Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 654
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
Ех , ама какви очи има този Киво,като звезди Embarassed

Да бе, имам чувството,че ми въздействат и през телевизора..........  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

А на живо как ли е.........???  Crazy  Crazy  Crazy

# 46
  • в очите на дъщеря си
Чудесна тема,Тина Hugотново си се справила чууудесно smile3525Аз пьк гласувах за Хилми и Бе6ир.За пьрвия е ясно,а за втория-той все повече ме разочарова.И той се вклучва в глутницата от хрьтки,дето само слухтят,дебнат,а после това с диска за какво му бе6е... Искам да кажа не6то и за Бех. какви чуства кьм Нихал сега.Той нея явьзприема като малко дете.Те се убиха да му говорят,че тя има чуства кьм него,но той не я брьсне за ни6то.После каточели я сьжелява ,а и тя му спасителния пояс.Като я няма песле Елиф,в кого да се бутне.Затова аз мисля,че той до последно обича Бих.дьлбоко в себе си, но не си го признава.                                          
 Подкрепям те напълно за вижданията ти за Бехлюл и Нихал,ако той наистина я обича -като брат, братовчед и въобще близък  човек/не любима/ ,ще се притесни за нея и ще се вслуша какво му говорят,а не сега съм си намислил да я преследвам /Бихтер/,другото не е много важно.Нихал да си страда там и да се оправя,пък после бил влюбен в нея-не го вярвам това.За Бешир-може би прави всичко това от безпомощност,защото вижда,че любовта му  е невъзможна и усеща накъде отиват нещата. Накрая всичко си признава /Бехлюл/,ако питаш мен,ама след дъжд качулка,в крайна сметка  според мен най-жалко е за Бихтер,другите могат да се оправят някакси,а за нея всичко свършва.

ама чудя се вече няколко поста Вие сами себе си ли навивате или какво.............
като 80% от вас не са гледали филма редовно и не са  разбирали езика що се пънете , то сценария е написан и серияла е излъчен. Как се разбира кой кого обича , колко пъти в живота си мислим , че обичаме някого като брат или сестра , а после виж ги ти обичат се ама на друго място и на саме. Бехлюл обичаше Бихтер страстно и изпепеляващо , но тя с хилядите си интриги , спорове , караници и лъжи го отдалечи от себе си. Бехлюл е живял в семейство където любовта е искраенна и чиста и като вижда , че се е залъгвал , че бихтер може да му я даде се отдръпна от нея. Колко семейства в реалния живот са се разделили защото разбират , че не са се опознали напълно , че след като страстта си отиде , ти трябва някой , който да ти хване ръката и да ти помогне по пътя на неизвестното в живота , а всъщност разбираш че човека до теб не е такъв.
Бехлю се хвана за Нихал като удавник за сламка , но разбра , че това не е само  спасение , а и пристан за душата му . Разбра , че с Нихал ще изживее любовта такава каквато не е била с никоя друга.Разбра , че с Нихал може да бъде такъв какъвто е без излишни фасони и напудрени отношения. Разбра и осъзна , че любовта не търси нищо, и че е достатъчен само един жест за да направи Нихал щастлива, че не е нужно да се прави на никой друг освен да бъде себе си и разбра че в любовта има нежност и карсотта , а не само саморазрушителна страст

# 47
някой знае ли дали Аднан и Мадмоазел се събират?

# 48
  • в очите на дъщеря си
някой знае ли дали Аднан и Мадмоазел се събират?

не е ясно

# 49
Тинче, ти пък.........  Wink В поне 100 поста обстойно беше обяснено колко лош, неблагодарен  и покварен егоист е Бехлюл.........  Mr. Green

# 50
  Тина,защо се засягаш толкова,ние виждаме нещата различно от теб и сме писали 2 или 3 пъти по темата,като се развие тази сюжетна линия може би ще се пише повече.Никой никого не навива,просто така ги виждаме нещата и си споделяме.Може да си права в това,което казваш,но не се сърди,че ги виждаме различно  Peace  Явно ти не харесваш и одобряваш Бихтер и връзката им и най-вероятно разбираш езика прекрасно,за да си толкова категорична  Wink Не се сърди на нас,незнаещите  Peace
Тинче, ти пък.........  Wink В поне 100 поста обстойно беше обяснено колко лош, неблагодарен  и покварен егоист е Бехлюл.........  Mr. Green
  И в също толкова каква кобра ,анаконда ,кучка и т.н е Бихтер,всеки има право на мнение,нещо против?

# 51
  • в очите на дъщеря си
Тинче, ти пък.........  Wink В поне 100 поста обстойно беше обяснено колко лош, неблагодарен  и покварен егоист е Бехлюл.........  Mr. Green

налииииииииииииии,май да започват серияла на ново

# 52
  • в очите на дъщеря си
 Тина,защо се засягаш толкова,ние виждаме нещата различно от теб и сме писали 2 или 3 пъти по темата,като се развие тази сюжетна линия може би ще се пише повече.Никой никого не навива,просто така ги виждаме нещата и си споделяме.Може да си права в това,което казваш,но не се сърди,че ги виждаме различно  Peace  Явно ти не харесваш и одобряваш Бихтер и връзката им и най-вероятно разбираш езика прекрасно,за да си толкова категорична  Wink Не се сърди на нас,незнаещите  Peace

харесвам Берен и то много , но съм гледала филма целия без да изпусна нито един епизд и съм го гледала с превод тъй като имаше , кой да превежда и казвам нещата реално не защото ги виждам така , а защото така се случиха
а ме издразни това , че вие ако сте гледали то е от тук , от там и вече ги наредихте нещата - не сте обективни
Берен е невероятна и играе много силно , но ние обсъждаме не кой харесваме и кой не , а  какво се е случило всъщност. И на мен ми се искаш друго яче да свърши филама ама свъши така

# 53
  • в очите на дъщеря си
хайде сега малко да потанцуваме

http://vbox7.com/play:9a5a9ba3

# 54
  • Пловдив
tina86 машала.

# 55
  • в очите на дъщеря си

мила, само не разбрах за кое , но МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ

# 56

харесвам Берен и то много , но съм гледала филма целия без да изпусна нито един епизд и съм го гледала с превод тъй като имаше , кой да превежда и казвам нещата реално не защото ги виждам така , а защото така се случиха
а ме издразни това , че вие ако сте гледали то е от тук , от там и вече ги наредихте нещата - не сте обективни
Берен е невероятна и играе много силно , но ние обсъждаме не кой харесваме и кой не , а  какво се е случило всъщност. И на мен ми се искаш друго яче да свърши филама ама свъши така
 Добре,но не забравяй,че както и да са се случили нещата всеки гледащ има своето виждане,затова е филм,за да го тълкуваме -всеки според собствените си разбирания и житейски опит,а не да отсичаме -така е. А и не може да сме обективни,аз поне не претендирам за това,всички сме пристрастни малко или много. Обикновено филмите-стойностните поне,имат послание,кеото е отправено към на зрителя ,но е оставено на него да види,прецени и усети,затова са и въздействащи.Убедена съм,че дори в един филм с откровено отрицателен герой ще се намери някой с различна гледна точка,който няма да възприема нещата така.Така че нека сме толератни  Wink,красотата на всичко е в разнообразието,щеше да е прекалено скучно ,ако мислим еднакво.  Peace

# 57
  • Пловдив
За поста с обясненията.

А тук Берен в училище със специална педагогика.

# 58
  • Пловдив

Още една снимка. Берен и още дузина звезди ще имат предаване
по турски канал в помощ на деца страдащи от аутизъм.

# 59
  И в също толкова каква кобра ,анаконда ,кучка и т.н е Бихтер,всеки има право на мнение,нещо против?
[/quote]

Боже, колко оригинално...........  Tired

Общи условия

Активация на акаунт