своята камбанария-не можем всички да мислим еднакво!  Освен това казах,че слагам точка,а сега отново се оказвам въвлечена в някакви излишни спорове и обяснения,не ,благодаря.
   Тина-уважам труда ти,но спри да пишеш с големи букви,което е равносилно на това да крещиш.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 18:01 от charovnica

# 88
  • Варна

Здрасти мила , как си добре ли е всичко
Добре съм няма да мра скоро  Mr. Green

# 89

Написала съм няколко поста,които са различни от всеобщото  мнение тук и съм се опитала да анализирам героите,без да се налагам,но да ви обяснявам е напразно-едва ли ще разберете. Вместо след дълго мълчание да плюете,вземете се напънете да напишете нещо,а не само да се заяждате!  
Чаровница,стига,моля те.Дай да изпу6им по една цигара и да се успокоим newsm17

Общи условия

Активация на акаунт